Oktay Toker 28 Nisan 2010 Paylaş 28 Nisan 2010 (düzenlendi) bütün yazan arkadaşlar aynı dertten muzdarip öyle anladım.sorun büyük ihtimalle şase sorunu gibi görünüyor.led en küçük akımda bile kızarıklık derecesinde de olsa tepki verebilen bir parça.monte etmiş oldugunuz bu aydınlatma parçalarını yerine oturturken vida sıkılan yerleri şase kısmına iyice temas etmeli.özelliklede sızdıran ledler yavaşca sönen bölüm denilen kısımdaki baglı olan ledler ise mehmet beyin göstermiş oldugu drenç ohm degerinin biraz üstünde bir degerdeki sogutucuya baglı drenci paralel monte etmenizde fayda var.bu yavaşca sönen ışık için devre var galiba ve bu devre baglı ampulun çektigi akıma duyarlı.artı kısmına drenç ,diod seri baglı olmalıki yada transistör veya kondansatör bunların hepsinde voltaj akım sızıntısı olabilir buda ampul takılı oldugu zaman yutuluyor.led ise bunu yutamacagı için tepki veriyor.yorumum bu olur arkadaşlar en dogru fikir bence mehmet beyin önerisidir.uygulamanızı tavsiye ederim.ben daha monte etmedim led uygulamamı bozdum tamamen ledleri paralel baglayacagım.sizin gibi sorun yaşarsam burada aktarırım.otomatik vites bölümünün ışıklandırmasına 8 tane drence seri baglantılı mavi led baglamıştım burda bahsi geçen sorun olmadı hiç.yada tam dikkatli bakmadım.bakarım en kısa sürede. 28 Nisan 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Yılmaz1679652586 29 Nisan 2010 Yazar Paylaş 29 Nisan 2010 bütün yazan arkadaşlar aynı dertten muzdarip öyle anladım.sorun büyük ihtimalle şase sorunu gibi görünüyor.led en küçük akımda bile kızarıklık derecesinde de olsa tepki verebilen bir parça.monte etmiş oldugunuz bu aydınlatma parçalarını yerine oturturken vida sıkılan yerleri şase kısmına iyice temas etmeli.özelliklede sızdıran ledler yavaşca sönen bölüm denilen kısımdaki baglı olan ledler ise mehmet beyin göstermiş oldugu drenç ohm degerinin biraz üstünde bir degerdeki sogutucuya baglı drenci paralel monte etmenizde fayda var.bu yavaşca sönen ışık için devre var galiba ve bu devre baglı ampulun çektigi akıma duyarlı.artı kısmına drenç ,diod seri baglı olmalıki yada transistör veya kondansatör bunların hepsinde voltaj akım sızıntısı olabilir buda ampul takılı oldugu zaman yutuluyor.led ise bunu yutamacagı için tepki veriyor.yorumum bu olur arkadaşlar en dogru fikir bence mehmet beyin önerisidir.uygulamanızı tavsiye ederim.ben daha monte etmedim led uygulamamı bozdum tamamen ledleri paralel baglayacagım.sizin gibi sorun yaşarsam burada aktarırım.otomatik vites bölümünün ışıklandırmasına 8 tane drence seri baglantılı mavi led baglamıştım burda bahsi geçen sorun olmadı hiç.yada tam dikkatli bakmadım.bakarım en kısa sürede.Hocam yazdıgım günden beri bu sekilde kullanıyorum ledli ampulu.Kapıları kapattıktan saatler sonra sönüyomudur bilmem ama şimdilik bi sorun teşkil etmedi bundan sonrada etmez heralde ?İnş. etmez Yorum bağlantısı
Oktay Toker 30 Nisan 2010 Paylaş 30 Nisan 2010 Hocam yazdıgım günden beri bu sekilde kullanıyorum ledli ampulu.Kapıları kapattıktan saatler sonra sönüyomudur bilmem ama şimdilik bi sorun teşkil etmedi bundan sonrada etmez heralde ?Şnş. etmez sorun çıkmaz yanmasında veya aküyü bitirmesindede çünki ledlerin o kızarıkta çekecegi akım araç akülerini bitirmesi oldukcada zor durum. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 1 Mayıs 2010 Paylaş 1 Mayıs 2010 Sizin aracınız ne ki. ?Profilden gördüğüm kadarıyla, 2,0 2002 model focus ama... Hem 2002'de 2,0 focus gelmedi hemde 2002'ler makyajlı kasa zaten...evet 2002 2.0 sedan focus makyajsız fotograflarını biliyorsunuz zaten ... Yorum bağlantısı
Recommended Posts