Fatih Karaca 8 Kasım 2010 Paylaş 8 Kasım 2010 Osram nightbreaker'lar yaklaşık 1 yıl dayanmıştı, bunlar sende 1 yıl bile dayanmadı.Şu anda GG'da Bosch XS çifti 45 TL, Osram NBR 27 TL. Fiyatına göre Osram NBR almak çok daha mantıklı.Toptan malzeme aldığımız bir yerden, Osram NB H7 ampulleri 20-TL, H1 ampulleri 15-TL fiyatla alıyoruz. Ancak kafamı kurcalayan bir detay var: ampuller Bauhausta satılanlar gibi vakumlu pakette değil, normal pakette. Bir aydır kullanıyorum, bir falsosunu görmedim ama diken üstündeyim diyebilirim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Kasım 2010 Paylaş 8 Kasım 2010 Toptan malzeme aldığımız bir yerden, Osram NB H7 ampulleri 20-TL,Neresi burası.. Bizim de alma şansımız yok mu ?emmi nb mi daha iyi ışık performansı verdi yoksa son mefta olanmı?Daha önce de yazmıştım... Pek bi fark görememiştim ben... Yorum bağlantısı
Fatih Karaca 9 Kasım 2010 Paylaş 9 Kasım 2010 Neresi burası.. Bizim de alma şansımız yok mu?Şstanbul, Kadosanda bir dükkan. Bana yakın zaten. Arzu ederseniz alıp gönderebilirim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Kasım 2010 Paylaş 9 Kasım 2010 Şstanbul, Kadosanda bir dükkan. Bana yakın zaten. Arzu ederseniz alıp gönderebilirim.Teşekkür ederim.. Bulamazsam size haber vereceğim.. Yorum bağlantısı
Ekrem Akçaer 10 Aralık 2010 Paylaş 10 Aralık 2010 Tüm konuyu okudum. Sonuç olarak hiçbir yere ulaşamamışız. Bir arkadaşın yazısından Bosch'un plus 90 modelinin daha iyi olduğu söylemiş. Araştırdm, Şurada 40 küsür liraya buldum. Aslında teknik olarak bilgisizim. Ancak xenon taktırmak istemiyorum. Yüksek aydınlatma veren beyaz bir halojen ampul arıyorum. Silver'ı ve Plus 90'ı öneriyorlar. Bu konu da sanırım herkesin sıkıntısı var. Üzrine biraz daha eğilsek daha iyi olacak sanırım. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 10 Aralık 2010 Paylaş 10 Aralık 2010 Tüm konuyu okudum. Sonuç olarak hiçbir yere ulaşamamışız. Bir arkadaşın yazısından Bosch'un plus 90 modelinin daha iyi olduğu söylemiş. Araştırdm, Şurada 40 küsür liraya buldum. Aslında teknik olarak bilgisizim. Ancak xenon taktırmak istemiyorum. Yüksek aydınlatma veren beyaz bir halojen ampul arıyorum. Silver'ı ve Plus 90'ı öneriyorlar. Bu konu da sanırım herkesin sıkıntısı var. Üzrine biraz daha eğilsek daha iyi olacak sanırım.beyaz renk normal havalarda iyi.önünde gidene çok kötü.yağışlarda etkisi sıfır.plus 90 şu an için ideal seçim.yurt dışında yeni nesi ampul nbplus ve bosch philips ampullerin satışları başladı.en az 80tl civarına geliyor.buda biraz tuzlu şu anda.o yüzden plus90 ideal.yada nb. Yorum bağlantısı
Ekrem Akçaer 10 Aralık 2010 Paylaş 10 Aralık 2010 peki Hocam Plus 90 tam anlamıyla beyaz mı yoksa böyle sarımtırak gibi birşey mi ? Yorum bağlantısı
Oktay Toker 10 Aralık 2010 Paylaş 10 Aralık 2010 forumdan okuduğum kadarıyla ikisi arası bir ışığa sahip. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 11 Aralık 2010 Paylaş 11 Aralık 2010 Halojen teknolojisi ile tüm beklentilerin karşılanması mümkün değil.http://www.geceucusu.com/Ampul-secimi-ve-f...mesi-t2616.html 'i okuyun. Plus 50 de, Plus 90 da beyaz ampul değil, normal sarımsı yanar. Zaten normali de budur. Yorum bağlantısı
Kayhan Köse 25 Mart 2011 Paylaş 25 Mart 2011 Bosch Xenon Silver-Blue nasıl renk verir,aydınlatması nasıldır,ömrü nasıl öğrenmek istiyorum aramızda bu ampülü kullanan veya deneyen varmı? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 30 Mart 2011 Paylaş 30 Mart 2011 Bu konu içinde sorularınızın cevabı mevcut. Yorum bağlantısı
Recommended Posts