Onur Yazgan 2 Şubat 2010 Paylaş 2 Şubat 2010 merhaba uzun zamandır foruma giremiyorum eski aracım 206 sattıktan sonra çok uzu zaman arabasız kaldım ama şimdi yeni aracımda stok H7 ampul var ama ben aydınlatmasını pek beyenmedim dün akşam istanbulda yağan yağmırda vasattı Xenon koymayı düşündüm ama H7 4300K olarak koymak istedim bir yerde buldum oda çin malı ve artık cin malına güvenmiyoum gerçi elimde hali hazırda iki adet ince ( slim ) Xenon balastı var boşta hiç kullanmadım her neyse Xenon takmadan halojen olarak hangi marka bir ampul kullanırsam daha iyi ve daha güçlü bir aydınlatma elde ederim yardımlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Hakan Arıbaş 2 Şubat 2010 Paylaş 2 Şubat 2010 merhaba uzun zamandır foruma giremiyorum eski aracım 206 sattıktan sonra çok uzu zaman arabasız kaldım ama şimdi yeni aracımda stok H7 ampul var ama ben aydınlatmasını pek beyenmedim dün akşam istanbulda yağan yağmırda vasattı Xenon koymayı düşündüm ama H7 4300K olarak koymak istedim bir yerde buldum oda çin malı ve artık cin malına güvenmiyoum gerçi elimde hali hazırda iki adet ince ( slim ) Xenon balastı var boşta hiç kullanmadım her neyse Xenon takmadan halojen olarak hangi marka bir ampul kullanırsam daha iyi ve daha güçlü bir aydınlatma elde ederim yardımlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederimYağmurlu havada xenon ya halojen ne alırsanız alın asla yeterli görüşü elde etmeniz mümkün değil; henüz böyle bir aydınlatma teknolojisi yok :-) Halojen olarak Osram Nightbreaker'ı tavsiye edebilirim, kullandığım sürece memnundum. Tek kusuru ömrünün standart halojenlere göre %50 olması. Philips'in NightGuide ampülü de farklı ama iyi bir ampül, ne yazıkki Türkiye'de çok pahalı satılıyor. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Şubat 2010 Paylaş 2 Şubat 2010 Bosch Plus 90'ı bir dene, testleri var forumda. Yorum bağlantısı
Onur Yazgan 2 Şubat 2010 Yazar Paylaş 2 Şubat 2010 peki Bosch Plus 90 Serisi koysam nasıl bir görüntü alırım Yorum bağlantısı
Utku Öz 2 Şubat 2010 Paylaş 2 Şubat 2010 Bence de almışken Bosch almakta fayda var, NB'ların ömrü için söylenenlerin fazlasıyla doğru olduğunu maalesef bizzat gördüm :http://www.geceucusu.com/index.php?showtop...amp;#entry24230 Yorum bağlantısı
Onur Yazgan 2 Şubat 2010 Yazar Paylaş 2 Şubat 2010 Aslında Ş30 halojen mercekli bir fara sahip ama H7 4300K olarak bulamadım ben onun içinde Bosch Plus 90 Serisi almaya kara verdim hem stok farlarla hemde Bosch Plus 90 Serisi arasındaki farkı test imkanı doğacak Yorum bağlantısı
İrfan Hoca 2 Şubat 2010 Paylaş 2 Şubat 2010 i30'da kısa far mercekli sanırım. 6000K Xenon kitten memnun kalırsınız bence. Halojen halinden sonra ben çok memnun kaldım mercekli farda. Yorum bağlantısı
Onur Yazgan 2 Şubat 2010 Yazar Paylaş 2 Şubat 2010 bundan önceki aracımda ( 206 ) mtech marka r1 model H7 xenon kitim vardı gece görüntüsü iyidi ama yağmurda resmen kör oluyordum onun için H7 4300K istemedim ama Bosch Plus 90 Serisini deniycem Yorum bağlantısı
Utku Öz 2 Şubat 2010 Paylaş 2 Şubat 2010 bundan önceki aracımda ( 206 ) mtech marka r1 model H7 xenon kitim vardı gece görüntüsü iyidi ama yağmurda resmen kör oluyordum onun için H7 4300K istemedim ama Bosch Plus 90 Serisini deniycem206'da mercek olmadığı için yağmurda xenon farların verimsiz olması normal. i30'da böyle bir sorun olmayacaktır.O yüzden şartlarınız uygunsa ben de uygun kelvin'li xenon kit edinmenizi öneririm. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Şubat 2010 Paylaş 2 Şubat 2010 Önceki testiniz sizi yanıltmış... Ben olsam i30 farlarına 4300K xenon takardım. Yorum bağlantısı
Onur Yazgan 3 Şubat 2010 Yazar Paylaş 3 Şubat 2010 ben yazarken yanluş yazmışım özür dilerim H74300k aradım bulamadım ondan dolayı Bosch Plus 90 Serisini almayı düşündüm ama eğer H7 4300K xenon olursa daha memnun kalırım Yorum bağlantısı
Ali Özden 3 Şubat 2010 Paylaş 3 Şubat 2010 ben yazarken yanluş yazmışım özür dilerim H74300k aradım bulamadım ondan dolayı Bosch Plus 90 Serisini almayı düşündüm ama eğer H7 4300K xenon olursa daha memnun kalırımdostum bundan mı istiyorsunhttp://www.hepsiburada.com/autovision-h7-4...uctid=otm011412http://www.hepsiburada.com/carub-h7-4300-k...uctid=otm011408http://www.hepsiburada.com/cyclone-h7-4300...uctid=otm011410http://www.hepsiburada.com/kamosonic-h7-43...uctid=otm011414http://www.hepsiburada.com/space-h7-4300-k...uctid=otm011404 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 3 Şubat 2010 Paylaş 3 Şubat 2010 Lütfen konuyu değiştirmeyin, xenon arıyor olsaydı zaten xenon forumunda konuşulurdu. Yorum bağlantısı
Onur Yazgan 3 Şubat 2010 Yazar Paylaş 3 Şubat 2010 Bugün verdim sipariş Bosch Plus 90 Serisi için elime ulaşınca bilgilendiricem sizleri Yorum bağlantısı
Onur Yazgan 5 Şubat 2010 Yazar Paylaş 5 Şubat 2010 ampüller şimdi elime ulaştı akşam hem stok ampül hemde Bosch Plus 90 Serisi ile resim çekicem aradaki farkı görelim hep birlikte Yorum bağlantısı
Onur Yazgan 5 Şubat 2010 Yazar Paylaş 5 Şubat 2010 Ampüllerden bir iki resim (Resimlerin kalitesi biraz düşük cep telefonu ile çektim ) Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 5 Şubat 2010 Paylaş 5 Şubat 2010 Diğer ampül ile arasındaki farkı bekliyoruz.. Yorum bağlantısı
Devrim Haliloğulları 10 Şubat 2010 Paylaş 10 Şubat 2010 Diğer ampül ile arasındaki farkı bekliyoruz..Herkese merhaba,çok uzun zamandır bu siteyi takip edip,araç ampullerimi değiştirmek için referans olarak görüyordum.Üye olmak bu güne kısmetmiş.Bu konu fazlasıyla dikkatimi çekti,benimde BMW E46 aracım var.Orjinal xenon farları uygun fiyata bulamadım,çıkmasına bile 800tl istediler,150TL ye çin malı xenon ampul taktırmak istemedim.Açıkcası bu formu bulana kadar takdırmayı düşünüyordum ama,bu işe gönül vermiş,gerçekten bilgili arkadaşların araştırmalarını,denemelerinden bir nebze olsun bilgi alabildiysem,dışardan görsellik dışında bir faydası olmıyacaktı.Benim sorum veya anlayamadığım konu şu;Aracımda(BMW E46 2000model 318i)uzun kısa H7 ampuller var.Ben bu siteden ve internetden yaptığım araştırmalarda,fiyat~donanım veya aydınlatma~ömür(kusura bakmayın,yanlış kıyaslamalar yaptıysam) iyisi olarak''Philips X-Treme Power'' veya benim tercihim X-Treme olurdu.Bu arada samimiyetimle tekrar teşekkür ederim.Gerçekten bu işe gönül vermiş arkadaşların yapmış olduğu araştırmalar için. Yorum bağlantısı
Mehmet Erkan Çelebi 14 Şubat 2010 Paylaş 14 Şubat 2010 Eee Onur bey sonuç ne oldu dört gözle fotoğraflarınızı bekliyoruz Yorum bağlantısı
Onur Yazgan 16 Şubat 2010 Yazar Paylaş 16 Şubat 2010 kusura bakmayın benim ufaklık biraz rahatsızdı (5 aylık ) onun derdine düştüm arabayı farı ampülü unuttum en kısa zamanda sizlere resimler ile baş başa bırakıcam şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim saygılarımla onur yazgan Yorum bağlantısı
Emre T. 16 Şubat 2010 Paylaş 16 Şubat 2010 kusura bakmayın benim ufaklık biraz rahatsızdı (5 aylık ) onun derdine düştüm arabayı farı ampülü unuttum en kısa zamanda sizlere resimler ile baş başa bırakıcam şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim saygılarımla onur yazgangeçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Utku Öz 1 Mart 2010 Paylaş 1 Mart 2010 Farı boşverin, ufaklık nasıl oldu onu bildirin yeter. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts