İçeriğe Yönlendir

Bosch Plus 90 - Osram NightBreaker - Philips X-tremeVision

Serdar Özer1679652569

Recommended Posts

Mahmut Karaarslan

ben yeni philips diamon vision aldım h4 bir aydır kullanıyorum gayet memnunum inşallah ömrüde uzun olur bu siteden cok faydalandım güzel bir forum sitesi bütün yorumları okudum ve bu ampulu almaya karar verdim daha önceden çin malı bir marka almıştım 3 ay kullandım sonra uzun yolda gelirken bir tanesi patladı öbürünü de ben cıkardım oda bayağı siyahlaşmıştı içi ama bu ampullerden simdilik memnunum teşekkürler hepinize

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mustafa Bağseven

Vosvos için aşagıdaki h4-night braker kullanmayı düşünüyorum bende.Akşamları yagmurlu havalarda aydınlatmasından memnun değilim.Aracım kesinlikle sarsıntılı yola girmiyor ve gayet de temiz kullanıyorum.Ne yapıyım sizce bosch plus mı osram nb mi?

http://www.hepsiburada.com/liste/osram-h4-night-braker-90-fazla10-fazla-beyaz-isik-90c64193nbr/productDetails.aspx?productId=otm90c64193nbr&categoryId=20024642

Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven

Fatih

Aracın klasik görüntüsünü bozmak istemiyorum.Bundan da ziyade mercek montajı yapıldıgın arka far tası yuvaya tam oturmayacagı farın girdigi deligin delinmesi vs gerekiyormuş.

O nedenle osram deneyip sonuçları yazcam;)

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
  Mustafa Bağseven yazdı:

Vosvos için aşagıdaki h4-night braker kullanmayı düşünüyorum bende.Akşamları yagmurlu havalarda aydınlatmasından memnun değilim.Aracım kesinlikle sarsıntılı yola girmiyor ve gayet de temiz kullanıyorum.Ne yapıyım sizce bosch plus mı osram nb mi?

http://www.hepsibura...goryId=20024642

Ucuz olanı al. Çünkü pek faydasını göremeyeceksin :)

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Emre Altun1679652610
  Misafir yazdı:
Gündüz ön bilgilerim.Duvarın sarı boyalı olması neticesinde ne yaparsam yapayım gerçek rengi yakalayamıyorum..Beyaz düz bir duvar önünde tekrar resimlenecek.

Plus 90 H4

Night Breaker H4

Osram Cool Blue

Şimdiki veriler kesilme çizgisinin merkezi olan ve ışığın en yoğun olan noktasıdır.Hava kararınca araç üzerinde test yapılacak ve kısa hüzmeli ışığın sağ ve sol kör noktaları ölçülecek.

Servet abi mrb senin tecrubelerine dayanarak bir soru sormak istedim h7 ampul alicam istedgim ozellik nekadar beyaz ve yolu iyi aydinlatiyorsa o olsn dusundugum modeller

Osram cool blue hyper white h75000k

Photon xenon efect h7 5000k

Philips blue vision xenon h7

Tesekkurler abi

Yorum bağlantısı
Misafir

Emre, NB harici diğer ampuller daha beyaz ışık verecek, kesinlikle daha az aydınlatacak. Boyalı camları ışığı öldürüyor. Nb beyazımsı ışık için en iyi seçimdir

Yorum bağlantısı
Emre Altun1679652610
  Misafir yazdı:

Emre, NB harici diğer ampuller daha beyaz ışık verecek, kesinlikle daha az aydınlatacak. Boyalı camları ışığı öldürüyor. Nb beyazımsı ışık için en iyi seçimdir

abi cevabin icin tsk NB dedigin osramin nigth breaker modeli mi? eger o ise abi onlardami beyaz yaniyor bn sari biliordum

Yorum bağlantısı
Emre Altun1679652610
  Misafir yazdı:
Normal halojenden daha beyaz yanıyor nightbreaker. Kullan çok verimlidir.

Tamam abi tesekkur ederim

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Burak Laçin
(düzenlendi)

Merhaba,

2013 Honda Civic aracımın uzun farlarına, HB3 cool blue intense veya HB3 crystal vision düşünüyorum.Cool blue intense 4200K ve 1860 lumen,Crystal Vision 4300K ama lumen değerini bulamadım.Uzunlarda nadiren kullanacağım için ömrü çok önemli değil.Aracımızın kısa farları mercekli xenon buna uygun uzun far ampulu bu iki seçenekten hangisini önerirsiniz?

Teşekkürler.

tarihinde Burak Laçin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
  Burak Laçin yazdı:

Merhaba,

2013 Honda Civic aracımın uzun farlarına, HB3 cool blue intense veya HB3 crystal vision düşünüyorum.Cool blue intense 4200K ve 1860 lumen,Crystal Vision 4300K ama lumen değerini bulamadım.Uzunlarda nadiren kullanacağım için ömrü çok önemli değil.Aracımızın kısa farları mercekli xenon buna uygun uzun far ampulu bu iki seçenekten hangisini önerirsiniz?

Teşekkürler.

Farketmez.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Kayhan Köse

6 yıldır Cool Blue Hyper kullanıyorum bıktım artık patlasada yenisi alsam diyorum patlamıyor inadına. :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Özgür Özdemir1679652617

Philips X-treme Vision %130 H4 ampul aldım aracıma taktım fiyatıda Osramdan ucuzdu 42 Tl idi indirimle 33 TL ye aldım sizce nasıldır ömrü filan şuanda taktım eskisi standart halojendi arada baya fark oldu aydınlatmada yağmurlu havadada iyi aydınlatma yapıyor ama bir far ayarı yaptırmam gerekli onu anladım.

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Furkan Demircan

Fiat Stilo aracım için H7 kısa far ampulü alacağım. Narva'nın 55 ve 85w olanları mevcut. 85w daha iyi aydınlatma sağlayacaksa onu alayım. Yoksa Philips X-treme Vision mu daha iyi aydınlatma sağlar?

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Araç tesisatı 55W a göre dizayn edilmiştir 85W takmak için ekstra röle ve seramik soket gerekir ayrıca tesisata fazla yük bineceği için de tavsiye etmiyoruz . Narva sınıfında iyidir ama Philips için bir şey söyleyemiyorum piyasada çok fazla replikası var dikkat etmek lazım ...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
  Furkan Demircan yazdı:

Fiat Stilo aracım için H7 kısa far ampulü alacağım. Narva'nın 55 ve 85w olanları mevcut. 85w daha iyi aydınlatma sağlayacaksa onu alayım. Yoksa Philips X-treme Vision mu daha iyi aydınlatma sağlar?

Osram NBR ve Bosch Plus gibi alternatifler de var ? Neden narva, ucuz olduğundan mı ?

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Selçuk Keleş
  guilietta yazdı:

Benim aracım alfa romeo guilietta nın H1 farları geçen hafta kesti malesef bende philips h1 x-treme far aldım...

valla hocam piyasadaki en ucuz ve kargo süresi hızlı siteyi buldum ve aldım gayet memnun kaldım philips kalitesinden haa unutmadan yeşillendiriyim istiyen varsa siteyi buyrun;

http://www.automkarinca.com/Oto-Ampul,LA_230-2.html#labels=230-2

İYİ FORUMLAR......

Foruma ad ve soyadla üye olunuyor, bildirirseniz değiştireceğim.

Yorum bağlantısı
Semih Tunca

servet abi ampül kararacak demişsin far tasından bahsediyorsun herhalde bu ampüller yani % 130 veya %90 olan lar zarar veriyor mu gerçekten

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...