Mahmut Akbulut 27 Eylül 2012 Paylaş 27 Eylül 2012 Gayet güzel olmuş tekrar elinize sağlık sadece sol farı çok az yukarı alabilirseniz çizgiler daha net görünür kanaatindeyim... Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 27 Eylül 2012 Paylaş 27 Eylül 2012 Diyottan yük geçmiyor, sadece röle tetikliyor. 1A üzeri yük geçerse uçar 4007. Yorum bağlantısı
Erkan Göregen 28 Eylül 2012 Paylaş 28 Eylül 2012 1n4007 yi röleye bağlamadım normal fara giden kablo soketindeki uzun ve kısa + kabloları arasında bağlantı yaptım.kısa kablosunu da balasta bağladım.Şu an bir sıkıntı yok ilerde ne olur bilemiyorum. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 28 Eylül 2012 Paylaş 28 Eylül 2012 Şu 1n4007 i anlamadım gitti 6a10 gibi koskoca dana gibi diyot ısınıyor bu cüceler nasıl çatlama patlama yapmıyor ?Bektaş 1n4007 yi 2 yıl kullandım herhangi bir sorun yaşamadım,ben uygulamayı yaparken 2 diyotu birleştirip kullandım belki bunun faydası olmuş olabilir Yorum bağlantısı
Oktay Toker 28 Eylül 2012 Paylaş 28 Eylül 2012 H4 farlarda bi-xenon montajı sonrası Uzun yakılınca sönen kısa far için baglanan diod üzerinden direk olarak akım geçişi saglanıyor.Benim görüşüm eger sürekli şekilde uzun mesafeli yol yapılıyorsa kesinlikle en az 10 amper diod olmalı.55 watt ampul 14 küsür voltta yanınca 5 amper civarı akım çekiyor bu nedenle 6 amper diod haliyle ısınıyor.2 tane 4007 paralel baglanınca 2 watt yapar ısınır ama yinede dayanır sonuçta uzunların ne kadar süreli uzun kullanıldıgınada baglı.Birde aklımda kalan yanlışım yok ise 4007 ile 6a100 diod iç dirençleri farklı buda ısıyı etkileyebilir ama ne kadar etkiler muamma.Tavsiyen yüksek amperli diod kullanılmasından yana. Aslında en dogru yol role uçlarına baglanan ama oda kim uğraşacak şimdi mantıgına yeniliyor. :lol: Yorum bağlantısı
Erkan Göregen 28 Eylül 2012 Paylaş 28 Eylül 2012 (düzenlendi) Mahmut bey sizin yaptığınız gibi bende 2 diyotu paralel bağladım.Sizlerden öğrenmek istediğim birşey var.Farlar kapalıyken sellektör yapınca uzun hattından diyot üzerinden akım geçerek kısalara ordan balasta gidiyor bu sırada diyotun ısınması balastın çektiği akım nedeniyle ama bu kısa süreli bir olay. Farlar yanarken ise zaten kısa hattında akım var ve balast bununla besleniyor biz uzuna aldığımızda veya selektör yaptığımızda balasta giden akım değişiyormu sonuçta balast örnek olarak kısalarda 4 amper çekiyorsa biz uzuna aldığımızda değişen ne olur. 30 Eylül 2012 tarihinde Erkan Göregen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 29 Eylül 2012 Paylaş 29 Eylül 2012 Diod işinde atlanan bir durum olduğu muhakkak. 400x serisi diodlar 1 amperin üstünde kesinlikle patlamak zorunda. Hatta 2 amper civarı çekilince gerçek anlamda eriyor gövdesi. Eğer ısı v.s. yoksa röle filan tetikliyordur sistem üzerinde. Başka bir açıklaması yok durumun. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 4 Ekim 2012 Paylaş 4 Ekim 2012 Çok beğendim, özellikle de kaş şık durmuş. Kaş varken amerikan park biraz gereksiz gibi durmuş gerçi. Gündüz farı biraz fazla parlak, performans ampulü kullanıldıysa standart ampulle değiştirin, ışık gücü düşecektir. Yorum bağlantısı
Erkan Göregen 6 Ekim 2012 Paylaş 6 Ekim 2012 Teşekkür ederim.Kaşlara şerit led yapmıştım ama ledler tek tek görünüyordu ve bu benim hiç hoşuma gitmiyor. ışığı homojen dağıtmak için lcd ekranların içinden çıkan adını bilmediğim bir tabaka var kaşların iç kısmını onunla kapladım ve bu sonucu verdi.amerikan park konusundaki fikrinize katılıyorum benimde içime pek sinmedi doğrusu ilk fırsatta iptal edeceğim.Drl konusunda ne yapabilirim onu düşünüyorum.kullandığım ampuller orjinal ampuller ve seri bağlama ile sonuç böyle, aklımdan geçen drl yi iptal edip uzunlara night breaker takıp xenona ilave uzun olsun diye düşünüyorum. bu durumda drl için sonradan takılan lambalardan takmam gerekiyor onlarında kaliteli ve amacına uygun olanların fiyatı gerçekten yüksek Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2012 Paylaş 6 Ekim 2012 Erkan, reklam olmasın ama bundan kullan.http://www.geceucusu.com/topic/5251-satilik-elektronik-gunduz-fari-sistemi/ Yorum bağlantısı
Erkan Göregen 2 Kasım 2012 Paylaş 2 Kasım 2012 MerhabalarXenonları taktıktan sonra geceleri deneme ve değerlendirme imkanım oldu. xenon kısalar tek kelime ile harika halojene göre çok memnunum. Selektör olayı apayrı bir şey durduk yerde selektör yapasım geliyor Fakat uzunların yolu aydınlatma mesafesi bence yetersiz zayıf kaldığını düşünüyorum.halojen uzunları da kullanmaya karar verdim. uzunları seri bağlayarak gündüz farı olarak kullanıyordum ve memnundum ama iptal edip Servet beyin yaptığı dimmeri kullanmayı düşünüyorum.Servet bey yaptığınız üründe farlar kontak sonrası belli bir süre sonra devreye giriyor yanılmıyorsam bunu araç çalıştıktan sonra devreye gerecek şekilde ayarlama imkanınız var mı (aracımdaki orjinal far sensörü araç çalışmadan kesinlikle devreye girmiyor) Birde kısa farlar yandıktan sonra selektör yapınca halojen uzunların birkaç saniye sonra devreye girme ihtimali varmı? Ya da çok mu şey istiyorum bunların olma imkanı varmı bilemiyorum Yorum bağlantısı
Misafir 3 Kasım 2012 Paylaş 3 Kasım 2012 İstediğiniz şekilde olabilmesi için gerilim takibi yapacak yazılım, devre üzerinde değişiklik gerekir. Mevcut sistemde bunun olması imkansız. Ancak kontak açıldıktan sonra zaten aracı çalışır konuma aldığımızdan sıkıntı olmayacaktır. Far sensörünüz ile senkron çalışacağından sıkıntı çıkmaz. Yorum bağlantısı
Erkan Göregen 4 Kasım 2012 Paylaş 4 Kasım 2012 Mevcut haliyle istediğim olmayacak ve anladığım kadarı ile olması da zor Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2012 Paylaş 4 Kasım 2012 Araç çalıştıktan sonra çalışmasını istiyorsanız kontak komut ucuna anahtar bağlayıp siz devreye sokabilirsiniz. Ancak yine 10 saniye bekleyeceksiniz Yorum bağlantısı
Erkan Göregen 4 Kasım 2012 Paylaş 4 Kasım 2012 Kontak ucuna anahtar bağlayıp (bu anahtarı sizin tarifinizle bağlayabileceğimi düşünüyorum) araç çalıştıktan sonra sistem otomatik devreye girecekse 10 saniye beklemek hiç sorun değil hatta harika olur yok biz el ile devreye sokacaksak hiç bir anlamı olmaz benim için.Benim DRL sistemindeki amacım tamamıyla sürüş güvenliği.Aracımı hafta içi eşim kullanıyor ve sürüş güzergahı çevre yolu, hız limiti 70 olmasına rağmen maalesef uyulmuyor.Trafikte daha erken fark edilmeyi sağlıyor Drl. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2012 Paylaş 5 Kasım 2012 Araç çalışacak, siz swiçten aktif edeceksiniz, gerisini drl halledecek. Sıkıntı olmayacak, vatan millet rahat edecek Yorum bağlantısı
Erkan Göregen 5 Kasım 2012 Paylaş 5 Kasım 2012 Vatan ve milletin rahat etmesi gayet güzel olur netekim marşa basma haricinde ayriyeten swice basma isi beni rahat ettirmez böyle extra işleri olmaması lazım.Belki ileride böyle talepler artarsa sizin yapabileceğinizi düşünüyorum.Şimdilik ben derdime derman olarak nette biraz araştırma yaptım ve ihtiyacımı görecek birşey buldum gibi, sizler ne dersiniz bu ürüne.http://www.ebay.com/itm/DRL-TIMER-SWITCH-TIME-RELAY-8-SEC-DELAY-ON-CAR-DAYLIGHTS-12V-12A-WITH-COMPARATOR-/271084863417?pt=UK_BOI_Electrical_Components_Supplies_ET&hash=item3f1deabfb9 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 Switch takılması opsiyonel bir işlem anladığım kadarıyla yani istersen devreye girmesini açıp kapatabilmen için. Standart montajda her defasında elle aktif edilmiyor otomatik yanıyor yanlış anlamadıysam? Yorum bağlantısı
Erkan Göregen 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 Doğrudur standart montajda extra bir işlem yok kontak açıldıktan belli bir süre sonra sistem otomatik devreye giriyor.Ürünün bu hali bile gerçekten çok işlevsel Servet ustanın eline sağlık.Benim istediğim kontak açma süresinden bağımsız, araç çalıştıktan sonra otomatik devreye girmesi.Sonuçta her kontağı açtığımızda aracı çalıştırmıyoruz.linkini verdiğim ürün tam istediğim şeyi karşılıyor.Elin Bulgar'ı yapmış bize de oradan almak düşüyor artık yapacak bir şey yok. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 Switch takılması opsiyonel bir işlem anladığım kadarıyla yani istersen devreye girmesini açıp kapatabilmen için. Standart montajda her defasında elle aktif edilmiyor otomatik yanıyor yanlış anlamadıysam?Doğrudur, istersek aküyü takip edebilecek sistemde dahil ederim ama maliyeti yükselmenin alemi yok diye düşündüm Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 Doğrudur standart montajda extra bir işlem yok kontak açıldıktan belli bir süre sonra sistem otomatik devreye giriyor.Ürünün bu hali bile gerçekten çok işlevsel Servet ustanın eline sağlık.Benim istediğim kontak açma süresinden bağımsız, araç çalıştıktan sonra otomatik devreye girmesi.Sonuçta her kontağı açtığımızda aracı çalıştırmıyoruz.linkini verdiğim ürün tam istediğim şeyi karşılıyor.Elin Bulgar'ı yapmış bize de oradan almak düşüyor artık yapacak bir şey yok.Linkteki ürün de gecikmeli olarak yakıyormuş zaten ? Sorun nerede ? Yorum bağlantısı
Erkan Göregen 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 (düzenlendi) Linkini verdiğim ürün araç çalışmasını takiben 8 saniye sonra drl yi yakıyor.Araç çalışmadığı sürece hiçbir şekilde devreye girmiyor. Bunu da voltaj takibi yaparak sağlıyor, gelen volt 13.2 olmadan sistem devreye girmiyor. 7 Kasım 2012 tarihinde Erkan Göregen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 Doğrudur, istersek aküyü takip edebilecek sistemde dahil ederim ama maliyeti yükselmenin alemi yok diye düşündüm Servet, senin devre kontak - marş basmadan - A konumuna geldiğinde de devreye giriyor mu ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 Servet, senin devre kontak - marş basmadan - A konumuna geldiğinde de devreye giriyor mu ?Kontak açılınca 8 saniye bekliyor... Bu süre voltaja göre değişebiliyor ama ortalama 8 saniye.. Yorum bağlantısı
Ferhan Akkan 19 Eylül 2017 Paylaş 19 Eylül 2017 İyi günler ilk kasa citroen c4 aracım var. Aractaki farlar halojen. Orjinal farlarını kullanıp hangi mercek balast ve ampulleri kullanırsam en iyi şekilde performans alırım. Bütçem 500tl civarı bu fiyatlara en iyi nasıl sonuç alırım Yorum bağlantısı
Recommended Posts