Hüseyin Matur 27 Ocak 2011 Paylaş 27 Ocak 2011 (düzenlendi) Thank's.. Bence sağ..Edit: Boyanacak tabi.. 27 Ocak 2011 tarihinde H tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 27 Ocak 2011 Paylaş 27 Ocak 2011 anlamadım oktay abi siyah olanı tavsiye etmiştim.diğeri sırıtıyor. Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 kapakları mat siyaha boyadık salı günü bakıcaz hellanın fiber angellerine power led nasıl duracak diye olmazsa led angele dönücezFiber olmazsa babamın yaptığı angelları takarız Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Şubat 2011 Paylaş 5 Şubat 2011 Düz bir çizgi olsa karşıdan geleni rahatsız eder mi? Eğik duruşu beğenmiyorum ama aydınlatması çok güzel. Yorum bağlantısı
Coşku Arşiray 5 Şubat 2011 Paylaş 5 Şubat 2011 desen aynı eski hella mercekler gibi. 1997 bmw e39 daki böyle mesela. Yorum bağlantısı
Halil Şahin1679652584 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 hehhhh işte bektaş zurnanın zırt dediği yere geliyorsun..bu silikonla kapanan kısmı bekliyorum özellikle..bu kapatma işleminden sorna far yukseklik ayarları tam calışıyor mu? titiz işçilik+orjinallik burada baslıyor işte..yoksa her mercek her araca takılabilir ama onemli olan orjinalliği fazla bozmamak uygun ölçütte mercek kullansan daha iyi olurdu bence..neyse kolay gelsin detaylarını bekliyorum.. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 Eline sağlık on numara olmuş.Bende mercek montajından sonra aracımda aynı sorunu yaşamıştım(hyundai getz)kısa farları açınca göstergede uzun far ışığı yanıyor sellektör yapınca elektrik akımını kesiyordu h4 ten h7 geçişte bu sorunlar çıkabiliyormuş hyundai araçlarda fara gelen elektrik akımı (-) tetikmiş sağolsun oto elektrikçi arkadaşım kısa ve uzun far arasına direnç yerleştirerek sorunumu çözdü belki benim gibi ilk defa mercek montajı yapacak arkadaşlara faydası olur... Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 Bektaş bey mercek montajından sonra araçla sürüş testi yaptınızmı merakımı bağışlayın benim araçta mercekte titreme başladı ve bu beni çok rahatsız ediyor dolayısı ile öndeki araçlarıda rahatsız ediyor kanısındayım değerli fikirlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız belki bende bu sorundan kurtulurum.Gerçi ilker bey okadar titreme normal orjinal mercekli araçlardada titreme olabiliyor dedi ama gözüme fena takılıyor sürekli frene basıp çukurdan tümsekten kaçıyorum hele birde o yola peş peşe çizilmiş kalın beyaz çizgiler yokmu onu yapan mühendis hakkında hiç iyi şeyler düşünmüyorum mahmut sorun o değil eksi tetikli olduğunu bende biliyorum fakat aracın orj. ampulünde bu sıkıntıyı yapıyor... sigorta diye düşünüyorumBektaş kardeşim seninle acilen tanışıp görüşmemiz lazım benim kesilme çizgileri çok fena yılın değil yüzyılın yüz karası seçerler korkusuyla foruma kesilme çizgisinin fotolarını koyamadım korkumdan benim ilacım sende Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 bunlar tamamsa mercek neden sallanır bilemem ama sallanmaması gerik bu bir sıkıntıdır. benm şuana kadar yaptığım hiç bir mercek titrmedi 1 mm bile. Yorum bağlantısı
Halil Şahin1679652584 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 (düzenlendi) @mahmut abi sanırım diyot demek istedin evet hyundailer - tetiklemeli diğer araclara yapılan aynı işlem yapılıyor kısa ile uzun arasına diyot @bektaş önce röleyi kontrol edin sonra elektrik kontrol ünitesi gibi bir şey varmış sanırım bende yok ama 2001 yılından sonraki tüm hyundailerde bu modül var sorun burdan da olabilir..önce röle yi kontol edin eger sorunu bulamazsanız hi-scan cihazına bir baglatın..sorun ciddi olabilir yani.. 7 Şubat 2011 tarihinde Halil ?ahin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 @mahmut abi sanırım diyot demek istedin evet hyundailer - tetiklemeli diğer araclara yapılan aynı işlem yapılıyor kısa ile uzun arasına diyot @bektaş önce röleyi kontrol edin sonra elektrik kontrol ünitesi gibi bir şey varmış sanırım bende yok ama 2001 yılından sonraki tüm hyundailerde bu modül var sorun burdan da olabilir..önce röle yi kontol edin eger sorunu bulamazsanız hi-scan cihazına bir baglatın..sorun ciddi olabilir yani..Halil kardesim tesekkur ederim yaptigin duzeltme icin evet direnc degil diyot durduk yere element uydurup milletin kafasini karistirmamak lazim... Yorum bağlantısı
Misafir 8 Şubat 2011 Paylaş 8 Şubat 2011 Japon araçlarında eksi kontrol ile çalışanları ;Aracın orjinal tesisatına röle bağlanıp problem giderilir.Mercek montajından sonra falarda titreme olabilir.Normaldir.Bazı farların reflektörlerini sabitleyen topuzların yatakları bol olur.Merceğin ağırlığını taşıyamaz ve titreme oluşur.(Erseri yan sanayi farlarda olur) Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Şubat 2011 Paylaş 9 Şubat 2011 Benim farlarımda da titreme var, halojen reflektöre mercek montajından sonra ağırlık dengesi bozuluyor ve çukurda titremesi gayet normal. Yorum bağlantısı
Halil Şahin1679652584 9 Şubat 2011 Paylaş 9 Şubat 2011 guzel olmuş tebrikler..o farın arkasını neyle kapattın?esnek yapı guzel oturmuş..birde sorun vardı sanırım sorun neymiş? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 9 Şubat 2011 Paylaş 9 Şubat 2011 Güzel iş çıkmı ortaya emeklerine sağlık maşallah. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 9 Şubat 2011 Paylaş 9 Şubat 2011 Ellerine sağlık süper olmuş.Tarantula farlar çogalıyor.Cama folyomu çektin bu siyahlığın üzerine.çok kararmış gibi sanki.Fakat güzel olmuş. Yorum bağlantısı
Murat Şen 9 Şubat 2011 Paylaş 9 Şubat 2011 folyo gibi durmuyor abi .. folyo olsa aydnlatmayı azaltır hem mercek yapmanın anlamı kalmaz ama merceksiz xenonda folyo yapilabilir aslnda Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 9 Şubat 2011 Paylaş 9 Şubat 2011 Çok yakışıklı çok janjanlı olmuş elinize sağlık ... Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 9 Şubat 2011 Paylaş 9 Şubat 2011 eline saglik, guzel iscilik cikarmissin. ama Oktay Abi'nin de dedigi gibi, far ici biraz fazla koyu durmus. daha dogrusu beyaz aracta siyah far cok karanlik kalmis. gerci onemli olan aydinlatmasi tabi. yol ve duvar resimlerini bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts