Ali Öztaş 25 Eylül 2009 Paylaş 25 Eylül 2009 Mercedes SLS'deki LED lamba geri ve sis farı. Fren lambası değil. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Behram 10 Ekim 2009 Paylaş 10 Ekim 2009 citroen c 4'üme taktırmak istiyorum şu önden bulunan metal kısımdaki boşluğa resim temsilidir.Merak ettiğimi bir kaç husus var1 siparişi verdikten sonra kaç gün içinde elinde oldu istanbul için2 yollayan arkadaş sağlammı yolluyor 3 o gün baktığımda 9 dolardı şimdi 30 dolara çıkmış sen kaça aldınson soru 4 gümrükte falan takılıyormu vergisi cartu curtu çıkıyormu?http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:k1AdMWU...en_C4-front.jpg Yorum bağlantısı
Hakan Arıbaş 10 Ekim 2009 Yazar Paylaş 10 Ekim 2009 citroen c 4'üme taktırmak istiyorum şu önden bulunan metal kısımdaki boşluğa resim temsilidir.Merak ettiğimi bir kaç husus var1 siparişi verdikten sonra kaç gün içinde elinde oldu istanbul için2 yollayan arkadaş sağlammı yolluyor 3 o gün baktığımda 9 dolardı şimdi 30 dolara çıkmış sen kaça aldınson soru 4 gümrükte falan takılıyormu vergisi cartu curtu çıkıyormu?http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:k1AdMWU...en_C4-front.jpgMaliyeti daha önce söylemiştim ama tekrarlayayımFazla bir maliyeti olmadı alsında:$30 gerekli donanım$25 EMS shipping+insuranceBen sıkıldım aslında, isterseniz bendekini 30USD'den ya da TL olarak 45TL'den verebilirim. Şstanbul'dayım, gümrük, geldi mi gelmedi mi derdiniz de olmaz hem; üstelik test edilmiş çalışır mal ;-) Yorum bağlantısı
Abdurrahman Behram 10 Ekim 2009 Paylaş 10 Ekim 2009 (düzenlendi) Maliyeti daha önce söylemiştim ama tekrarlayayımBen sıkıldım aslında, isterseniz bendekini 30USD'den ya da TL olarak 45TL'den verebilirim. İstanbul'dayım, gümrük, geldi mi gelmedi mi derdiniz de olmaz hem; üstelik test edilmiş çalışır mal ;-)tamamistanbul büyükçekmecedeyim nasıl nerede buluşabiliriz?EMS shipping+insurance ne oluyor Tek renktemi çalışıyor bu? 10 Ekim 2009 tarihinde netron tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hakan Arıbaş 12 Ekim 2009 Yazar Paylaş 12 Ekim 2009 tamamistanbul büyükçekmecedeyim nasıl nerede buluşabiliriz?EMS shipping+insurance ne oluyor Tek renktemi çalışıyor bu?haftasonu sizin özel mesajınıza yanıt attım ama sizden bir dönüş olmadı.Teknik bir sıkıntı nedeniyle mesajı alamadıysanız tekrar yazabilirim? Yorum bağlantısı
Abdurrahman Behram 25 Ekim 2009 Paylaş 25 Ekim 2009 haftasonu sizin özel mesajınıza yanıt attım ama sizden bir dönüş olmadı.Teknik bir sıkıntı nedeniyle mesajı alamadıysanız tekrar yazabilirim?Almayı düşündüm o gün ama bu led mavimiş pek fazla bilgim olmadığında sandimki 1 den fazla renge sahip bir cihaz ama öyle değilmiş bana bunun kırmızısı lazım eğer var ise tekrar temasa geçerim bir yanında demişsin EMS shipping+insurance bu ne oluyor ? Yorum bağlantısı
Tahir ARIT 26 Mart 2010 Paylaş 26 Mart 2010 Aslında bunu kapılar açılıp kapandıgında kumandaya baglatıcaksın... aracın kapılarını kitleyince bir kere saga sola kayacak.. Kapıları kumandadan açtıgında saga sola kayacak çok güzel olur o şekilde. Yorum bağlantısı
Hakan Arıbaş 15 Nisan 2010 Yazar Paylaş 15 Nisan 2010 Aslında bunu kapılar açılıp kapandıgında kumandaya baglatıcaksın... aracın kapılarını kitleyince bir kere saga sola kayacak.. Kapıları kumandadan açtıgında saga sola kayacak çok güzel olur o şekilde. Fikir gerçekten çok hoş!kapıları uzaktan kumanda ile açarken ön-arka sinyaller 0,5sn kadar, kaparken de 4-5sn kadar açık kalıyor, elektriği oradan alabilirim ama süre yetersiz kalır.. Yorum bağlantısı
Erkan Yüksel 15 Temmuz 2010 Paylaş 15 Temmuz 2010 aman polıslerın onunden gecerken duymeye basmayın Yorum bağlantısı
Recommended Posts