İlker Kemal1679652572 22 Aralık 2009 Paylaş 22 Aralık 2009 Foruma üye olan Emre Bey(yirmiyedi) daha iyi bir yol aydınlatması için neler yapılabileceği hakkında benden yardım istedi.Şki seçenek olduğunu fakat en doğrusunun mercek montajı olacağını söyledim.Ve D2S Bi-Xenon mercek takmaya karar verdik.Birlikte montaja başladık.Şlk önce farları arabadan söktük.Bu işlem tamponu sökmeden 20 dakika içinde yapılıyor.Accent Era farı H4 ampül kullanıyor ve mercek montajı için Bi-xenon mercek takılmalı.Far camı kasadan kolay ayrılmıyor,biraz uğraşmak gerekti.Daha sonra far tasını gövdeden ayırdıktan sonra merceğin bir kısmının gireceği kadar kestik.Şçini ısıya dayanıklı boya ile boyayıp ayarlarını yaptıktan sonra ısıya dayanıklı silikon ile merceğin arka kısmını far tasına silikonladık.Estetik görünmesini sağlamak için güzel bir mercek çerçevesinde karar kıldıktan sonra far camını bolca silikonlayarak fara geri taktık.Ertesi gün olduğunda silikon tamamiyle kurumuştu ve farları araca geri taktık.Far ayarına gidene kadar idare etmesi açısından duvara karşı göz kararı ayar yaptık.Fikir vermesi açısından resimler.... Yorum bağlantısı
İlker Kemal1679652572 22 Aralık 2009 Yazar Paylaş 22 Aralık 2009 Şlk resimdeki kapak bmw 3 kasa, diğeri mercedes E kasa.Bu iki kapak en guzel görüntüyü verıyordu,biz mercedesi seçtik. Yorum bağlantısı
Emre Sarısaç 22 Aralık 2009 Paylaş 22 Aralık 2009 ustamın ellerine sağlık da nazar değdi be ustam hırsız girdi araca Allah tan fazla bişey yok göze geldik biraz gösterişli oldu heralde ) tekrar ellerine sağlık Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Aralık 2009 Paylaş 22 Aralık 2009 ustamın ellerine sağlık da nazar değdi be ustam hırsız girdi araca Allah tan fazla bişey yok göze geldik biraz gösterişli oldu heralde ) tekrar ellerine sağlıkNe desek şimdi geçmiş olsunmu yoksa hayırlı olsunmu? Şkisinide diyelim geçmiş ve hayırlı olsun. Ustanın ellerine sağlık. Eserleri Yalova dahil birçok şehirde dolaşıyor..Arabada zarar yoktur umarım..!! Yorum bağlantısı
Emre Sarısaç 22 Aralık 2009 Paylaş 22 Aralık 2009 teşekkür ederim. çok şükür yok kardeşim bitek ön yolcu camını indirmiş Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 23 Aralık 2009 Paylaş 23 Aralık 2009 Bu kapak çok daha güzel durmuş, cool. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 25 Aralık 2009 Paylaş 25 Aralık 2009 (düzenlendi) çok güzel olmuş eline sağlık ilker hocam. emre hocam sana da geçmiş ve hayırlı olsun. bi xenonlarını güzel günlerde kullanmanı dilerim. bişey sorucam mercek takıldıktan sonra far ayarı mı yapmak lazım. konulardan birinde vardı nasıl yapıldığı (düz duvara işaretler koyup 10 mt geriden ayarlamalar vs.) o şekilde yapılabilir sanırım, değil mi?bir de linkteki ilandaki araç senin mi emre hocam? seninkine bayaa benziyor.http://www.sahibinden.com/hyundai_accent_e...pXQQdisplayitem 25 Aralık 2009 tarihinde kxlylmz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Sarısaç 25 Aralık 2009 Paylaş 25 Aralık 2009 çok güzel olmuş eline sağlık ilker hocam. emre hocam sana da geçmiş ve hayırlı olsun. bi xenonlarını güzel günlerde kullanmanı dilerim. bişey sorucam mercek takıldıktan sonra far ayarı mı yapmak lazım. konulardan birinde vardı nasıl yapıldığı (düz duvara işaretler koyup 10 mt geriden ayarlamalar vs.) o şekilde yapılabilir sanırım, değil mi?bir de linkteki ilandaki araç senin mi emre hocam? seninkine bayaa benziyor.http://www.sahibinden.com/hyundai_accent_e...pXQQdisplayitemteşekkür edrim kardeşim. evet senin söylemen üzerine baktım benim aracı koymuş far ayarına gelince ilker ustam ayarlamış hepsini sadece gelip farları taktı ve ufak bir ayar çekti yaklaşık 3 metreden desenlerin düz olup olmadığına baktı 5 dk sürmedi Yorum bağlantısı
Mehmet Özkan1679652583 26 Aralık 2009 Paylaş 26 Aralık 2009 teşekkür edrim kardeşim. evet senin söylemen üzerine baktım benim aracı koymuş far ayarına gelince ilker ustam ayarlamış hepsini sadece gelip farları taktı ve ufak bir ayar çekti yaklaşık 3 metreden desenlerin düz olup olmadığına baktı 5 dk sürmediAracın bakışları değişmiş çok güzel. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Emre Sarısaç 26 Aralık 2009 Paylaş 26 Aralık 2009 Aracın bakışları değişmiş çok güzel. Güle güle kullanın. teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 29 Kasım 2010 Paylaş 29 Kasım 2010 Usta bu uygulama yapıldıktan sonra far muayeneden geçermi.Bi bilgin varmı ? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 30 Kasım 2010 Paylaş 30 Kasım 2010 Muayeneden geçiyor. Seviye ayarlamasını düzgün yapmak önemli muayenede buna bakıyorlar. Yorum bağlantısı
İlker Kemal1679652572 30 Kasım 2010 Yazar Paylaş 30 Kasım 2010 Bugüne kadarki yüzlerce araçta sıkıntı yaşanmadı.Aksi taktirde muayene sorunu yaşadıkları belirtirlerdi. Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 11 Aralık 2010 Paylaş 11 Aralık 2010 (düzenlendi) Hyundai Accent 2 Ocak 2011 tarihinde Sel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 24 Ocak 2011 Paylaş 24 Ocak 2011 Motoru soğutmadan devam diyorsunuz yani. Valla maşallah. Olmadı bizede bişeyler yapın. Transitin farları topu topu 70 lira. Hemde çifti. Bursada iyi reklam yapma karşılığı ile. Yorum bağlantısı
Serkan Gök1679652583 25 Ocak 2011 Paylaş 25 Ocak 2011 Motoru soğutmadan devam diyorsunuz yani. Valla maşallah. Olmadı bizede bişeyler yapın. Transitin farları topu topu 70 lira. Hemde çifti. Bursada iyi reklam yapma karşılığı ile. Benim farların çiftide 70 lira olsa hadi 70 ide geçtim 200 lira olsun,Şlker Bey in 1 ayını alırım 4-5 çeşit far yapardık ya 700 liraya anca 1 çift oldu Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 25 Ocak 2011 Paylaş 25 Ocak 2011 O neymiş be. 700 liraya transit farı dükkanı açarsın. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 25 Ocak 2011 Paylaş 25 Ocak 2011 eline sağlık.güzel olmuş.kaptın sen bu işi. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 25 Ocak 2011 Paylaş 25 Ocak 2011 eywallah abi daha sırada rio,fiesta,brodway,c1 farları var çırak lazımmı?şıp demeden leblebiyi yerim. Yorum bağlantısı
Serkan Gök1679652583 25 Ocak 2011 Paylaş 25 Ocak 2011 çırak lazımmı?şıp demeden leblebiyi yerim. Oktay abi o lafın gelişmişi ; Leb demeden Çorum Yorum bağlantısı
Oktay Toker 25 Ocak 2011 Paylaş 25 Ocak 2011 Oktay abi o lafın gelişmişi ; Leb demeden Çorum Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 25 Ocak 2011 Paylaş 25 Ocak 2011 eywallah abi daha sırada rio,fiesta,brodway,c1 farları var O zaman sana kalıp cam yolu gözüküyor. Bizim transite yapılıyor da oradan biliyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts