İçeriğe Yönlendir

Megane II park sis far ampül değişimi

Alp Kur

Recommended Posts

merhabalar

aracın sol ön park ampulünün patlak olduğunu fark ettim. ampulün hangi tip olduğunu bulamadım. elimde bir kullanım klavuzu var "W5W" yazıyor. emin olamadım.. ankara' da yaptıracağım ama belki kendim de takabilirim diye ampul tipini öğrenmek istiyorum.

teşekkürler

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Anıl Ercan1679652588

Serviste Park Ve Sisleri Değiştirtdim Mtec SuperWhite Marka Ampüllerle Çok Karizma Durdu Arabam Valla :) Herkeze Tavsiye Ederim..

Parklara : Mtec Superwhite Dipsiz Park Ampülü [ 9 Milyon ]

Sislere : Mtec Superwhite H11 Xenon Tip Ampül [ 31 Milyon ]

Toplam 40 Milyona Arabam Dahada Karizma Oldu :) En Kısa Zamanda Uzunlara H1 Mtec Super White Kısalara H4 Mtec Super White Ampüllerini Taktırcam Xenondan Bi Farkı Kalmıcak :)

Bunlarda Resimleri Arabamın :)

196.jpg

198.jpg

202.jpg

205.jpg

3247.jpg

3257.jpg

3269.jpg

Yorumlarınızı Bekliyorum

Yorum bağlantısı
Oktay Toker
(düzenlendi)

hevesinizi mutlulugunuzu yürekten paylaşırım ama güzel olmuş diyemeyecegim karizma yaptıgıda söylenemez.sislere taktıklarınız uzunlara oluyor ise takın masraf etmeyin.kısalarada plus90 veya philips exreme2 Philips X-treme Power alın takın en fazla 5000k lık olması tavsiyedir varsa tabi..sislerede sarı ampul alıp takın yagmurda,karda,adı üzerinde sisli havalarda işinize daha çok yarayacaktır ve en önemlisi hem kendinize hem önünüzdeki araca iyilik yaparsınız.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Serviste Park Ve Sisleri Değiştirtdim Mtec SuperWhite Marka Ampüllerle Çok Karizma Durdu Arabam Valla :) Herkeze Tavsiye Ederim..

Parklara : Mtec Superwhite Dipsiz Park Ampülü [ 9 Milyon ]

Sislere : Mtec Superwhite H11 Xenon Tip Ampül [ 31 Milyon ]

Toplam 40 Milyona Arabam Dahada Karizma Oldu :) En Kısa Zamanda Uzunlara H1 Mtec Super White Kısalara H4 Mtec Super White Ampüllerini Taktırcam Xenondan Bi Farkı Kalmıcak :)

Bunlarda Resimleri Arabamın :)

Yorumlarınızı Bekliyorum

Güle güle kullan. Kısa farın H7 tip ampul kullanıyor, H4 değil.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Sislere boyalı ampul taktınız galiba xenon o paraya düşmemiştir inşallah

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Görsellik tamam olmuş.. Ben olsam farklı olmak için sislere allseason takardım.. ki öyle yaptım zaten.. En azından Nevşehir'de bendne başka kimsede yok :)

Yorum bağlantısı
Anıl Ercan1679652588

akşamları muhteşem bi görüntü olusuyor arkadaslar yemin ederim hasta olmak elde degil :fiuw: kısa farım h7 yanlıs yazmısım orda kusura bakmayın :D uzun ve kısalarada philips diamond vision 5000K ampüllerini alıcam cok met ettiler onları :D uzun ve kısalarıda hallettim mi süper olcak... xenona para vercegime basım agrıcagına ampül takarım daha iyi :D

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Turgut Oturmaz
(düzenlendi)

Ben 6000-8000K xenon ile yolu göremiyordum. Sizin beyaz halojenle nasıl görebildiğinizi merak ediyorum. Beyaz-mavi renk ışık gördüğüm her araca, halojen veya xenon farketmeksizin acıyarak bakıyorum.

Not: Geceleri trafikte sisleri açıp, apaçi gibi gezmeyin...

tarihinde Turgut Oturmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Cem Alparslan

Konuyu hortlatıyım dedim, sağ ön kısa ampulum patladı. Yerine beyaz takmak istiyorum. Osram night breaker'a iyi diyorlar siz ne düşünüyorsunuz? Tabi parklarıda değiştirmek gerekecek. Aracım megane 2 hangi markaları tercih etmeliyim? Aydınlatma açısından sarı ampullere göre çok mu kötüler?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...