İçeriğe Yönlendir

Ford Transit İç Mekan Şerit Led Uygulaması

Hüseyin Matur

Recommended Posts

Hüseyin Matur

Aracın orjinal tavan aydınlatma lambalarından elektrik alarak şerit ledlerimize enerji verdik. Tavan aydınlatması ve ayak yeri aydınlatması bu şekilde olmuş oldu. Orta kayar kapının ledleride kapının basamağının yan tarafında bulunan orjinal küçük basamak aydınlatma ışından elekrik alarak hayat buldu. Ledli ışık donanımına geçince aracın kendi lambalarında bulunan tüm eski demode ;) ampüller söküldü..

Ek olarak, yolcu otobüslerinde bulunan koridor aydınlatmasından esinlenip hoş bir görüntü oluşacağını düşünerek, koltukların altına mor şerit led döşendi. Bunun için aracın ön tarafına düğme için tetsisat çekip aracın elektrik aksamını dahada karmaşık yapmak yerine mor ledlerin düğmesi 2. ci sıra koltuğun altına yerleştirildi. Şstenildiği zaman oraya uzanıp açıyoruz artık ne yapalım. :)

Gece belki pek birşey anlaşılmayacaktır ama olmazsada olmaz. Daha net görüntü almak için kısa sürede gündüz resimleri burada olacak..!!

grnt0075.jpg

grnt0076i.jpg

grnt0092.jpg

grnt0093t.jpg

grnt0097.jpg

grnt0096.jpg

grnt0098y.jpg

grnt0095.jpg

Tüm bu yapılanlar para + sabır + tüm cumartesi günü harcanarak elde edilmiştir..

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Bunlarda güzdüz resimleri;

grnt0099w.jpg

grnt0100.jpg

grnt0101.jpg

grnt0102.jpg

grnt0103.jpg

grnt0104.jpg

Yorumlarınız ve fikirleriniz önemli..!!

Yorum bağlantısı
Muhammed Andı

Guzel olmus; elinize saglik. Ancak renkler ve zevkler degisirmis. Benimkisi de oyle birsey. Bana biraz fazla abartili geldi cunku isiklandirma. Ozellikle koltuk altlari cok da onemli degildi. Isiklandirma babinda onemli degil degil. Dusen bir seyi kolaylikla bulmak harika birsey, o ayri konu. Ama ledlerin oraya yapilmasi bana ters geldi yani. Cunku ayak var, esya var ne bilim her birsey var oraya cekilen tesisata zarar verebilecek. koltuk altlarindan ote, butun yeri aydinlatacak sekilde bir yerden yere paralel dar acili mercekle led yansitmasi daha makul olurdu gibime geldi. Elektrik tesisatinin aracta olur olmaz yerde olmasi cok da guvenli degil cunku. Allah korusun; pirince giderken evdeki bulgurdan olmamak lazim...

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Teşekkür ederim görüşlerin için. Şu an için ortadan tesisat geçmiyor hepsi araç döşemesi altında gizli. Mor ışıklara gelince, fotolarda belki çok canlı çıkmış olabilir ancak ışığın şiddeti çok düşük. Amaç, hem biraz olsun faklılık hemde arkada yolculuk edenlere görsellik sağlamak. Çok esteik durdular. Gece lambası görevi yapıyorlar yani. Işıklara herjangi birşeyin çapması ise çok düşük bir ihtimal. Çünkü ledler epey içerde saklı. Fotoyu çekerken bile gözüksün diye eğilip büzüldüm diyebilirim. Son olarak araçta cam filmi olmasına karşın yinede ışığın şiddeti biraz fazla, aracın dışardan içi gözüküyor. Ledlerden birkaç tane makasla kesmeyi düşünüyorum..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...