Ahmet Kasapoğlu 28 Temmuz 2008 Paylaş 28 Temmuz 2008 bunlar cep telefonu resmi sanki Yorum bağlantısı
Yusuf Tezcan 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 Bende Bişeyler Yaptım Kendi Çapımda Paylaşmak Şsterim .... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 Video isteriz... Güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
Yavuz Deniz 21 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2009 süper olmuş ama gündüz görüntüleri biraz zayıf gibi kırmızılar biraz canlanırsa on numara olur. eline sağlık Yorum bağlantısı
Murat Şen 21 Mayıs 2009 Paylaş 21 Mayıs 2009 oooooooooooooo yusufum... harika olmş maşallah diyelm Yorum bağlantısı
Yusuf Tezcan 23 Mayıs 2009 Paylaş 23 Mayıs 2009 Tşkler Yaptık Bişeyler Şşte Dirençler Biraz Fazla Kaldı Değiştiricem Şşte Tekrar TşklerMuratım Eyvallah Kardeşim Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 6 Ağustos 2009 Paylaş 6 Ağustos 2009 KRal 052arkadaşım benım toledonun stopları sinyaller ve parklar şerit led.Benımkınde parklar kısık frene basınca daha kuvvetli olacak şekılde devre yaptım.Memnunum aslında ama tam olarak degil.Sebebıne gelince:Kırmızı şerit ledlerin üretim zamanları farklı oldugundan yada aynı topa sarılı olmadıklarından şerit ledlerden ikisi çok hafif kısık yanıyor.O nedenle aldıgın yerde aynı topta sarılı olmasına dikkat et.Ben 5-6 gün arayla kırmızıları aldıgım için önceki aldıklarım biraz daha canlı.Sinyallerim ise oldukça iyi.36 tane sarı led var.Dolaysıyla 12 tane 3 lü şerit var.Şyi tarafı uygulaması kolay.Pertinaksa falan gerek yok.Direk yapıştırıyorsun.Kötü tarafı ise düz oldukları için yuvarlak şekıl falan veremezsinŞşe başlarsan çok sıkıntıyla karşılacagından eminim.Bi de şerit ledler sadece ön taraflarından lehım tutuyor.Sen lehimi gizlemek için benım gibi arkadan lehımlersen ve iş bittikten sonra denemeye kalkarsan benım gibi söküp yenıden önden lehımleyip yapıştırmak zorunda kalırsın.Buna dikkat etmenı öneririm.Yoksa yanmaz Yorum bağlantısı
İbrahim Eroğlu 12 Eylül 2009 Paylaş 12 Eylül 2009 guzel olmus bende connect kullanıcısıyım bende boyle led stop yapmayı dusunuyorum ve bugunden sonra kesin kararı verdim yapacam tabiki bana detaylı resimleri yollabilirsen birde ledler daha sıkı olsa daha iyi aydınlatmazmı ? Yorum bağlantısı
Murat Muzoğlu 15 Eylül 2009 Paylaş 15 Eylül 2009 (düzenlendi) Oldukca güzel olmus 2 connect resımlerı Yavuz beyınkınden bırazdahamı guzel olmus tabı ısın espırısı bır yana her ıkısıde muhtesem ellerınıze ve emegınıze saglık calısmaların devamını beklıyoruz 15 Eylül 2009 tarihinde Voltron tarafından düzenlendi Koyu harf kullanmay?n?z Yorum bağlantısı
Vedat Şahin 16 Eylül 2009 Paylaş 16 Eylül 2009 bende yaptım sağ stopum tmm sadece pleksi taşlamayla duzeltelecek fazlalıgı alınacak en kısa zamandada sol stopumu yapıp aracıma takacagım1 resım paylaşayım yorumlarınızı alayım Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 17 Eylül 2009 Paylaş 17 Eylül 2009 Sen de ledleri az dizmişsin. Stil olarak güzel, beğendim.Ledlerin daha fazla ve daha sık dizilmesi lazım aksi takdirde gündüz yeterli aydınlatmayı sağlayamaz. Yorum bağlantısı
Vedat Şahin 17 Eylül 2009 Paylaş 17 Eylül 2009 selcuk bey stopun camını ınce cam filmi ıle kaplayıp stopun ıcını karanlık olmasını dusunuyorum ve karanlık ortamda bellı olur dıye dusunuyorum sizce ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Eylül 2009 Paylaş 17 Eylül 2009 Selçuk ne der bilmiyorum ama.. güvenli olacağını sanmıyorum.. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 18 Eylül 2009 Paylaş 18 Eylül 2009 Ben de ledlerin yeterli olmayacağını düşünüyorum. Bir dene bakalım, ledleri artırıcak şekilde plan yaparsın. Yorum bağlantısı
Vedat Şahin 18 Ekim 2009 Paylaş 18 Ekim 2009 (düzenlendi) sonunda connectıme led stoplarımı taktım.gunduz gorunme sorunu yasarım dıyordum ama hıc bır sorun yasamadım gece de gunduzde sorunsuz olarak trafıkde rahatlıkla farkedılıyorum ve trafıgı hıc bı sekılde zor durumda bırakmıyorum.sizlerle resimleri paylaşayım yorumlara açıgım...Soldaki Led stop sağdaki orjPARK ve SinyalPARK ve Geri VidesPARK, SiNYAL ve FRENPARKPARK ve GERİ VİDESPARK, GERİ VİDES ve FREN 18 Ekim 2009 tarihinde kral052 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 24 Ekim 2009 Paylaş 24 Ekim 2009 Hayırlı olsun. Emeğinize sağlık.Bizim transitede böyle birşey düşünüyoruz ama, biraz yol gösteren lazım..!! Yorum bağlantısı
Salih Arıkan 1 Kasım 2009 Paylaş 1 Kasım 2009 gece resimlerihocam birşey sorcaktım bende led stop yapmayı düşünüyorum ama vizede sorun olur vizeden geçirmezler bunları dediler çelişkiye düşürdüler ne dersiniz bi sorun cıkar mı? Yorum bağlantısı
İlker Kemal1679652572 2 Kasım 2009 Paylaş 2 Kasım 2009 Bence siz vizede led stoptların geçip geçmediğini kafanıza takmadan önce Alfaromeo markasının connect modelinin varlığını inandırmaya çalışın. Yorum bağlantısı
Vedat Şahin 16 Aralık 2009 Paylaş 16 Aralık 2009 Bence siz vizede led stoptların geçip geçmediğini kafanıza takmadan önce Alfaromeo markasının connect modelinin varlığını inandırmaya çalışın.alfaromeo ya neyin ıspatını yapacaksın connect i ıspatlasan ne olacak sokaga çıktıgında görmuyormusun her sokak basında connect var ilker abıcıgım sen ınan önce connect dıye bı model var avrupayada gönderiliyor..... Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 17 Aralık 2009 Paylaş 17 Aralık 2009 alfaromeo ya neyin ıspatını yapacaksın connect i ıspatlasan ne olacak sokaga çıktıgında görmuyormusun her sokak basında connect var ilker abıcıgım sen ınan önce connect dıye bı model var avrupayada gönderiliyor.....Ilker Bey'in yorumu; yorum yaptigi kisinin kimlik bilgilerindeki Otomobil: Alfa Romeo, Model: Connect yazisina binaendi sanirim. Ve sanirim yanlis anlamissiniz... Yoksa ben mi yanlis anladim acaba... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 17 Aralık 2009 Paylaş 17 Aralık 2009 (düzenlendi) alfaromeo ya neyin ıspatını yapacaksın connect i ıspatlasan ne olacak sokaga çıktıgında görmuyormusun her sokak basında connect var ilker abıcıgım sen ınan önce connect dıye bı model var avrupayada gönderiliyor.....Sanırım 35.ci iletideki av414 nickli arkadaşa yöneltilen bir soru bu. Size değil.Bu arada stoplar ne durumda. Yanmayan, patlayan varmı. Sinyaller nasıl güneşli havada yeterlimi? 17 Aralık 2009 tarihinde hoca1677 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts