Ahmet Kasapoğlu 19 Şubat 2008 Paylaş 19 Şubat 2008 TR de bu şekilde olanları görmedim. fakat bunlar aynı zamanda park lambaları. sadece sinyal değil. Yorum bağlantısı
Özgür Yıldız 20 Şubat 2008 Yazar Paylaş 20 Şubat 2008 yani yurtdışından getirtmekten başka çare yok Acaba stop imalatı yapan yerler bunuda becerebilir mi?Birde benim aklıma 3.stop lambasından böyle bişey yapmak geldi ama olur mu bilmiyorum bu eğimli çamuruğun çzgisini devam ettiriyor, 3. stop lambaları düz Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 20 Şubat 2008 Paylaş 20 Şubat 2008 led barların şekil verilebilenleri var. yada led şeritler var hazır. onlardan kullanırsanız yapılabilir. önünede istediğiniz şekilde cam kesmeniz gerek tabi. Yorum bağlantısı
Özgür Yıldız 21 Şubat 2008 Yazar Paylaş 21 Şubat 2008 bakalım yurt dışından bi arkadaşlar görüştüm oradan ne şekilde getirtebiliyoruz kaça mal olacak araştırıyor, olmadı ank.da 2002 stopta bi çare düşünecez Yorum bağlantısı
Sercan Keklik 26 Mart 2008 Paylaş 26 Mart 2008 resim acılmıyo ama var..volvo s40 lara, e30-e46 bmwlere, mini cooperlara bak..resim gözükürse daha net sonuçlar söylerim. Yorum bağlantısı
Yavuz Selim 3 Temmuz 2008 Paylaş 3 Temmuz 2008 Özel yapılacak fiber tampona resimdeki sinyallerden koymayı düşünüyoruz, türkiyede needen temin edebiliriz bunları yada buna benzer lambaları?Hazır aksesuar olarak satılıyor mu?Hangi araçlarda oluyor?Yardımcı olabilecek var mı?öncelikle herkese merhaba bu sinyal ler i ben sahibinden com da görmüştüm çifti 100 ytl olmazsı gerekiyordu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Temmuz 2008 Paylaş 3 Temmuz 2008 Özel yapılacak fiber tampona resimdeki sinyallerden koymayı düşünüyoruz, türkiyede needen temin edebiliriz bunları yada buna benzer lambaları?Türkiye demişsin ama Türkiyede bulacağını sanmıyorum.. Ebay'ı dene... Yorum bağlantısı
Cakabo Mert 25 Ağustos 2008 Paylaş 25 Ağustos 2008 Türkiye demişsin ama Türkiyede bulacağını sanmıyorum.. Ebay'ı dene...arkadaslar herkese selamlar,isteyen arkadaslarımıza izmirde ORJINAL amerikan sinyalllerinin montajını yapabilirim.isteyen arkadaşlar cevap yazarsa iletisim saglayabılırız.araclar ıcın far içi yada aracların herhangı parcasına led uygulamasıda yapabılırım.suanda yapımda olan bır arac var montaj fotolarını eklıyecegım.saygılar Yorum bağlantısı
Recommended Posts