İçeriğe Yönlendir

Bosch xenon silver H1, H4, H7 ampuller

Turgay Tuna

Recommended Posts

Berkay Duman
Arkadaşlar bu hafta almanya da BOSCH Xenon Silver adında ampüller satışa çıktı sanırım daha türkiyeye gelmedi içerisinde xenon gazı olan bu ampüllerin aydınlatması normal ampüle göre %50 daha fazla olarak söyleniyo incelemeniz için birde link veriyorum diliyorum bu ampüller Osram nightbreakerler gibi çıkmaz. Ben çok daha fazlasını bekliyorum.

http://www.atzonline.com/index.php;do=show...alloc=1/id=9399

Yok mu hala deneyen birisi ?

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Murat Serenli

Hayırlı günler herkese. Ben 1 hafta önce Bosch xenon silver h4 ampül aldım ve yorumlarımı bildirmek üzere buraya yazıyım dedim. Renk olarak tatmin etmiyor. Sarı renkde ama hafifden beyaz. Narwa ile yanyana taktığımda ise Narwa xenon gibiymişde ben farketmemişim. Ama Bosch'un performansını sorarsanız 10değil 20 numara. Süper aydınlatma var. Yolda görmediğim yer kalmıyor. Keskin bir çizgi oluşturuyor yolda. Uzunları yaktığınızda ise muhteşem bi devasal bir aydınlatma oluyor. Yani yol aşırı aydınlatılıyor. Alırsanız tavsiye ederim renk olarak güzellik fazla yok ama hoş bi görünüş var arabaya ağırlık katıyor. Yani kısacası verdiğim paraya değdi. %100 tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Harun Karayel
Hayırlı günler herkese. Ben 1 hafta önce Bosch xenon silver h4 ampül aldım ve yorumlarımı bildirmek üzere buraya yazıyım dedim. Renk olarak tatmin etmiyor. Sarı renkde ama hafifden beyaz. Narwa ile yanyana taktığımda ise Narwa xenon gibiymişde ben farketmemişim. Ama Bosch'un performansını sorarsanız 10değil 20 numara. Süper aydınlatma var. Yolda görmediğim yer kalmıyor. Keskin bir çizgi oluşturuyor yolda. Uzunları yaktığınızda ise muhteşem bi devasal bir aydınlatma oluyor. Yani yol aşırı aydınlatılıyor. Alırsanız tavsiye ederim renk olarak güzellik fazla yok ama hoş bi görünüş var arabaya ağırlık katıyor. Yani kısacası verdiğim paraya değdi. %100 tavsiye ederim.

Resim eklemeniz mumkun mu? Ben ve birkaç arkadasim daha ilgileniyor bu ampul ile..

Yorum bağlantısı
Murat Serenli
Resim görmek isteriz arkadaşım gece çekilmiş ve mümkünse net olarak. Bir zahmet.

Hayırlı akşamlar.

Benim telefonum suya düştüğünden yukarı ve aşağı tuşu çalışmıyor. O yüzden pcye usb ile aktaramıyorum. Eğer birisinden güzel bi makine bulursam çekerim arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Ilgaz P.

bu ampulleri merakla bekliyorum osram nb kullanıyorum aydınlatmasının nh ile aynı fakat biraz daha beyaza yakın olacağını düşünüyorum .

yaklasık 9 aydır kullanıyorum ampullerimi. 2-3 ayda patlıyo diyenleri anlamıyorum. ama farların ömrünü uzatmak için dikkat ettiğim bir husus var

aracı calıstırdıktan sonra calıstırıyorum aracımı kesinlikle farlar acıkkken calıstırmıyorum.

Yorum bağlantısı
Murat Serenli
bu ampulleri merakla bekliyorum osram nb kullanıyorum aydınlatmasının nh ile aynı fakat biraz daha beyaza yakın olacağını düşünüyorum .

yaklasık 9 aydır kullanıyorum ampullerimi. 2-3 ayda patlıyo diyenleri anlamıyorum. ama farların ömrünü uzatmak için dikkat ettiğim bir husus var

aracı calıstırdıktan sonra calıstırıyorum aracımı kesinlikle farlar acıkkken calıstırmıyorum.

Evet çalıştırırken açmamak lazım bir numaralı husus bu.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Hayırlı akşamlar.

Benim telefonum suya düştüğünden yukarı ve aşağı tuşu çalışmıyor. O yüzden pcye usb ile aktaramıyorum. Eğer birisinden güzel bi makine bulursam çekerim arkadaşlar.

Bir tarafta narva-diğer tarafta bosch + bir tarafta standart bir ampul-diğer tarafta bosch olarak 10 metreden duvar resimleri çok işimize yarayacaktır.

Yorum bağlantısı
Murat Serenli
Bir tarafta narva-diğer tarafta bosch + bir tarafta standart bir ampul-diğer tarafta bosch olarak 10 metreden duvar resimleri çok işimize yarayacaktır.

En yakın zamanda ekliycem araba köye gitti çarşamba akşamı gelir o zaman hepsiyle denerim. Orjinal ampülleri, xenon tipi narwa ve boschu.

Yorum bağlantısı
Sinan Altuğ
En yakın zamanda ekliycem araba köye gitti çarşamba akşamı gelir o zaman hepsiyle denerim. Orjinal ampülleri, xenon tipi narwa ve boschu.

fotoğrafları görme şansımız hala yok mu :)

Yorum bağlantısı
Guest Escape

Bu gün sabah saatlerinde siteyi keşfetmiş olmama rağmen paylaşımcı arkadaşlarım ve her konuya ilgi göstermeye çalışan VOLTRON sayesinde aklımda neredeyse hiç soru işareti kalmadı. Pazartesi servis ile irtibata geçip Bosch Xenon Silver farları Wolksvagen Transporter 2008 (T5) e deneyeceğim. Servis aracılığı ile temin edemez isem GittiGidiyor dan sipariş vermeyi planlıyorum. ANcak sabrı olmayan arkadaşlarıma bir link verebilrim.

http://www.fordclubtr.com/forum/Bosch-Xeno...ul-t185477.html (Alıntı: Voltron)

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

H7 olarak GG'dan sipariş ettim. Geldiğinde önce benim hella micro de premium H7 projektörde inceleyeceğim, sonra da Corsa C mercekli farında incelemelerim olucak.

Bosch Türkiye'ye bu ampullerin nerelerde ve ne zaman satışa verileceğini maille sordum, GG dışında alan duymadım şimdiye kadar. Bosch Car Service'lerde var mı soran oldu mu ?

Yorum bağlantısı
Harun Karayel
H7 olarak GG'dan sipariş ettim. Geldiğinde önce benim hella micro de premium H7 projektörde inceleyeceğim, sonra da Corsa C mercekli farında incelemelerim olucak.

Bosch Türkiye'ye bu ampullerin nerelerde ve ne zaman satışa verileceğini maille sordum, GG dışında alan duymadım şimdiye kadar. Bosch Car Service'lerde var mı soran oldu mu ?

Sabırsızlıkla bekliyoruz.. :)

Yorum bağlantısı
Murat Serenli
Kesinlikle. :)

Arkadaşlar dün akşam araba geldi bugün fotoğraflarını çekicem karşı komşumdan fotoğraf makinesini alıp. Arabada kirli bugün ama. Köydeydi.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

2 adet H7 55W

60 TL GG fiyatı + 6 TL Kargo

2 gün içinde geldi.

Kutu ve ampulde ECE R37 normlarına uygunluk işaretleri bulunuyor.

Bu ampul +%50 kategorisinde.

Hafif bir mavi kaplaması var tabii ECE R37 standardına uymak için abartamamışlar. Beyaz ışık bekleyenler hayal kırıklığı yaşayacaklar, çünkü ışık rengi sarımsı görünüyor.

post-5-1258492515_thumb.jpg

post-5-1258492525_thumb.jpg

post-5-1258492533_thumb.jpg

post-5-1258492542_thumb.jpg

post-5-1258492604_thumb.jpg

post-5-1258492670_thumb.jpg

post-5-1258492681_thumb.jpg

post-5-1258492691_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Utku Öz

Bir derginin incelemesinde Xenon Silver'a 3 yıldız, NB'a 4 yıldız ve Philips'e 5 yıldız vermişer. Bosch'un gönderdiği iki ampül birbirinden farklıymış, o yüzden de puan kırmışlar...

Bakalım Voltron'un testleri neler gösterecek, ben de merakla bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Coşku Arşiray

60 lira çok para değilmi yahu? ancak ömürleri uzunsa eder oparayı bence. h7 xenon kit 100 lira sonuçta. amaç ışıksa, ışık :excl:

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

O kadar ciddi bir sonuç beklemeyin ya :excl: İyi bir test yapabilmek için profesyonel ekipman ve 75 metrelik tünel gerekiyor :soshelp:

Yorum bağlantısı
Utku Öz

Profesyonel teste gerek yok hocam, sen hele amatör bir test gönder :excl: Beyaz ışık vermediğine çok sevindim bu arada...

Yorum bağlantısı
Sinan Altuğ
Profesyonel teste gerek yok hocam, sen hele amatör bir test gönder :) Beyaz ışık vermediğine çok sevindim bu arada...

ben sevinemedim. :(

Sonucu merakla bekliyorum Selçuk bey :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...