Murat Atagenç 1 Şubat 2010 Paylaş 1 Şubat 2010 ne yapayım ne yapayım diye soruyordum ve bana "ugraşma xenondan gerisi yalan" diyorlardıgerçektende oyle, taktım 4300k xenon kit mis gibi Yorum bağlantısı
Utku Öz 2 Şubat 2010 Paylaş 2 Şubat 2010 NB'ların ömrü beklediğimin çok altında oldu :http://www.geceucusu.com/index.php?showtop...amp;#entry24230 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Şubat 2010 Paylaş 2 Şubat 2010 Bu arada +90lar elime geçti hemen taktım.Mustafa, Kar veya yağmur da Plus90 kullanma fırsatın oldumu... ? Yorum yaparmısın.. ? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2010 Paylaş 2 Şubat 2010 hocam cavap verebilirmiyim????Bu akşam(02-02)Saat 18.00de Hadımköyden çıktım.Saat 00.10da anca eve ulaşabildim(Gebze-Hadımköy:76km)Deli kar ve rüzgar vardı.Zor bela Çamlıca gişelerden otobana daldım ve sislerle geldim.4300k ampüller ışıl ışıl karda parlama yapınca farları söndürdüm.ı.Kesinlikle mükemmel aydınlatıyor Plus90.Yarın(Bugün)zor bela bir iki kare çektim.Yüklerim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Şubat 2010 Paylaş 2 Şubat 2010 Allah yardımcın olsun... Testleri sabırsızlıkla bekliyorum... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 4 Şubat 2010 Paylaş 4 Şubat 2010 Mustafa, Kar veya yağmur da Plus90 kullanma fırsatın oldumu... ? Yorum yaparmısın.. ?Yağmurda kullandım abi. Hani ilk demiştim ya nb ile farkı pek göremedim diye o zaman ilk taktığımda fazla uzun süre bakmamıştım. Aydınlatması güzel nb den bir parça daha güçlü ve beyaz duruyor ve sanki ısınınca daha da beyazlaşıyor gibi geldi bana. Eski ampul yerine nbyi takınca farkı nasıl belli ediyorsa nb yerine +90 takıncada daha iyi aydınlatma hissediliyor. Ama ben şu kenarlara doğru olan mavimsi beyazlığa takıldım daha çok. Iısındıkça xenonlardaki gibi değişim oluyor mu halojenlerde de. Yorum bağlantısı
Evren Erdem 8 Şubat 2010 Paylaş 8 Şubat 2010 (düzenlendi) Arkadaşlar merhabalar,forumda yeniyim...Ben Piaa marka bi ampül aldım hiç memnun kalmadım, geri iade ettim. Şimdi yeniden ampul alacağım,başta Osram H4 Cool Blue Hyper White 5000K düşünüyordum fakat yorumlarda gece görüşünün iyi olmadığını okuyunca vaz geçtim...şimdi Osram Night Braker ile Bosch Plus 90 arasında kaldım...Arac Reno 19, bildiğiniz gibi parabolic camlı.öneriniz ne olur? çok kaliteli bir gece görüşünün yanında beyazlık da istiyorum... illa bembeyaz xenon gibi birşey aramıyorum. biliyorum onun için xenon lazım Osram NB düşünüyorum fakat ömrü kısa yazıyor bocsh düşünmeye başladım fakat neredeyse iki kat fiyat farkı var aralarında...Soru, BOSCH +90 mı_? OSRAM NIGHT BRAKER mı_? 12 Şubat 2010 tarihinde Voltron tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erdem 9 Şubat 2010 Paylaş 9 Şubat 2010 hoşbulduk...öeriniz için teşekkürler, bakalım diğer arkadaşların önerileri ne olacak.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Şubat 2010 Paylaş 9 Şubat 2010 Gece yolculuğun az ise ampulün ömrü kısa olduğu için Osram Nightbreaker önereceğim.. Gece yolculuğun çok oluyorsa Bosch Plus90 tavsiye edeceğim.. Ömür konusunda test sonuçlarına ihtiyacımız var Yorum bağlantısı
Evren Erdem 9 Şubat 2010 Paylaş 9 Şubat 2010 walla ara ara... çıkmaza girdim... osram nb, phlips diamond vision bosch plus 90...ama geliba bosch plus 90 alcam... fakat alan arkadaşlar gece fotoğrafları koyabilirlerse çok makbule geçer... hele bi de yağmurlu hava fotoğrafları çekebilirlerse... süper olur... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Şubat 2010 Paylaş 9 Şubat 2010 walla ara ara... çıkmaza girdim... osram nb, phlips diamond vision bosch plus 90...ama geliba bosch plus 90 alcam... fakat alan arkadaşlar gece fotoğrafları koyabilirlerse çok makbule geçer... hele bi de yağmurlu hava fotoğrafları çekebilirlerse... süper olur...Amacın performans ise kesinlikle Plus90 al... Yorum bağlantısı
Evren Erdem 9 Şubat 2010 Paylaş 9 Şubat 2010 tabi ki özellikle performans... görüş kalitesinin artması Yorum bağlantısı
Caner Tümay 9 Şubat 2010 Paylaş 9 Şubat 2010 Merhaba arkadaşlar, Aracım 2008 model Toyota Yaris. Plus 90'nı geçen hafta otoparça net' ten aldım ve 2 günde elimde oldu. Xenondan vazgeçmem iyi oldu sanırm ampuller h4 olduğu için. Plus 90 a gelince; kesinlikle daha geniş bir alanı aydınlatıyor ve beyazımsı sarı bir rengi var. Uzağı aydınlatmasına gelince daha önce kullandığım hyper white ve cool blue dan daha iyi. Ankara' da birkaç gündür yağmur var ve performansını özetlersem yeterli diyebilirim. Ampulün ışımasının ve göz almasının fazla olabileceğine karşı benim düşüncem (far ayarını 1 de kullanıyorum-tek kişi yüksüz) kesinlikle göz alacak şekilde bir parlaması yok. Dayanıklı bir ampülse H4 için kullandığım cool blue ve hype white dan kesinlikle daha iyi ama şu ampüller h4 olmasa xenon tercih ederdim. Yorum bağlantısı
Evren Erdem 9 Şubat 2010 Paylaş 9 Şubat 2010 Merhaba arkadaşlar, Aracım 2008 model Toyota Yaris. Plus 90'nı geçen hafta otoparça net' ten aldım ve 2 günde elimde oldu. Xenondan vazgeçmem iyi oldu sanırm ampuller h4 olduğu için. Plus 90 a gelince; kesinlikle daha geniş bir alanı aydınlatıyor ve beyazımsı sarı bir rengi var. Uzağı aydınlatmasına gelince daha önce kullandığım hyper white ve cool blue dan daha iyi. Ankara' da birkaç gündür yağmur var ve performansını özetlersem yeterli diyebilirim. Ampulün ışımasının ve göz almasının fazla olabileceğine karşı benim düşüncem (far ayarını 1 de kullanıyorum-tek kişi yüksüz) kesinlikle göz alacak şekilde bir parlaması yok. Dayanıklı bir ampülse H4 için kullandığım cool blue ve hype white dan kesinlikle daha iyi ama şu ampüller h4 olmasa xenon tercih ederdim.elinizde gece çektiğiniz fotoğraflar varsa kayabilir misiniz? benimde farlar H4, üstelik birde panaromic camlı...reno 19 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 10 Şubat 2010 Paylaş 10 Şubat 2010 walla ara ara... çıkmaza girdim... osram nb, phlips diamond vision bosch plus 90...ama geliba bosch plus 90 alcam... fakat alan arkadaşlar gece fotoğrafları koyabilirlerse çok makbule geçer... hele bi de yağmurlu hava fotoğrafları çekebilirlerse... süper olur...Neden resim ? Resimler görecelidir, ordan kıyaslama yaparak doğru sonuca varamazsınız.Zaten konunun başında ölçüm aleti ile yapılmış sonuçlar var, "beyaz ışık vermiyor sarımsı" denmiş, bunlar yeterli değil mi ?Merhaba arkadaşlar, Aracım 2008 model Toyota Yaris. Plus 90'nı geçen hafta otoparça net' ten aldım ve 2 günde elimde oldu. Xenondan vazgeçmem iyi oldu sanırm ampuller h4 olduğu için. Plus 90 a gelince; kesinlikle daha geniş bir alanı aydınlatıyor ve beyazımsı sarı bir rengi var. Uzağı aydınlatmasına gelince daha önce kullandığım hyper white ve cool blue dan daha iyi. Ankara' da birkaç gündür yağmur var ve performansını özetlersem yeterli diyebilirim. Ampulün ışımasının ve göz almasının fazla olabileceğine karşı benim düşüncem (far ayarını 1 de kullanıyorum-tek kişi yüksüz) kesinlikle göz alacak şekilde bir parlaması yok. Dayanıklı bir ampülse H4 için kullandığım cool blue ve hype white dan kesinlikle daha iyi ama şu ampüller h4 olmasa xenon tercih ederdim.Tercih gayet güzel. Ancak elma ile armutu karşılaştırmışsınız. Plus 90'ın zaten bunlardan daha iyi ışık vermesi gerekiyordu çünkü CB ve HW mavi boyalıdır ve görünüşe hitap eder, performansa değil.NB'ın H4 performansı pek de iyi değildi, P90'ın H4'ünün tatmin edici olması iyi haber. Tabii ki merakla beklediğimiz sonuç P90'ın ömrünün ne kadar olacağı ... Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 10 Şubat 2010 Paylaş 10 Şubat 2010 Bu plus 90 ın ömrünü gerçekten merak ediyorum. Neticede NBR den 2 kat pahalı olduğuna göre en azından 1.5 kat daha uzun süre gitmesi gerekiyor. Yorum bağlantısı
Evren Erdem 10 Şubat 2010 Paylaş 10 Şubat 2010 az önce 1 takım plus 90 aldım. bu akşama dek kargoya verirlerse yarın akşama kadar (eğer istanbul yada ankara aktarmalı gelirse kargo) en geç cuma gününe kadar elime ulaşır.. size o zaman neticeleri söylerim.. imkan olursa gece foto çekip koyarımda.. bakalım parabolic camlı farda H4 plus 90 nasıl performans verecek Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 10 Şubat 2010 Paylaş 10 Şubat 2010 az önce 1 takım plus 90 aldım. bu akşama dek kargoya verirlerse yarın akşama kadar (eğer istanbul yada ankara aktarmalı gelirse kargo) en geç cuma gününe kadar elime ulaşır.. size o zaman neticeleri söylerim.. imkan olursa gece foto çekip koyarımda.. bakalım parabolic camlı farda H4 plus 90 nasıl performans verecek Güle güle kullan. Bir tarafta orjinal ampul, diğerinde P90 takılı olarak bir duvarın 10 metre gerisinden çekilmiş bir resim gerekli yorum yapılabilmesi için. Yorum bağlantısı
Evren Erdem 10 Şubat 2010 Paylaş 10 Şubat 2010 Güle güle kullan. Bir tarafta orjinal ampul, diğerinde P90 takılı olarak bir duvarın 10 metre gerisinden çekilmiş bir resim gerekli yorum yapılabilmesi için.teşekkür ederim hele bi gelsin de ilk imkanım olduğunda gece karşılaştırmalı foto çekeceğim Yorum bağlantısı
Caner Tümay 10 Şubat 2010 Paylaş 10 Şubat 2010 Yarisin ampul değişimi için tampon sökülüyor ve her değişimde 30-40 TL veriyorum. Umarım ömrü iyi olur. Duvara 10 mt mesafeden resimlerini çekip koyacağım, karanlık bir yer bulursam aydınlatma performansının da resimlerini koymaya çalışacağım. Yorum bağlantısı
Evren Erdem 11 Şubat 2010 Paylaş 11 Şubat 2010 (düzenlendi) bu orjinal hali; Osram Bilux H4Sol taraftaki BOSCH PLUS 90 - Sağ Taraftaki OSRAM H4 BILUXaracın sol tarafındaki (fotoda sağ taraf) BOSCH PLUS 90,aracın sağ tarafındaki (fotoda sol taraf) OSRAM H4 BILUXŞkiside BOSCH PLUS 90 H4Karşıdan görünüş...yola bakın...rahat bi şekilde karşılaştırmalı bakın öncesi (OSRAMH4 BILUX)Sonrası (BOSCH PLUS 90 H4) 11 Şubat 2010 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İsmail Çakmak 11 Şubat 2010 Paylaş 11 Şubat 2010 Resimler için teşekkürler.Ben NB H4 kullanıyorum gayet memnunum.Ömür konusuna gelince kesinlikle göreceli kukllanıma bağlı.nerdeyse 1 sene olacak hiç bir sorunum yok Halbuki gündüzde farlarım acıktır.Ama suna dikkat ediyorum farlarım açıkken kesinlikle marsa basmıyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Şubat 2010 Paylaş 11 Şubat 2010 Plus 90 güzel ampul... Nightbreaker'ın da bozulduğu bozulacağı yok.. Naapsam ki.. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Şubat 2010 Paylaş 12 Şubat 2010 Abi farları aç.4-5 saat sonra gel farlara yumruk vur,belki sarsıntıdan flamanı kopar ha Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 12 Şubat 2010 Paylaş 12 Şubat 2010 Fark var. Güzel ampül ama bi-xenon varken Resimler için teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts