İçeriğe Yönlendir

Ford Fiesta 6'ya (2008-2017) xenon

Cenk Yazıcı

Recommended Posts

Ahmet Kaya1679652600

vag com obd2 kablo sipariş ettim 8 dolara mesela o hemen türkiyeye girdi 4 günde 2 adet 7.5w power led amber h7 ampul aldım tanesi 15 dolar 30 temmuzda sipariş vermiştim türkiyeye daha girmedi mesela

kumpas aldım 12 dolara birde geri görüş kamerası aldım araca özel 20 dolara oda türkiyeye girmedi daha aynı gün aldım hepsini ama beklemeye deyiyor çok çok ucuza geliyor korkuyordum alışveriş yapmaktan fakat gördümki bir kişi bile dolandırıcılık yapmıyor. sanal kart oluşturdum alışveriş yaptığım kadarını yükledim Servet abinin önerisiydi buda. :)

maşallah :D çip tuning uygulaması falanda mı yapıyorsun obd2 kablo falan :D

hangi site olduğunu sorsam ayıp etmem değilmi ?

duvar da bir çıkıntı var ama sizce far ayarı ve kesilme çizgisi nasıl ?

kısa far

img2012081500014.jpg

uzun far

img2012081500015.jpg

By najiahmet at 2012-08-14

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Selçuk Keleş

Az sonra güncellenir.

Konuyla ilgili olmayan bir sürü mesaj atılmış. Düzenlemem gerekti.

Yorum bağlantısı
Ahmet Kaya1679652600

Fotoğraf makinasının ömründen ömür gitmiştir.. :)

:) telefonla çektim abi ama dediğin gibi bayağı uğraştırdı otomatik mod da çekerken :D

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Montaj aşamalarının fotoları olsaydı güzel bir döküman olacaktı.

Sonuçta, güzel oldu güle güle kullan. Şimdi keyfini çıkarma zamanı :)

Yorum bağlantısı
Ahmet Kaya1679652600

Montaj aşamalarının fotoları olsaydı güzel bir döküman olacaktı.

Sonuçta, güzel oldu güle güle kullan. Şimdi keyfini çıkarma zamanı :)

Abi montaj da sıkıntı yasadığım için fotoğraf çekemedim çünkü far camlarını ayıramamıştım. Sanayiye gidip farların altını kestirdim, mercklerin montajını falan yaparken de acele ye geldi tekrar birleştireceğim dükkan kapanmasın diye hızlı hızlı yaptık fotoğraf da çekemedik ama söylediğin gibi fotoğraflar olsa çok daha güzel olacaktı..

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Erkut Uysal

h1 halojenler devre dışımı bıraktınız ?

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ahmet Kaya1679652600

h1 halojenler devre dışımı bıraktınız ?

kusura bakmayın yanıt biraz geç geldi. evet h1 halojenler devre dışı.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
  • 1 yıl sonra...
Emrecan Koç

Herkese merhaba . Bu benim ilk mesajım , bayadır forumu okuyordum ancak mesaj yazmak bugüne kısmetmiş :)

Arama yaptım , benzer bir konu bulamadım o yüzden konu açtım .

Aracım 2010 Fiesta Titanium X , farlar mercek . 10 gün önce Philips H7 6000K Xenon-Kit satın aldım . 10 gündür kullanıyorum ve aydınlatmasından çok memnunum . Ancak 2 gün önce kuzenim H1 olan kısa farlarına H4 Xenon-Kit taktırdı ve farlar Bi-Xenon'a döndü ( aracı 2004 Honda Accord , farları mercek .) Ben de böyle bir şey yapmayı düşünüyorum . H7 Philips leri satıp H4 alsam , benim arabamdaki mercekle sağlıklı bir aydınlatma elde eder miyim ? ( farların ağzında oynama yapmam gerekitğini biliyorum , sadece merceğin de değişmesi gerekiyor mu bunu merak ediyorum , şu anki merceğe bi-xenon uygularsam ne olur , aynı şekilde H7 den aldığım sağlıklı aydınlanmayı ve uzun farlardaki verimi elde eder miyim ?)

şimdiden teşekkürler , herkese iyi forumlar :)

Yorum bağlantısı
Erkan Kahya

Merhaba, hoş geldiniz. Öncelikle kendi aydınlatmanızdan memnunsanız dokunmayın farların bi-xenon gibi bir özelliğe kavuşması mümkün değil. Bunu yapabilmek için projektörlerinin değişmesi lazım. Hondanın farlarının sadece h4 kit takıp bi-xenon olması da mümkün değil sanırım bir yanlış anlaşılma var. :rolleyes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrecan Koç
(düzenlendi)

Merhaba, hoş geldiniz. Öncelikle kendi aydınlatmanızdan memnunsanız dokunmayın farların bi-xenon gibi bir özelliğe kavuşması mümkün değil. Bunu yapabilmek için projektörlerinin değişmesi lazım. Hondanın farlarının sadece h4 kit takıp bi-xenon olması da mümkün değil sanırım bir yanlış anlaşılma var. :rolleyes:

far ağzına bir uygulama yaptırmış elektrikçide .. kendi gözümle gördüm , bildiğiniz bi-xenon olmuş :)

tarihinde Emrecan KOÇ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Engin

Farınıza bi-xenon mercek takmadan bi-xenon'a geçmeniz mümkün değil...

Bahsettiğiniz h4 kiti, ampul konumunu değiştirerek/perdeleyerek bu efekti yapmaya çalışan bir kit...ne kısasında, ne de uzununda hayat yok, kötü bir sonuç alırsınız...

Zaten forumda merceksiz ve H serisi xenon konuları geçemiyor...

Yorum bağlantısı
Emrecan Koç

Farınıza bi-xenon mercek takmadan bi-xenon'a geçmeniz mümkün değil...

Bahsettiğiniz h4 kiti, ampul konumunu değiştirerek/perdeleyerek bu efekti yapmaya çalışan bir kit...ne kısasında, ne de uzununda hayat yok, kötü bir sonuç alırsınız...

Zaten forumda merceksiz ve H serisi xenon konuları geçemiyor...

anladım mercek değiştirmeden bir şeye yaramaz yani .. peki hangi mercekten almalıyım ? ve bu mercekler sadece çıkma olarak mı piyasada mevcut ? mercek değişince muayene işi nasıl olacak ? muayene geldiğinde tekrardan mercek mi değiştiricem ?

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Herkese merhaba . Bu benim ilk mesajım , bayadır forumu okuyordum ancak mesaj yazmak bugüne kısmetmiş :)

Arama yaptım , benzer bir konu bulamadım o yüzden konu açtım .

Aracım 2010 Fiesta Titanium X , farlar mercek . 10 gün önce Philips H7 6000K Xenon-Kit satın aldım . 10 gündür kullanıyorum ve aydınlatmasından çok memnunum . Ancak 2 gün önce kuzenim H1 olan kısa farlarına H4 Xenon-Kit taktırdı ve farlar Bi-Xenon'a döndü ( aracı 2004 Honda Accord , farları mercek .) Ben de böyle bir şey yapmayı düşünüyorum . H7 Philips leri satıp H4 alsam , benim arabamdaki mercekle sağlıklı bir aydınlatma elde eder miyim ? ( farların ağzında oynama yapmam gerekitğini biliyorum , sadece merceğin de değişmesi gerekiyor mu bunu merak ediyorum , şu anki merceğe bi-xenon uygularsam ne olur , aynı şekilde H7 den aldığım sağlıklı aydınlanmayı ve uzun farlardaki verimi elde eder miyim ?)

şimdiden teşekkürler , herkese iyi forumlar :)

Konular birleştirildi. "Fiesta" kelimesini aratınca bulunuyor. Düzgün bir bi-xenon aydınlatması elde edebilmek için en az 500-600 TL masraf yapmanız gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Emrecan Koç

Konular birleştirildi. "Fiesta" kelimesini aratınca bulunuyor. Düzgün bir bi-xenon aydınlatması elde edebilmek için en az 500-600 TL masraf yapmanız gerekiyor.

anladım . bu 500-600 TL sadece mercek fiyatı mı ? yoksa kaliteli bir xenon-kit bu fiyata dahil mi ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...