Misafir 23 Şubat 2012 Paylaş 23 Şubat 2012 Ya arkadaşlar o kdar kötümü durmuşFar kaşı dediğin operasyonu bu forumda aracında deneyen çoktur....Göz alışınca basite kaçıyor. Sen beğeniyorsan sorun yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Enes Ersöz 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 (düzenlendi) son olarak plaka ışıkları kaldı fikir verirseniz çünkü araba arıza gösteriyobide göstergeyi söktükten sonra kalibrasyon gerektirirmi bilgilendirirseniz sevinirim 24 Şubat 2012 tarihinde Mehmet Enes tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Bu ledler niye serpiştirilmiş böyle.. Düğmeler güzel olmuş.. Far kaşı işi çok sıradan geliyor bana.. Hiç bir arabama yapmadım.. Tanıdıklarıma da yaptırmıyorum.. Yorum bağlantısı
Mehmet Enes Ersöz 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Bu ledler niye serpiştirilmiş böyle.. Düğmeler güzel olmuş..Far kaşı işi çok sıradan geliyor bana.. Hiç bir arabama yapmadım.. Tanıdıklarıma da yaptırmıyorum.. teşekkür ederim ışıklar yuvarlak oldu ama fazla gelen volt 3tanesini rahmetlik ettiMehmet bey, düğme aydınlatmaları çok güzel olmuş..teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Mehmet Enes Ersöz 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Bide şu göstergelere el atayım diorum ama hakkında pek bilgim şu ibrelerden korkuyorum elimde kalır filan yardımcı olursanız sevinirimbunlarında halatlarından korkuyorum ya ayarı bozulursa diye bi el atamadım gittibiraz aydınlatırsanız beni sevinirim Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 bunlarında halatlarından korkuyorum ya ayarı bozulursa diye bi el atamadım gittibiraz aydınlatırsanız beni sevinirim Tellerin çıkarılması zor değil ama aracı tanımadığım için nereden nasıl çıkarılır bilmiyorum en sağlıklısı fiorinoclub varsa orada kesinlikle bununla ilgili bilgi vardır nette biraz aramalısınız... Yorum bağlantısı
Mehmet Enes Ersöz 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Tellerin çıkarılması zor değil ama aracı tanımadığım için nereden nasıl çıkarılır bilmiyorum en sağlıklısı fiorinoclub varsa orada kesinlikle bununla ilgili bilgi vardır nette biraz aramalısınız... abicim ben halatları gördüm hadi söktük dielim lambaları taktık yerine bindirecez işte ben ondan korkuyorum bide göstergenin ibrelerinden Yorum bağlantısı
Ali Arıcı 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 Evet arkadaşlar, ihtiyar delikanlı (Ben)ufak ufak arabaya el atmaya başladım,ilk olarak Kornayı değişmiştim, bugün ise önceki aracımdan kalma bir parça şerit ledle fiomun ön tavan lambasına operasyon düzenledim, kısaca yaptığım işlem ledleri üçerli olarak altı parça kestim,sonra lambanın iki ayrı bölümüne üçer parça led,i yapıştırdım,tabiki tapıştırmadan evvel kablo lehim işlerini yaptım,sonuç tek kelimeyle beni mutlu ettim hemde çook... Yorum bağlantısı
Mehmet Enes Ersöz 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 biraz aradan sonra patlamış ledlerin yerine far kaşından söktüğüm şerit led yaptım bakalım beğenecekmisiniz Yorum bağlantısı
Turan Kastamoni 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 Fiat fiorinoya bagaj,far led,iç aydınlatma ve gece görünmeyen klasik turuncu ışık yerine beyaz ledler koydumdörtlülerin içi diğerlerinde aynı olduğu içn fazla ayrıntıya girmedim darısı göstergeyeaksesuarcıda satılan papatya ledlerden aldım tanesi 4 tlfar kaşı takılmış halive takılmış haliGece çok hoş görünüyorlar abi bu dörtlü ve cam ısıtma düğmelerini nasıl söktün bi tarif edesen çok sevinirim göstergeleri bende değiştirdim fakat o kısma ulaşamıyorum bikaç denemenin ardında başarılı olamadım yardımcı olursan sevnirim şimdiden tşk ederim.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts