Mahmut Akbulut 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Niye ustam Musteng günüdz farı orjinalinde ambere yakın turuncu kullanmış.Dot farkı abi arka sinyaller de kırmızı ece ye aykırı 1 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Benim de şimdi o aklıma geldi yazacaktım. Yorum bağlantısı
Erman Pehlivan1679652601 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Beyaz mı turuncu mu? beyaz olacaksa kesinlikle soğuk beyaz olacak. Kırmızı ledleri de soğuk beyaz smd 5050'lerle değiştireceğim zaten ama angellar? Soğuk beyaz mı turuncu mu?Dot farkı abi arka sinyaller de kırmızı ece ye aykırı Bu arada abi ece derken? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Bu arada abi ece derken? ECE : Economic Commission for Europe : Avrupa standartları komisyonu 2 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Forumca ECE'ye çok dikkat etmemiz şart 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Beyaz mı turuncu mu? beyaz olacaksa kesinlikle soğuk beyaz olacak. Kırmızı ledleri de soğuk beyaz smd 5050'lerle değiştireceğim zaten ama angellar? Soğuk beyaz mı turuncu mu?Bu arada abi ece derken? Soğuk beyaz... 1 Yorum bağlantısı
Emin Günaydın 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 bencede soğuk beyaz. farın içi komple bembeyaz olduğunda çok daha güzel gözükür... Yorum bağlantısı
Oktay Toker 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Farları yeniden açacaksan sinyali bu mercekten biri ile yap derim.İşin tam olsun.http://www.marketdijital.com/5-li-Yuvarlak-Lens,PR-233.htmlhttp://www.marketdijital.com/3Lu-Lens-35mm-Seffaf,PR-638.html 1 Yorum bağlantısı
Erman Pehlivan1679652601 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Abi kesinlikle bu kez sinyalleri kesin power led yapacağım. Birde DRL monte etsem mi diyorumfar içerisine 3x3 yada 3x1 watt? Yorum bağlantısı
Oktay Toker 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Halka koyacaksınya onu iyileştir. 1 Yorum bağlantısı
Halil Şahin1679652584 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 (düzenlendi) Niye ustam chevrolet gündüz farı orjinalinde amber kullanmış.gündüz farı illa ki beyaz mı olmalı abi bendekiler de sıcak beyaz ama 26 Nisan 2014 tarihinde Halil Şahin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 (düzenlendi) Rabbimin izni ile forumdan Vural Dumru arkadaşımızın sattığı Era model aracı için mercek çalışmasında Eski tip D2s Hella bzenon mercek kullanıldı.Mercek şapkası olarak 2012 sanırım bu yılda üretilmiş Megane mercek şapkası kullanıldı.Bence tabiri caiz ise cuk diye orturan bir şapka oldu.Angel halka ve power led sinyal de ekledim bilahire konusununda paylaşacağım.Yapım aşamasında çok resimler yok.Sonuç resimleri farı anlatacak. Farlar şu an araç satıldığı için mecburen satılık durumda.Konu açsam mı bilemiyorum. Farlar sıfır yerli üretim ve yükseklik motoruda üzerinde.Mercek montajından sonra mercek şapkasınında takılmasıyla görünüm böyle oldu. 23 Ekim 2017 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Güzel olmuş, farlar ayrıca satılacaksa İlanlar'a konu aç bence Oktay. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Gur 5 Haziran 2014 Paylaş 5 Haziran 2014 2000 model Hyundai Accent kılıç kasa serısı aracıma bende mercek montajı düşünüyorum montaj fıyat netur parçalar gerektıhı konusunda yardımcı olurmusunuz ilker kemal bey Yorum bağlantısı
Serkan Yüksel 2 20 Temmuz 2014 Paylaş 20 Temmuz 2014 Merhaba arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum fakat bugün üye olmak nasip oldu. Herkese merhaba.Accent Era araç var. Bu araca bi-xenon yapmak istiyorum fakat bu konuyu araştırmaya başladığımdan ber her öğrendiğim şey daha çok kafamı karıştırmakta. Sorularımı maddeler halinde yazayım, bilenler de cevabın hangi maddeye ait olduğunu söyleyerekten cevaplayabilirler. Mercek markası olarak ne kullanmalıyım? hella bosh vs. şeyler var. farkları avantajları, yaygınlıkları nedir bunların?Ampül ve balast olarak çeşitli fiyatlar için önerileriniz nedird1s ve d2s ifadelerine rastladım. Farkları nedir hangisi daha güncel ve iyi?Merceği far tasına monte ettiğim zaman araç içinden yaptığım yükseklik ayarı çalışacak mı?merceği monte edince sabit mi duracak yoksa sağ sol yukarı aşağı ayarı yapmak için kafayı hareket ettirebiliyor muyuz?4300 kelvinde karar kıldım. Bu şekilde bir uygulama için satış linkleri verebilir misiniz Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 20 Temmuz 2014 Paylaş 20 Temmuz 2014 Merhaba arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum fakat bugün üye olmak nasip oldu. Herkese merhaba.Accent Era araç var. Bu araca bi-xenon yapmak istiyorum fakat bu konuyu araştırmaya başladığımdan ber her öğrendiğim şey daha çok kafamı karıştırmakta. Sorularımı maddeler halinde yazayım, bilenler de cevabın hangi maddeye ait olduğunu söyleyerekten cevaplayabilirler. Mercek markası olarak ne kullanmalıyım? hella bosh vs. şeyler var. farkları avantajları, yaygınlıkları nedir bunların?Ampül ve balast olarak çeşitli fiyatlar için önerileriniz nedird1s ve d2s ifadelerine rastladım. Farkları nedir hangisi daha güncel ve iyi?Merceği far tasına monte ettiğim zaman araç içinden yaptığım yükseklik ayarı çalışacak mı?merceği monte edince sabit mi duracak yoksa sağ sol yukarı aşağı ayarı yapmak için kafayı hareket ettirebiliyor muyuz?4300 kelvinde karar kıldım. Bu şekilde bir uygulama için satış linkleri verebilir misinizHoşgeldiniz Forum kuralları gereği gerçek isim soy isim ile üye olmanız gerekiyor , adınızı bir sonraki mesajınızda belirtirseniz gerekli düzeltme yapılacaktır...1. Era aracınızın H4 far tası büyük ama arka kısım da hareket kabiliyeti kısıtlı bir far tipi bu yüzden mercek boyu mümkün olduğunca kısa olmalı Hella uygun olacaktır...2. H4 far grubunda önerimiz far içinde 2. bir reflektör olmadığından Gen4/5 D1S tir.Balast ve ampul seti 300/500 arası değişir...3. D1S yapısı gereği ateşleyicisi üzerinde olduğundan soğuk selektör (farlar kapalı konumda selektör) için üretilmiştir.D2S soğuk selektöre uygun değildir...4. Kısıtlı bir far grubu ama iyi bir işçilikle yükseklik ayarı çalışır...5. Mercek far tasına sabitleneceği için yükseklik motoru sadece aşağı yukarı hareket ettirir...6. Ampul seçiminiz doğru en ideal Kelvin değeridir... Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 20 Temmuz 2014 Paylaş 20 Temmuz 2014 (düzenlendi) Öncelikle forumdaki konuları inceleseniz yada bir göz atsanız bu soruların hepsinin cevabını bulurdunuz. Biraz araştırma yapmalı değil mi.Ilanlar bölümüne bir göz atın era için yapılmış bir çalışma var bütçene uygunsa alabilirsin. 20 Temmuz 2014 tarihinde Erkan Kahya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Yüksel 2 20 Temmuz 2014 Paylaş 20 Temmuz 2014 Hoşgeldiniz Forum kuralları gereği gerçek isim soy isim ile üye olmanız gerekiyor , adınızı bir sonraki mesajınızda belirtirseniz gerekli düzeltme yapılacaktır...1. Era aracınızın H4 far tası büyük ama arka kısım da hareket kabiliyeti kısıtlı bir far tipi bu yüzden mercek boyu mümkün olduğunca kısa olmalı Hella uygun olacaktır...2. H4 far grubunda önerimiz far içinde 2. bir reflektör olmadığından Gen4/5 D1S tir.Balast ve ampul seti 300/500 arası değişir...3. D1S yapısı gereği ateşleyicisi üzerinde olduğundan soğuk selektör (farlar kapalı konumda selektör) için üretilmiştir.D2S soğuk selektöre uygun değildir...4. Kısıtlı bir far grubu ama iyi bir işçilikle yükseklik ayarı çalışır...5. Mercek far tasına sabitleneceği için yükseklik motoru sadece aşağı yukarı hareket ettirir...6. Ampul seçiminiz doğru en ideal Kelvin değeridir...Cevabınız için çok teşekkür ediyorum. Ben, Serkan Yükseld2s, d1s ye göre daha üstün gibi kazınmış aklıma hep sırf 1 değilde 2 diye d1s deki ateşleyici alanımı iyice kısıtlamaz mı?Öncelikle forumdaki konuları inceleseniz yada bir göz atsanız bu soruların hepsinin cevabını bulurdunuz. Biraz araştırma yapmalı değil mi.Ilanlar bölümüne bir göz atın era için yapılmış bir çalışma var bütçene uygunsa alabilirsin.Haklısınız fakat çok fazla terim vs. car kafam karıştığı için bu konuyu açma gereği duydum. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 21 Temmuz 2014 Paylaş 21 Temmuz 2014 Cevabınız için çok teşekkür ediyorum. Ben, Serkan Yükseld2s, d1s ye göre daha üstün gibi kazınmış aklıma hep sırf 1 değilde 2 diye d1s deki ateşleyici alanımı iyice kısıtlamaz mı?Haklısınız fakat çok fazla terim vs. car kafam karıştığı için bu konuyu açma gereği duydum.Montaj için iyi ölçü alınmalı. Kendin yapmayı düşünüyorsan yedek bir far seti alıp onda çalışmanı öneririm. D2S ile D1S aydınlatma değerleri tamamen aynıdır. Sadece beslemesi yani balastı farklı. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 (düzenlendi) D1s xenon amul ve d2s xenon ampul aparatı veya ateşleyicisi takılınca yükseklik çok az bir fark ile aynı diyebilirim.Mercek yeni tip valeo yada Hella kullanılırsa bu alan genişler.Eski tip uzun merceklerde bu alan ucu ucuna şekilde doluyor.Bu ilanı inceleyebilirsiniz.Bu konu altında geri sayfalarda çalışma detayları mevcut.http://www.geceucusu...r-led-sinyalli/ 27 Temmuz 2014 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Yüksel 2 17 Ağustos 2014 Paylaş 17 Ağustos 2014 D1s, D2s ye göre daha hızlı ateşleme yapıyor, bunu öğrendim fakat D2s neden tercih ediliyor? Bununda diğerine göre mi artıları var, varsa nelerdir? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 17 Ağustos 2014 Paylaş 17 Ağustos 2014 D1s, D2s ye göre daha hızlı ateşleme yapıyor, bunu öğrendim fakat D2s neden tercih ediliyor? Bununda diğerine göre mi artıları var, varsa nelerdir?D2S bağlantı şekli ile montajda kolaylık sağlar , D1S in üzerine entegre ateşleyicisi bulunur bu yüzden far içinde sıkıntı yaşatır , bir diğer ve önemli etken de D2S e göre 2 katı fiyatı olması... 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 18 Ağustos 2014 Paylaş 18 Ağustos 2014 D1s, D2s ye göre daha hızlı ateşleme yapıyor, bunu öğrendim fakat D2s neden tercih ediliyor? Bununda diğerine göre mi artıları var, varsa nelerdir?Araç üreticileri uzun zamandan beridir D1S'e geçti zaten. Artık D2S üretilen far olduğunu sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Serkan Yüksel 2 21 Ağustos 2014 Paylaş 21 Ağustos 2014 İsimlerinde 1 ve 2 olduğu için, 2 nin daha yeni ve iyi bir jenerasyon olduğunu düşünmüştüm, demekki öyle değilmiş.Peki accent era aracım için d1s kullanabilirmiyim, farın arkasına müdahale etmeden? Yoksa d2s mi gerekiyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts