İçeriğe Yönlendir

Ford Fiesta 5 (2002-2008) ampul tavsiyesi

Guest fiesta

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Ford servislerinde bulunuyor...

Ben bile bugün tırt farlarıma aldım ve taktım nihayet..

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Ford servislerinde bulunuyor...

Ben bile bugün tırt farlarıma aldım ve taktım nihayet..

Farlarının içi temiz miydi senin ? Epey farketmiştir.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Farketti...

Ama hayır selçuk... Şçide kirli dışıda...

Yorum bağlantısı
Murat Şen
Farketti...

Ama hayır selçuk... Şçide kirli dışıda...

ne zaman temizleyeceksin peki :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Isı makinası da bulamadım.. Ama kafaya koydum... Yakındır inşallah. :)

Yorum bağlantısı
Aykut Saraç

tmmdır hafta sonu kısmetse alıp takdırcam umarım guseldırler :) bılgıler ıcın tşkler.

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Melih Kanbur

ford fıestam var mtec cosmos blue whıte 4750k var yazın tamamda kış korkutuyor benı orgınal ampulunde yagmurda hıç bışey goremıyordum ılla kıtmı taktırmam lazım aydınlanması ıcın bana acıl uygun ampul tavıye edersenız sevınırım

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Şlla beyaz ışık olmasını istiyorsan Osram Mega White'ı deneyebilirsin. Sonuçtan memnun kalmazsan aşağı yukarı hiçbir beyaz ampul sana yeterli gelmeyecektir. Sarı yanan ampullerden (osram nightbreaker gibi) alman gerekir o zaman.

Yorum bağlantısı
Melih Kanbur

fıesta ıcın sanırım kıt olmadan kesın cozum yok arabaya degermı degmezmı bılmıyorum ıyısını almak lazım pahalı ama... kesın sonuca ulaşmış arkadaşlar varmı yaz aylarında sorun olmuyor ama kışın yagışta kör suruş yapıyoruz resmen...60/55w hep ampuler h4 olarak pekı wattajı yuksek taksak ne olur? meslagım geregı 12volt olup yuksek watlı ampuller var ama nıye bunların araba versıyonu yok anlamıyorum.sızce fıste ıcın ve beyaz olmak koşuluyla en ıyı ampul hangısı kıt olmadan?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

NB beyaz değildir..

Estetik olarak ampul almak isteyenler almamalı...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yüksek watt ile ısı artacak, farın içi kararacak, soketler gereğinden fazla ısınacaktır..

Merceksiz bir farda xenon kit çözüm değil, çevre için felattir..

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Serhat Başkaya

Merhabalar ,

Aracımı yeni aldım .Ford fiesta 2008.Farları ve sisleri beyaz ışık yapmak istiyorum fakat araştırmalarım sonucu kafam oldukça karıştı.

Xenon yapmak istemiyorum çünkü birçok kişi gözü etkilediği için şikayetçi.

Halojen ampullerin beyazları varmış örendiğim kadarı ile.Fakat ne marka , hangi model almalıyım onu bilmiyorum.

H11 gibi kodlar kullanılıyor bunlar ne anlama geliyor bilmiyorum.

Şuan aracın üzerindeki sarı ışık mesafesi tatmin edici.

Sizce ışık mesafesi olarak yeterli seviyede ışık veren , diğer şöforleri fazla etkilemeyen beyaz halojen ışık seçimi ne olabilir.

Tabi bu seçimin fiestaya uygun olması gerekiyor.

Teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Merhaba Serhat bey bende halojen far kullanırken aynı araştırmaları yapmıştım ve osram night breaker plus kullandım oldukça memnun kaldım sislerimdede aynı seri ampullerden var yani osramı tavsiye ederim fiyatlarıda makul seviyede.Farlarınıza H4-sislerinize H11 ampul almalısınız.Aslında farlarınız mercek montajı için çok uygun neden mercek düşünmüyorsunuz kendiniz yapamıyorsanız forumda size yardımcı olacak arkadaşlar var...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...