Volkan Karaosmanoğlu 8 Ocak 2009 Yazar Paylaş 8 Ocak 2009 çok çok az kaldı..2günde epey bi kurudu..bugün akşama tamamen geçmiş olur büyük ihtimalle....süngeri de içerideki boş havanın alanını daraltmak için düşünmüştüm.Ama uygun değil diyorsanız o başka =) Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 8 Ocak 2009 Paylaş 8 Ocak 2009 sünger bencede iyi bir fikir değil. çünkü azda olsa nem oluştuğu zaman sünger iyice tutucaktır onu daha geç kuruyacaktır. Yorum bağlantısı
Volkan Karaosmanoğlu 8 Ocak 2009 Yazar Paylaş 8 Ocak 2009 doğru aslinda..bu arada akşam yağan yağmurda yine kullandim aracimi..en son arka L tüpü kapamiştim tüm orjinal tahliyeleri açık şekilde... ıh ıh yine çözüm olmadı bu durum..yine buhar oluşuyor. Yorum bağlantısı
Volkan Karaosmanoğlu 9 Ocak 2009 Yazar Paylaş 9 Ocak 2009 ya bu buhar ne salak bişi =)bugün arabayi yikadm..yağmurda çamurda gram buhar yapmayan sağ far yine buhar yapti =))))pes etmek üzereyim artik =) Yorum bağlantısı
Volkan Karaosmanoğlu 9 Ocak 2009 Yazar Paylaş 9 Ocak 2009 Söyleyecek söz bulamıyorum...değil mi =) iyice karişti artik =) Yorum bağlantısı
Volkan Karaosmanoğlu 9 Ocak 2009 Yazar Paylaş 9 Ocak 2009 (düzenlendi) hahaha artik cidden gülüyorum..sol far çok az buharli iken,bugün SAĞ FAR tamamiyle buhar oldu=) ilk defa sağ farım da tamamen buhar olmuş oldu..çok ilginç =)aklima bir fikir daha geldi..far camina içten 1 kat şeffaf vernik atsak nasıl olur? ben aracin vernikli yüzeylerinde hiç buhar görmedim bu güne kadar..nasil bir etki yapar acaba? 9 Ocak 2009 tarihinde wolkanku tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Volkan Karaosmanoğlu 9 Ocak 2009 Yazar Paylaş 9 Ocak 2009 Vernik yerine antifog sür en son açtiğimizda CARPEX'in antifogunu sürdük ama kesinlikle bir işe yaramiyor =)würth sonax falan denemek lazim aslinda ,sizce bir fark olur mu? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 10 Ocak 2009 Paylaş 10 Ocak 2009 Buhar sıvılarının pek işe yaradığını düşünmemişimdir hep. Ya o ön cam ısınacak, ya içerisi soğuyacak, ya da nem salgısının kaynağı kesilecek. Yorum bağlantısı
Murat Şen 10 Ocak 2009 Paylaş 10 Ocak 2009 ben buhar önleyiciyi ön camda kullandım fakat haftada 1 yenilemek gerekiyor.. haftada 1 farı açman grekebilir Yorum bağlantısı
Volkan Karaosmanoğlu 11 Ocak 2009 Yazar Paylaş 11 Ocak 2009 Ya ısıtıcı tak, ya fan tak... ya isitici yerine her yeri tamamen kapasam ampulun oluşturduğu ısı farın her yerıne dağılsa,ordan burdan hava girip sıcak havayı başka yere göndermese? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 11 Ocak 2009 Paylaş 11 Ocak 2009 ya isitici yerine her yeri tamamen kapasam ampulun oluşturduğu ısı farın her yerıne dağılsa,ordan burdan hava girip sıcak havayı başka yere göndermese?Halojenken öyleydi işte, ama mercekle ön camı ısıtamıyosun. Kapatsan da ısıtamazsın ön camı, alanı iyice azaldı çünkü. Yorum bağlantısı
Volkan Karaosmanoğlu 11 Ocak 2009 Yazar Paylaş 11 Ocak 2009 Halojenken öyleydi işte, ama mercekle ön camı ısıtamıyosun. Kapatsan da ısıtamazsın ön camı, alanı iyice azaldı çünkü.ama halojenken altta ve arkada orjinal ufak tahliyeler vardı...şimdi L tüp + ufak tahliyeler + alt tahliyeler var..bence soğuk giriyor =) Yorum bağlantısı
Volkan Karaosmanoğlu 14 Ocak 2009 Yazar Paylaş 14 Ocak 2009 bugün yağmurda çamurda kullandim..hava 11derece civari idi hep...kesinlikle iki farda da buhar olmadi..alt kapaklar mı işe yaradi yoksa hava sicakliği farın içindeki ısıyla çok zıt düşmedi mi bilemiyorum ama ilk defa yağmurda buhar yapmadi...havalar biraz daha soğuyup yağmur yağsin da öyle bir karar vereyim =) Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2009 Paylaş 14 Ocak 2009 üç gündür sesin soluğun çıkmayınca tamam dedik ama dediğin muhtemel hava ısındı.yarın hava yine soğuyacakmış yinede beklemek lazım.2009 un en büyük far sorunu bu olcak gibi Yorum bağlantısı
Volkan Karaosmanoğlu 15 Ocak 2009 Yazar Paylaş 15 Ocak 2009 hehehe =) cidden büyük ihtimalle bu olur...işin ilginç kısmı da sadece sol tarafın buhar yapması zaten =)neyse bakalım cuma günü bitiyor sınavlar,pazartesi büyük ihtimalle ilkerle açariz farları tekrar birşeyler yapariz. Yorum bağlantısı
Sercan Keklik 15 Ocak 2009 Paylaş 15 Ocak 2009 gerçekten ya dün buhar yoktu bız ayarına falan baktımızda sımdı aklıma geldi Yorum bağlantısı
Can Ekin 15 Ocak 2009 Paylaş 15 Ocak 2009 (düzenlendi) kanka geçmiş olsun ben uzaklardan takip edemez olmuştum.. 1- tampon sökmede hayırlı yardımlarım dokunabilir 147 yi enson üşendiğimden 2 defa sökmüştüm filtre kitini fln sökmek için aracı satmadan,bir kerede farlar için ayrıca.. anlaşırız 2- ne bitmez çilen varmış,ama bence sorun hem senin arıza bi kişilik olmadan dolayı seni buluyor hemde aracın akdeniz aracı istanbul un kışı yaramıyor sen antalya'ya taşın..yada 3- bırak bu dandik seat'i gel huzur Alfa 'da bütün şakalar geyikler bir yana bir yerde okudum birdaha yay ve filmden başka bişi yapmıcam yazmışın..bnm 147 bana ders oldu..zannedersem ben ne yay ne amortisör ne muzik sistemi..araba alırken bştan biraz paraya kıyıp orjinal xenon,varsa orj. daha üst seviye muzik tesisatıyla alırım artık amortisör yay, far fln uğraşmam..allah a şükür farlar güzel olmuştu ama 159 a herbindiğimde asla orjinal bir bi-xenon gibi olmayacağını anlıyordum ondan yoksa uğraşmak güzel..geçmiş olsun tekrar..___________EDIT______________heh buldum,bütün sorunlarına çözüm bu ilanda : http://www.sahibinden.com/acil_satilikkkk_...pXQQdisplayitem 15 Ocak 2009 tarihinde FoCuS_Rs tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Volkan Karaosmanoğlu 15 Ocak 2009 Yazar Paylaş 15 Ocak 2009 o ilani gördüm bugün ama kesin yalan dolandir diye sormadim etmedim.. =) ya bu farlardan çok memnunum aydinlatmasindan ama işte buhar sorunu kafayi yedirtcek hale geldi...arabayla uğraşmam diyorum ama başka bi hobim yokki =) yeni bişi bulursam arabayi kurcalamayi birakirim anca =)müzik sistemi işi gerçekten çok gerekli değil..ama yaysız araba kullanmak cidden bana garip geliyor..yaya fazla aliştim...bakalim araci değiştirirsem honda civic 1.8 falan düşünüyorum..alfaya dönmem 159 dışında =) 159 da alabilceğim fiyat seviyesinde değil..ha senin pederin araci bana satarsan uygun fiyata neden olmasin =) Yorum bağlantısı
Berker Aslan 15 Ocak 2009 Paylaş 15 Ocak 2009 Hoşbulduk.Çeşitli resimlerini çektim merceklerin ve farın , en kısa zamanda eklerim. Yorum bağlantısı
Volkan Karaosmanoğlu 16 Ocak 2009 Yazar Paylaş 16 Ocak 2009 bugün yağmur yapti yine sol far buharını yaptı =))))pazartesi açiyoruz tekrar inşallah ilkerle=) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Ocak 2009 Paylaş 16 Ocak 2009 Valla biz alıştık Volkan Bey... Sende alış istersen Yorum bağlantısı
Can Ekin 17 Ocak 2009 Paylaş 17 Ocak 2009 (düzenlendi) Volkan sat o arabayı sorun farlarda değil aracın benzemeye çalışıtığı şeyde..özü hafiften hassas olan bi markaya özenmeye kalkınca ve başaramayınca böyle oluyor 17 Ocak 2009 tarihinde FoCuS_Rs tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts