Alper Can1679652575 8 Aralık 2009 Paylaş 8 Aralık 2009 Arkadaşlar 2yıldır led stop peşindeyim. Almak istedim ama pahalı geldiği için bir türlü alamadık. Satan yerler de Kore'de orijinal stoplar üzerinde çalışarak yapıyorlarmış. Merak ettiğim , Türkiyede bu stopları yapabilecek bir yer yok mu? Varsa en az 10 çift yaptırmak istiyoruz. Esas istediğimiz üstteki fotolardaki ama alttaki de olur.224 adet led varmış. Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 8 Aralık 2009 Paylaş 8 Aralık 2009 i30 için bir arkadaşım bana kendı aracına yaptırcaktı ama ugraşmadım.Zor iş.Stop çok büyük.Bi de yaptırcak olsan dahi fabrikasyon gibi bi işçilik bekleyemezsin.Orjinal stop üzerinde çalışıkcaksa camı açmak zor .Hatta imkansız gibi bişey.Pres baskı oldugundan kesilerek açılır.O nedenle Avrupa'da sonradan yapılan uygulamalarda stopun arkasını patlatıp ordan ledleri dizip sonra bi şekılde kapatıp izole ediyorlar. Yorum bağlantısı
Alper Can1679652575 8 Aralık 2009 Yazar Paylaş 8 Aralık 2009 Peki o zaman vazgeçicez gibi gözüküyor,led montajından.Led stoplarda çok pahalı olduğuna göre,led ampül taksam, uyarı ışığını söndürmek için nasıl bir rezistans koyabilirim? Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 8 Aralık 2009 Paylaş 8 Aralık 2009 Şyi araştırırsan uyarı ışıgını yakmayan led ampüller de satılıyor.Onlardan almanı öneririm.Yakarsa şayet o zaman orjinal ampülü yanık bırakcaksın. Yorum bağlantısı
Alper Can1679652575 8 Aralık 2009 Yazar Paylaş 8 Aralık 2009 Çok teşekkür ederim, araştıracağım.Bu çift duylu stopların kodu neydi bilginiz var mı? o şekilde araştırayım Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 9 Aralık 2009 Paylaş 9 Aralık 2009 O kadarını bilmiyorum işte.Çift duylu led ampüllerde olcak. Yorum bağlantısı
Recommended Posts