Selçuk Keleş 12 Şubat 2010 Paylaş 12 Şubat 2010 Beklenen fark... Resimler için teşekkürler.Plus 90 güzel ampul... Nightbreaker'ın da bozulduğu bozulacağı yok.. Naapsam ki.. Az sabır Yorum bağlantısı
Evren Erdem 12 Şubat 2010 Paylaş 12 Şubat 2010 Abi farları aç.4-5 saat sonra gel farlara yumruk vur,belki sarsıntıdan flamanı kopar ha haha, o da iyiymiş...usta sende bekleme NB'lerin patlamasını, çok istiyorsan al bi çift PLUS 90, NB'leri de yedek olarak arabanda bulundur Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Şubat 2010 Paylaş 12 Şubat 2010 Yok, sabredeğim.. Selçuk öyle demiş... Yorum bağlantısı
Caner Tümay 12 Şubat 2010 Paylaş 12 Şubat 2010 Resimlerden yanların aydınlatmasında çok fark göremedim ben, kesinlikle uzağı daha iyi aydınlatıyordur. Ben yariste dah çok yanal aydınlatma sağladım. Bu aralar sürekli seyehette olduğumdan arabayı kullanmıyorum ondan resimlerini çekemdim. En yakın zamanda sizlerle resimleri paylaşıcam. Çok net söyleyebilirimki şehir lambalarının altında ıslak caddelerde ampulün aydınlattığını görüyorsunuz (farımı açmadımı acaba diye bir endişeye düşmüyorsunuz). Zaten farın önden görünüş resminde ışımanın fazla olduğu da görülüyor.Bu arada hep söylemeyi unutuyorum. ser 41 nickli arkadaşımıza emekleri için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Evren Erdem 13 Şubat 2010 Paylaş 13 Şubat 2010 orada farlar ayarsız..eski hali de yeni halide ayarsız..PIAA marka bi ampul almıştım ayarlattım, beğenmedim iade ettim, eskileri taktım ayar yaptırmadım.. yenileri takınca da gece gece nerde ayar yaptırcan ama bi de bizim reno 19 ların farlar pek yanal aydınlatma sağlamıyor. o farların dezavantajı biraz... ama şu an farlar ayarlı ve gayet güzel gösteriyor yolu..işi tek bozan mavi led park lambaları, onları beyaz yapcam... o zaman daha güzel görünür Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 14 Şubat 2010 Paylaş 14 Şubat 2010 (düzenlendi) Fiat Panda da yaklaşık 4 aydır NBR h4 kullanıyorum.Gece gündüz far sürekli olarak yanıyor. Hatta kapalı otopark kullandığım için far anahtarını 1 kere bile kapamadım. Direk farlar açık marşa basıyorum. 4 aydır kullanılan ampullerin resmi aşağıda. Mercek modifiyesi için geçen hafta söktüm. Ampuller tertemiz duruyor. Ne bir kararma ne camında buğulanma. Bu ampullerin ömür olayının tek sebebi araçların elektrik sistemi. Buna kesinlikle eminim artık. Eskiden Laguna kullanırken yolda camı açardım cam açılırken farlar azalıp çoğalırdı. Çok kerede patlayan ampullerim olmuştu. 2.5 Sene önce BMW yi aldığım gün araçtaki tüm ampulleri değiştirdim. 1 günde 1 torba ampul değiştirmiştim. Üzerinde 7 senedir kullanılan kararmış ama 7 sene boyunca patlamamış ampuller vardı. 2.5 senede tam 60 000km yol yaptım. sadece bir kere sol arka fren lambam patladı. Uzunlarda 2.5 senedir Osram NBR h7 takılı halen bir problem yok. Zaten bir kullanıcı bu ampuller çok kötü 3 ayda bir patlıyor yenisini alıyorum derken, başka biri ben 1 senedir kullanıyorum problem yok diyorsa. Bence sorun ampullerde değil elektrikle alakalıdır. 14 Şubat 2010 tarihinde BuTcHeR tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 14 Şubat 2010 Paylaş 14 Şubat 2010 Ahmet bu ampüller ilk çıktığında bende Kangoo araçların üçünede aldım.Hepside 2-3 ayda patladı.Bendeki ampül ömründeki kısıtlama aracın elektrik sisteminden kaynaklı değildi.Alternatör max.13.8 volt la çalışıyordu.Bu ampüller yüksek voltaja(Ford serisi 14.6 volt)da dayanıyor.Bir tek kısa zamanda patlamasına sebeb olanın aracın mekanik süspansiyon sistemine ve aracın kullanıldığı yol koşullarına bağlıyorum.Bendeki Kangoların hepsi bozuk engebeli yol demeden tabirle dağ bayır dolanıyor ve araçlarda sert süspansiyon var.Sarsıntıya dayanmıyorlar.Öte yandan Mehmet Abinin(Özyürek)1 yıldır tık yok demesi normal.Arabasına bindim.Nevşehir'de pekte cam gibi asvalt yok ama arabası Şavrole gibi maşallah.Ampül sarsıntı görmüyorki patlasın. Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 15 Şubat 2010 Paylaş 15 Şubat 2010 o da doğru benim Panda da bozuk yol görmüyor böyle kararmış simsiyah olmuş ampul resimleri görüyorum hep etrafta birazda ona istinaden resim eklemek istemiştim. Tabiki tek etken elektrik olamaz. Neticede kendisi belirtiyor ömrü yarı yarıyadır diye. Hassas ampuller ilgiyle yaklaşmak lazım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Şubat 2010 Paylaş 19 Şubat 2010 FordClub'dan bir arakdaşımız Plus90 almıştı.. Bugün birinin bozulduğunu rapor etti Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Ama iki yıl garanti diyorlar.. Şartı ne ki.. ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Mustafa okudum bi yerde ama... Hatırlamıyorum... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Aldığım ilanda garantiden söz etmemişler ki genelimiz aynı siteden aldık Yorum bağlantısı
Evren Erdem 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Ama iki yıl garanti diyorlar.. Şartı ne ki.. ?ben sordum onu, patlamaya ve kırılmaya karşı GARANTŞ YOK...fabrikasyon hatalarına karşı 2 yıl garantiliymiş Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 FordClub'dan bir arakdaşımız Plus90 almıştı.. Bugün birinin bozulduğunu rapor etti Focus II olmasın aracı ? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 21 Şubat 2010 Paylaş 21 Şubat 2010 dostlar bu bosch plus90 satan yer var mı?internetten satış yapan oto-parça.net sitesinde h1 tipinden bir adet kalmış.http://www.oto-parca.net/H4-AMPUL-CIFT-PLU...ISI,PR-522.html Yorum bağlantısı
Talih Özek 21 Şubat 2010 Paylaş 21 Şubat 2010 bosch car servislerden temin edebilirsin ben öyle yapmıştım. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 Şubat 2010 Paylaş 21 Şubat 2010 Kocaelinde geldi mi bosch cara. Ben en son baktığımda bi haberdiler. Yorum bağlantısı
Talih Özek 21 Şubat 2010 Paylaş 21 Şubat 2010 evet öyleydi.anlatması biraz zor oldu ama kağıda yazıp bundan istiyorum diyince getirdiler...h1 için konuşuyorum Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Şubat 2010 Paylaş 22 Şubat 2010 bana da normal bosch ampul gösterip elimizde bu var diyordular Yorum bağlantısı
Ozan Kar 25 Şubat 2010 Paylaş 25 Şubat 2010 blus 90 yağmur performansını paylaşırsanız sevinirim Yorum bağlantısı
İnanç Karabolat 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 PIAA farlar hakkında bilgisi olan var mı ? Şnternet te çok memnun olduğunu söyleyen kullanıcılar var. NB dan daha iyi performans gösteriyormuş. Ben NB almıştım ve çok memnunum acaba PIAA lar dedikleri kadar var mı ? Kullanan var mı PIAA farlardan Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 3 Mart 2010 Paylaş 3 Mart 2010 PIAA farlar hakkında bilgisi olan var mı ? Şnternet te çok memnun olduğunu söyleyen kullanıcılar var. NB dan daha iyi performans gösteriyormuş. Ben NB almıştım ve çok memnunum acaba PIAA lar dedikleri kadar var mı ? Kullanan var mı PIAA farlardanÜzerinde ECE R37 yazmıyorsa NB gibi ECE R37 normlarına uyumlu ampullerle kıyaslamak elma ile armutu kıyaslamaya benzer. NB 55W harcıyor, PIAA'nın kaç W harcadığını nerden bileceğim ? Daha fazla W harcıyorsa daha fazla ışık vermesi bir başarı değildir ki ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts