Turgut Oturmaz 22 Mayıs 2011 Paylaş 22 Mayıs 2011 (düzenlendi) i wanna know what did you use for these rings around LED in this photo...i search for rings makes reflection like this ...The rings at Murat's tail lights are wide-angled led lenses. You can find them easily. But it is hard to find or make reflector design like at the photo you uploaded.Are you from Egypt? 22 Mayıs 2011 tarihinde Turgut Oturmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
sun_ray2050 22 Mayıs 2011 Paylaş 22 Mayıs 2011 sun_ray2050 welcome our forum.It is nice to see geceucusu.com as an international forum.thanksssss more really you forums become so famous i give link to all my friends and they hope u add English language ..at least to make registration I watched the video together, but the signals are blinking very quickly 25W 33 ohms of resistance must put the stone.yes i will redesign it again when i find this rings and it takes more time of me because i print circuit manually The rings at Murat's tail lights are wide-angled led lenses. You can find them easily. But it is hard to find or make reflector design like at the photo you uploaded.Are you from Egypt?i found wide-angled led in "60 led party light " but cant find anything to make reflection you im from egypt ..im so glad to join your forums :good1:i found this on web but dont know where to buy Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2011 Paylaş 22 Mayıs 2011 Ne iş ? Uluslararası platform'a doğru seyrü sefer olmakta..Vatandaşı uyarın kardeşim nick yassak Yorum bağlantısı
Vural Dumlu 22 Mayıs 2011 Paylaş 22 Mayıs 2011 Ne iş ? Uluslararası platform'a doğru seyrü sefer olmakta..Vatandaşı uyarın kardeşim nick yassak Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Mayıs 2011 Paylaş 22 Mayıs 2011 Türkçeyi zor okuyoruz birde başımıza ingilizce çıktı. Biri şu arkadaşı banlasın. Yorum bağlantısı
sun_ray2050 23 Mayıs 2011 Paylaş 23 Mayıs 2011 Welcome..thanks huseyin nice name by the way Yorum bağlantısı
Luiz Carlos 5 Aralık 2011 Paylaş 5 Aralık 2011 Herkese Merhaba iyi geceler, ben Brezilya kulüpler forumu ziyaret için buraya geldim, ben MuratKurtoğlu, Toros ile bir kişi gibi, sizinle iletişim kurmak için çeviri Çevir Google yardımı ile beraberim, o da Brezilya'da Tempra Forum kullanılan ve hiç kimse onu gördüm o zamandan beri, onun yazdıklarına el feneri gördüm ve birisi MODERN el feneri bu çeşit için Brezilya'da daha 10000 Tempra var ve çok çılgın çünkü yardımcı olabilir, ben çok ilgilendi ve bir çalışma birisi bana,bir sarılmak affetmek için mücadele ve herkesin yardımına umut mükemmel eğer. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 5 Aralık 2011 Paylaş 5 Aralık 2011 (düzenlendi) Murat beyin bir konuda yardıma ihtiyacı olduğu kesin ama konu nedir pek anlayamadım Profilini bile çözemedim aracı Alfa ama modeli Tempra ne alakaysa Fake olabilirmi bu arkadaş... 5 Aralık 2011 tarihinde Mahmut Akbulut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 5 Aralık 2011 Paylaş 5 Aralık 2011 Fake değil. Neymiş bu elfeneri link isteyelim Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 6 Aralık 2011 Paylaş 6 Aralık 2011 Hareketsiz) birisi = bekliyorHello, do you post your message in English (not Turkish) please ? Yorum bağlantısı
Luiz Carlos 6 Aralık 2011 Paylaş 6 Aralık 2011 (düzenlendi) Hello Good morning, here in Brazil are 10:58 AM, my name is Luiz, I apologize until I found that Google translator had to translate to Turkish shit, come on people,your friend's forum, which is called Murat Kurtoglu, Vulgar Taurus72 Tempra the Forum Club in Brazil, posted pictures of the project that interested me enough and flashlight, and he disappeared, I would contact him to learn more information about the card into the socket of the car, ask questions, if someone can help thank you enough. 6 Aralık 2011 tarihinde Luiz Carlos tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Halil Şahin1679652584 6 Aralık 2011 Paylaş 6 Aralık 2011 Hello, do you post your message in English (not Turkish) please ?vay selçuk abi konuşturdun klasını uluslararası foruma döndük desene )) Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 7 Aralık 2011 Paylaş 7 Aralık 2011 Hello Good morning, here in Brazil are 10:58 AM, my name is Luiz, I apologize until I found that Google translator had to translate to Turkish shit, come on people,your friend's forum, which is called Murat Kurtoglu, Vulgar Taurus72 Tempra the Forum Club in Brazil, posted pictures of the project that interested me enough and flashlight, and he disappeared, I would contact him to learn more information about the card into the socket of the car, ask questions, if someone can help thank you enough.Hello Luiz, I have sent him an e-mail and I requested him to look to this topic.Murat, adam senin stopları çok beğenmiş sana soruları varmış. Bizim foruma geldi fotoları attı sonra ortadan kayboldu diyor. vay selçuk abi konuşturdun klasını uluslararası foruma döndük desene ))Zaten öyleyiz. Benzerimiz bir tek ABD'de var onların konuları da bizimki kadar geniş değil Google Translate seçeneği koymak iyi olur. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 7 Aralık 2011 Paylaş 7 Aralık 2011 Hello Luiz, I have sent him an e-mail and I requested him to look to this topic.Murat, adam senin stopları çok beğenmiş sana soruları varmış. Bizim foruma geldi fotoları attı sonra ortadan kayboldu diyor. Zaten öyleyiz. Benzerimiz bir tek ABD'de var onların konuları da bizimki kadar geniş değil Google Translate seçeneği koymak iyi olur.Bizim onlardan tek eksiğimiz kullandığımız malzemeler.Onlarda hem ucuz hemde yedek parça sıkıntıları yok çünki eBay gibi büyük bir nimetleri var... Yorum bağlantısı
Murat Kurtoğlu1679652580 7 Aralık 2011 Yazar Paylaş 7 Aralık 2011 (düzenlendi) Hello Luiz, I have sent him an e-mail and I requested him to look to this topic.Murat, adam senin stopları çok beğenmiş sana soruları varmış. Bizim foruma geldi fotoları attı sonra ortadan kayboldu diyor. Zaten öyleyiz. Benzerimiz bir tek ABD'de var onların konuları da bizimki kadar geniş değil Google Translate seçeneği koymak iyi olur.doğrudur ama fotoğrafları koyup kaçmadım ..aracımın bütün fotoğrafları ve bilgilerim var orda ayrıca soru ve yorumlarımda var.Bir müddet internette zaman geçirmek için fırsatım olmadı ...hastam vardı kanserle mücadele ediyoruz .. Ne bilsin brezilyalı arkadaş derdimi var hastasımı var ..Hello Good morning, here in Brazil are 10:58 AM, my name is Luiz, I apologize until I found that Google translator had to translate to Turkish shit, come on people,your friend's forum, which is called Murat Kurtoglu, Vulgar Taurus72 Tempra the Forum Club in Brazil, posted pictures of the project that interested me enough and flashlight, and he disappeared, I would contact him to learn more information about the card into the socket of the car, ask questions, if someone can help thank you enough.Hi Luiz Carlos..I did not have time to spend on the internet.My mother was very ill. Cancer was diagnosed.If you have questions, respond to it .. 7 Aralık 2011 tarihinde Murat Kurtoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Luiz Carlos 8 Aralık 2011 Paylaş 8 Aralık 2011 (düzenlendi) Hello Murat, in Brazil now is 21:10 PM dude I'm sorry about your mother, I sincerely hope it improves,first of all, my sincere congratulations on this project, and perfect, all in Brazil are crazy about isthat you have developed flashlight, I'm trying to imitate because I particularly liked a lot, let the doubts,está segunda placa pequena que você colocou serve para que? e onde você a fixou pois o espaço dentro da lanterna e pequeno,I wish you send me IF YOU HAVE, the design of the circuit board, you have the design drawn on the computer? or printed? if you have not more, is how to achieve? or have any picture on your computer?Where do I find this reflector to the LED? what's it called? how much? you know any site?Murat, in which part of the flashlight that you did, is the light side of the car? the light thatilluminates you on the panel, red, is not you step on the brake,per hour is it, I hope I am explaining right, I will pray for his mother, improvements and thanks anyway for trying to answer me, Thanks 8 Aralık 2011 tarihinde Luiz Carlos tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 8 Aralık 2011 Paylaş 8 Aralık 2011 doğrudur ama fotoğrafları koyup kaçmadım ..aracımın bütün fotoğrafları ve bilgilerim var orda ayrıca soru ve yorumlarımda var.Bir müddet internette zaman geçirmek için fırsatım olmadı ...hastam vardı kanserle mücadele ediyoruz .. Ne bilsin brezilyalı arkadaş derdimi var hastasımı var ..Geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun. Yorum bağlantısı
Musa Can Koca 8 Aralık 2011 Paylaş 8 Aralık 2011 Bizim onlardan tek eksiğimiz kullandığımız malzemeler.Onlarda hem ucuz hemde yedek parça sıkıntıları yok çünki eBay gibi büyük bir nimetleri var...Bence bizim onlardan bir eksiğimiz yok hatta fazlamız var onlar genelde işin görselinde, bizim forumda görsellik daha geri planda.Onlarda ne ucuz bu arada ben hiç ucuz birşeylerini görmedim çünkü. Replika merceklerin fiyatı 120 dolar +Kargosu bence pekde ucuz değil. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 8 Aralık 2011 Paylaş 8 Aralık 2011 Bence bizim onlardan bir eksiğimiz yok hatta fazlamız var onlar genelde işin görselinde, bizim forumda görsellik daha geri planda.Onlarda ne ucuz bu arada ben hiç ucuz birşeylerini görmedim çünkü. Replika merceklerin fiyatı 120 dolar +Kargosu bence pekde ucuz değil.Sana sonuna kadar katılıyorum tabiki bir eksiğimiz yok.Benim söylemek istediğim sadece yedek parça ve aksesuar konusu ki bunu hepimiz bir işe başlarken yaşıyoruz.Ucuzluk konusu göreceli değil adamlar gerçekten bizim 3 te 1 fiyatımıza alıyorlar istediklerini çünkü gümrük vergisi ve kdv ödemiyorlar.Ucuzluğun bir diğer sebebi ürünlerin avrupa menşeyli olması ve bizim AB üyesi olmamamız... Yorum bağlantısı
Özer Öztürk 15 Aralık 2011 Paylaş 15 Aralık 2011 Elinize emeğinize sağlık murat bey,gördüğüm en güzel tempra stopbu diyebilirim. Bende böyle birşeyler yapmayı düşünüyorum aracıma,acaba baskı devresi elinizde var mı ? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 19 Aralık 2011 Paylaş 19 Aralık 2011 Sana sonuna kadar katılıyorum tabiki bir eksiğimiz yok.Benim söylemek istediğim sadece yedek parça ve aksesuar konusu ki bunu hepimiz bir işe başlarken yaşıyoruz.Ucuzluk konusu göreceli değil adamlar gerçekten bizim 3 te 1 fiyatımıza alıyorlar istediklerini çünkü gümrük vergisi ve kdv ödemiyorlar.Ucuzluğun bir diğer sebebi ürünlerin avrupa menşeyli olması ve bizim AB üyesi olmamamız...+1Biraz daha zaman geçmesi gerekecek. Bu site 10 yaşına basmak üzere, zaman içinde katedilen mesafe müthiş. İnsanlar ebayden alışveriş etmeye korkarlardı şimdi alışıyorlar. Zamanla talep çoğaldıkça fiyat vb. masraflar düşecektir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts