Halil Şahin1679652584 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 (düzenlendi) 78XX lerle bu işlem olmuyor.4 tane 78XX kullansam dahi ısınıyor.PWM sinyali üreterek yaptım.Ayrıca çamurluk sinyalleri görüldügü gibi sinyal esnasında çapraz yanıp çapraz sönmüyor.Oto elektrikçiler çamurluk sinyalinin şasesini ayırdıklarında ön sinyalle çapraz yanıyo bu problemi de ortadan kaldırdım mustafa dur artık yaw..kendini aşa aşa nereye varacaksın merak içerisindeyim tebrikler güzel olmuş.. 23 Ocak 2011 tarihinde Halil ?ahin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 23 Ocak 2011 Paylaş 23 Ocak 2011 (düzenlendi) Bektaş Talay.Çok ugraşırsan üretirsin PWM'yi.PWM sinyali üretmek kimine göre çok kolay bana göre ise ögrenmesi biraz zor bi iş.Öncelikle baskı devre çizmeyi pcb kartı yapmayı ögrenceksin.Temel elektronik bilgin iyi olcak.Modülde kullanılan malzemeler ise hem biraz pahalı hem de malzemeleri çok iyi tanımak gerekli.Tabi bu sistemi ticari olarak kullanmaya başladıgım için modül hakkında bilgi veremem.Çok merak eden modülün kutusunu açıp üzerleri zımparayla kazılmış entegrelerin ve sırf kalabalık gözükmesi için devreyle hiç baglantısı olmayan şaşırtma amacıyla yerleştirdigim ve yine üzerleri kazılı kuru kalabalık entegrelerin ismini okuyabilirse okur. :)Lehimli bölge ise yolların gözükmemesi için çok sert bi maddeyle kapalı.Çoguna göre altı üstü bi modül olarak gelebilir ama benım için maddi ve özellikle manevi degeri çok fazla. Çünkü bi anda olmuyor.PCB çizimi bile 2 günümü alabiliyor.Ama sen illede ben de üretcem dersen önce PWM nedir aşagıdaki linkten bi ögren derimhttp://www.izoelektronik.com/pwm-pulse-wid...ation-nedir.htmSonrası senın azmine kalmış.Bu da oto elektrikçilerin çift duy ampülle yaptıgı sistem.Çamurluk sinyallerine dikkat.Kamyoncularınki gibi çapraz yanıyor 23 Ocak 2011 tarihinde Mustafa Ba?seven tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 24 Ocak 2011 Paylaş 24 Ocak 2011 Sahibinden.comda ürünlerim var.Fazla çeşit şimdilik koymadımBir arkadaşıma şu an ürünler için web sitesi yaptırıyorum ama ne zaman biter ben de bilmiyorum.Ondan sonra hepsini koycam.Ayrıca deneme aşamasında oldugumu birkaç proje daha var.Onları da tamamlamaya çalışıyorum.Halil Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 24 Ocak 2011 Paylaş 24 Ocak 2011 Sahibinden.comda ürünlerim var.Fazla çeşit şimdilik koymadımBir arkadaşıma şu an ürünler için web sitesi yaptırıyorum ama ne zaman biter ben de bilmiyorum.Ondan sonra hepsini koycam.Ayrıca deneme aşamasında oldugumu birkaç proje daha var.Onları da tamamlamaya çalışıyorum.Halil Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 2 Şubat 2011 Paylaş 2 Şubat 2011 2010 pug 207de modül problemsiz çalışıyor. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 6 Şubat 2011 Paylaş 6 Şubat 2011 Bunlar neyin ampülü ? Aksesuar işi yapan akrabamda gördüm.Ver bakıyım şunları bi inceleyim dedim. O da tam olarak hangi aracın bilmiyor.Önlerde park-sinyal kombinizasyonunda kullanıyorlarServet bey bunlar ford mustang sinyal-park lambası Yorum bağlantısı
Tahir ARIT 18 Kasım 2011 Paylaş 18 Kasım 2011 Sonuç olarak yıldız şeklinde olan led ampülü, çift duylu, stop fren olarak deneyen bir ustamız yok mu Yorum bağlantısı
Oktay Toker 18 Kasım 2011 Paylaş 18 Kasım 2011 Sonuç olarak yıldız şeklinde olan led ampülü, çift duylu, stop fren olarak deneyen bir ustamız yok mu Forumu iyi incelerseniz kullanan ve resimlerle yorum yapan arkadaşlarımız var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts