Guest fiesta 20 Mart 2007 Paylaş 20 Mart 2007 merhaba2005 model fiesta sahibiyim.H4 ampul bulunmakta üzerinde.farlarindan memnun deillim.bir kaç defa beyaz ampullerden taktim görüntü berbart.xenon düşündüm ama aracimda H4 oldugu için kısa ve uzunlara geçerken sorun olabilecegini sölediker onun için hem çok para verip hemde sorun yaşamak istemedigim için vazgeçtim.şimdi aracimda gene akıllanmayıp mtech marka 4750K ampulden aldim görüntü gene güzel deil.ama bu sefer bu ampulleri kıyas yaparken başka bir araçla denedim.2003 model honda civic'e bnm ampullerden birini verdim düz bir yolda denedik görüntü süperdi.ama bnm araçta öle olmuyor.halbuki ayni tip ampul kullaniyoruz.aküsüne baktim onunda 45 amper benimde öle.sizce sebeb ne olabilir???yoksa bu fiestalarin genel sorunumu?eger sorun araçta ise bana önümü adam gibi göstercek bir ampul tavsiye ederseniz sevinirim.(yağmuru sevdigimden genelde yağmurlarda çok dolaşirim bu beyaz farlarda hiç yağmurda göstermiyor.yağmurda kaliteli olan marka sölerseniz sevinirim.)tşkler. Yorum bağlantısı
Guest golfizm 20 Mart 2007 Paylaş 20 Mart 2007 eğer aynı ampül başka bir otomobilde daha iyi aydınlatıyorsa bence far tasarımından kaynaklanan bir farkdan dolayıdır..Sarı ışık veren ampullere bakacaksın eğer önünü daha iyi görmek istiyorsan..Forumda ararsan daha net bilgiye ulaşırsın.. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 20 Mart 2007 Paylaş 20 Mart 2007 eğer aynı ampül başka bir otomobilde daha iyi aydınlatıyorsa bence far tasarımından kaynaklanan bir farkdan dolayıdır..Sarı ışık veren ampullere bakacaksın eğer önünü daha iyi görmek istiyorsan..Forumda ararsan daha net bilgiye ulaşırsın.. 'blue' olmayan ampullerden kullanıcaksın, silverstar, visionplus, power2night gibi. yükseklik ayarını da kontrol ettir. Onlarla da düzelmiyorsa yapılacak birşey yoktur. Yorum bağlantısı
Guest erdhemes 20 Mart 2007 Paylaş 20 Mart 2007 Önceki kasa fiestaların far tasarımı gercekten kötü, yeni kasada bunu biraz daha iyileştirmişler feometri daha iyi. Voltron'un dediği gibi %50 fazla ışık (silvrstar/visionplus) ve uygun far yuksekliğiyle optimum fayda sağlanır. Fiestalarada double headlight yaptıklarında böle sorunlar olmayacakır. Biz görebilir miyiz bilmiyorum:) Yorum bağlantısı
Guest fiesta 20 Mart 2007 Paylaş 20 Mart 2007 anladim peki tşk ederim osrom silverstar alsam görüntü biraz ileşir herhalde.peki bu silverstar orj ampullerden farki varmi? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 21 Mart 2007 Paylaş 21 Mart 2007 Elbette, dizayna göre %50 'ye varan performans artışı sağlayabiliyor. Sonucu bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Guest erdhemes 21 Mart 2007 Paylaş 21 Mart 2007 Demin gördüm Otopol 2 li silverstar getiriyo galiba, baya da uygun bi fiyat gördüm H7 için 30 YTL civarı , ben zamanında bahausdan ikisini 50 YTL'ye almıştım hey gidi gunler. Yorum bağlantısı
Fiestahmet 5 Ağustos 2007 Paylaş 5 Ağustos 2007 2000 model fiesta kullanıyorum H4 halojen farlara sahip....1 sene önce falan uygun fiyatıyla bide cms shoptaki adamın philipslerle aynı performansda demesiyle aldım ama orjinalden çok farkını göremedim belkide ben anlayamadım....şimdi ise acaba power2night a geçsem çok fark edicek mi diye kafamda bi soru işareti var....sizce 80 küsür milyon vermeye değer mi aradaki fark?bild mi ne testine baktım silverstar 2 yıldız almış power2night 4 yıldız 5 üzerinden....birde benim amacım iyi aydınlatma beyaz ışık falan değil tabi iyi aydınlatıp biraz da beyaz verse tam süper olur da halojende öyle bi şey yok değil mi:D Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 5 Ağustos 2007 Paylaş 5 Ağustos 2007 H4 tipi ampuller optik yapısı nedeniyle (çift filamanlı) çok verimli olmuyorlar. En iyi H4 ampul? linkini incelemende yarar var.Tercihin mantıklı ama denemekten başka yol görünmüyor, sonucunu bizimle paylaşırsan seviniriz. Yorum bağlantısı
Fiestahmet 5 Ağustos 2007 Paylaş 5 Ağustos 2007 H4 tipi ampuller optik yapısı nedeniyle (çift filamanlı) çok verimli olmuyorlar. En iyi H4 ampul? linkini incelemende yarar var.Tercihin mantıklı ama denemekten başka yol görünmüyor, sonucunu bizimle paylaşırsan seviniriz.denemekten başka yolu yok yani ama olmazsa baya pahalıya patlıycak bana Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 4 Eylül 2007 Paylaş 4 Eylül 2007 Siparişi Verdik Osram H4 Silverstar bakalın Ne Olacak. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Eylül 2007 Paylaş 4 Eylül 2007 Siparişi Verdik Osram H4 Silverstar bakalın Ne Olacak.Demekki 6 sayfa boşa konuşmuşum.. Vay emeklerim vay.. Yorum bağlantısı
Guest fiesta 21 Aralık 2008 Paylaş 21 Aralık 2008 (düzenlendi) kullanmakta oldugum fiestamin sonar marka angel far kitini İlker beyin tavsiyesi üzerine kısa farlarimi osram nightbreaker(h1) ile değiştirdim.farlarimi aldigimdan beri yukseklık ayari yapılmadi.foto çekip sizlerle paylaşmak istiyorum.farlar çok mu dengesiz diye?istanbulda hava yağmurlu oldugu içi görüntüler biraz kötü.araç içi kısa farlararaç dişi kısa farlararaç içi uzun farlararaç dişi uzun farlar 21 Aralık 2008 tarihinde fiesta tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlker Kemal1679652572 22 Aralık 2008 Paylaş 22 Aralık 2008 Farların içindeki çok kaliteli olmayan merceklere rağmen aydınlatma ve yükseklik ayarı gayet güzel.Umarım sizde aradaki farkı net bir şekilde hissetmişsinizdir. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Guest fiesta 22 Aralık 2008 Paylaş 22 Aralık 2008 Farların içindeki çok kaliteli olmayan merceklere rağmen aydınlatma ve yükseklik ayarı gayet güzel.Umarım sizde aradaki farkı net bir şekilde hissetmişsinizdir. Güle güle kullanın.Teşekkür ederim Şlkey bey. Fark çok açık bir şekilde belli oluyor zaten. Yorum bağlantısı
Savaş Elvan 19 Ocak 2009 Paylaş 19 Ocak 2009 merhaba2005 model fiesta sahibiyim.H4 ampul bulunmakta üzerinde.farlarindan memnun deillim.bir kaç defa beyaz ampullerden taktim görüntü berbart.xenon düşündüm ama aracimda H4 oldugu için kısa ve uzunlara geçerken sorun olabilecegini sölediker onun için hem çok para verip hemde sorun yaşamak istemedigim için vazgeçtim.şimdi aracimda gene akıllanmayıp mtech marka 4750K ampulden aldim görüntü gene güzel deil.ama bu sefer bu ampulleri kıyas yaparken başka bir araçla denedim.2003 model honda civic'e bnm ampullerden birini verdim düz bir yolda denedik görüntü süperdi.ama bnm araçta öle olmuyor.halbuki ayni tip ampul kullaniyoruz.aküsüne baktim onunda 45 amper benimde öle.sizce sebeb ne olabilir???yoksa bu fiestalarin genel sorunumu?eger sorun araçta ise bana önümü adam gibi göstercek bir ampul tavsiye ederseniz sevinirim.(yağmuru sevdigimden genelde yağmurlarda çok dolaşirim bu beyaz farlarda hiç yağmurda göstermiyor.yağmurda kaliteli olan marka sölerseniz sevinirim.)tşkler.OSRAM 4300 MEHA WHŞTE dene, şansına ampuller patlamazsa inanılmaz sonuç alacaksın Yorum bağlantısı
Erkan Polat 19 Ocak 2009 Paylaş 19 Ocak 2009 Merhabalar. Getz aracımda Osram NB aldım sonuç inanılmaz. Farlarım yükseklik ayarı konumunda biraz aşağı kısmı gösteriyor ama en kısa zamanda ayarlatıcam. Osram Nb H4 öneririm. Yorum bağlantısı
Guest fiesta 26 Ocak 2009 Paylaş 26 Ocak 2009 fiestamdaki sonar marka angellarimin yukseklık ayarini nasıl yapabilirim?arkasinda döndürmek için iki yer var ama çok sıkı tornavida ile bile dönmüyor sonar markalarda ayarlama yokmu yoksa Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2009 Paylaş 26 Ocak 2009 Farın dış tarafandakiler sağ-sol,iç tarafta biraz altta kalanlar yukarı -aşağıdır.Ayar yerlerini küçük lokma anhtarla ayarlarsın.Mekanik ayarı çok sıkıdır. Yorum bağlantısı
Guest fiesta 27 Ocak 2009 Paylaş 27 Ocak 2009 Farın dış tarafandakiler sağ-sol,iç tarafta biraz altta kalanlar yukarı -aşağıdır.Ayar yerlerini küçük lokma anhtarla ayarlarsın.Mekanik ayarı çok sıkıdır.bunu ayarlayınca uzunlarda mi ayarlancak.benim sol kısa far normal ama uzunları yakınca gökyüzünü aydinlatıyor.resimlerdede görüyorsunuzdur. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 27 Ocak 2009 Paylaş 27 Ocak 2009 Farındaki kısa/uzun orantısı hatalı. Şçini açmadan düzeltemezsin. Yorum bağlantısı
Guest fiesta 2 Şubat 2009 Paylaş 2 Şubat 2009 Farındaki kısa/uzun orantısı hatalı. Şçini açmadan düzeltemezsin.ozman en yakım zamanda Şlker abiye gitmem lazim. Yorum bağlantısı
Aykut Saraç 11 Mart 2009 Paylaş 11 Mart 2009 foruma yenı uye oldum oncelıkle herkeze slm arabam fiesta 2007 model suanda ustunde orjınal farları var degıstırmek ıstıyorum xzenon dusundum ama onunda 1 aylık garantısı warmıs o kadar para werıpde 1 aylık garantıyı rısket etmek ıstemıyorum sızden ıstedım sey arabama beyaz mavıyım tırak yanan bı ısık sıstemı cok forumlarda okudum ezenon helajon baya bısı yazmıslar acıkcası bısey anlamadım bu konuları pek bılmıyorum bılen arkadaslardan yardım ıstıyorum bazı arabalarda goruyorum beyaz yanıyo ama mavıde yansıtıyo bunu bende yapabılırmıyım boyle bısı ıstıyorum xzenondan vazgecdım parası ıtıbarıylede suanda takamam yardımlarını rıca ederım... herkeze sımdıden tşkler.ayrıca su mercek olayınıda acıklarsanız sewınıcem en uygun ve fuzgun sekılde mavılı beyazlı yanan sıstemı kısaca acıklarsanız sewınırım :$ Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Mart 2009 Paylaş 11 Mart 2009 Mavi beyaz yanan halojen ampullerden verim alamazsınız.. Farın yapısı gereği fiestaya xenon takarsanız, siz iyi görür, istediğiniz ışık rengini 6000K xenon ile alırsınız ama, karşıdan gelen herkesi rahatsız edersiniz, sürekli selektör yersiniz, zamanla bu sizi rahatsız etmeye başlar... Bence yapılacak en akıllı far güçlendirme işlemi, Halojen Osram Nightbreaker ampul alıp takmak olacaktır.. Yorum bağlantısı
Aykut Saraç 11 Mart 2009 Paylaş 11 Mart 2009 pekı bu Halojen Osram Nightbreaker aldım zaman herhangı bır problem olurmu aldım zaman dırek olarak takabılırmıyım ford'un servısınde bulabılırmıyım bunu yakın akrabam ford'da calısıyo Yorum bağlantısı
Recommended Posts