Sercan Keklik 31 Mayıs 2010 Paylaş 31 Mayıs 2010 abi okul malum yenı bıttı bu hafta bide diyet dönemi vardı oda bıtmek üzere Yorum bağlantısı
Sercan Keklik 1 Haziran 2010 Paylaş 1 Haziran 2010 yok abı kg başına agırlık diyeti -48 kg kaç hp yapıyo sen hesap et artık Yorum bağlantısı
Misafir 1 Haziran 2010 Paylaş 1 Haziran 2010 çok hp yapar senin araba şimdi hada hızlı kalkışta yapar ha?? Yorum bağlantısı
Oktay Toker 1 Haziran 2010 Paylaş 1 Haziran 2010 Edindiğim bilgiye göre, tetik kablosuna seri bağlamam yetermiş...emmi ellerine saglık 99 mondeo 2010 modelleri yakalıyor sayende tebrik ederim.evet foto diodu seri baglaman yeterli ama çeşitleri var uygun olanını bulman gerek.vaktim oludugunda bakarım yazarım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2010 Yazar Paylaş 1 Haziran 2010 emmi ellerine saglık 99 mondeo 2010 modelleri yakalıyor sayende tebrik ederim.evet foto diodu seri baglaman yeterli ama çeşitleri var uygun olanını bulman gerek.vaktim oludugunda bakarım yazarım.Bak ve al Yorum bağlantısı
Oktay Toker 1 Haziran 2010 Paylaş 1 Haziran 2010 (düzenlendi) Bak ve al konya sk.gidince alayım yollayım.yada sana drek arkadasım kargolasın.yarın konuşurum.cam tüplü germanyum yapıda olucak devreye seri baglı ve muhakkak seri drençle baglı olması gerekiyor 4.7kohm ile 15kohm arasında her hangi bir drenç. 1 Haziran 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 1 Haziran 2010 Paylaş 1 Haziran 2010 msn den yazıştım hazır devreli olan da varmış şemasıyla yollatıcam yarın.aksilik olmazsa. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2010 Yazar Paylaş 1 Haziran 2010 msn den yazıştım hazır devreli olan da varmış şemasıyla yollatıcam yarın.aksilik olmazsa.msn'den görüşelim... Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 12 Haziran 2010 Paylaş 12 Haziran 2010 msn'den görüşelim...foto diyot işinde bir gelişme var mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Haziran 2010 Yazar Paylaş 12 Haziran 2010 foto diyot işinde bir gelişme var mı?Diyotları Oktay benim için buldu ve aldı... 20 Haziran'da Bursa'da FordClubTr.com toplantısında buluşacağız ve orda alırım dedim... Fuzuli 7-8 lira kargo parası vermeyelim... Ondan sonra bakacağız, göreceğiz neymiş, nasıl olurmuş... Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 14 Haziran 2010 Paylaş 14 Haziran 2010 10 temmuzdan ben de bu fotodiyot olayına açıklık getirecem.Şu an zamanım çok kısıtlı ugraşamıyorum Yorum bağlantısı
Oktay Toker 14 Haziran 2010 Paylaş 14 Haziran 2010 10 temmuzdan ben de bu fotodiyot olayına açıklık getirecem.Şu an zamanım çok kısıtlı ugraşamıyorumçok basit tasarımı var standard bi tasarım ama sen bunu pic ile degişik versiyonlara çevirebilirsin.mesala son yıllarda özellikli lcd tv lerde ışık ortamı renk tonu ve kontras ayarında foto diodu pic ile kullanıp tv lerde yer alıyor artık.tüplü versiyonlardada vardı ama pic li degil.en basiti sokak lambalarda yanılmıyorsam kullanılıyor ve yeni üretimlerde pic tasarımlı üretiliyor gerçek zaman saatine görede uyumlu oluyor. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 14 Haziran 2010 Paylaş 14 Haziran 2010 Diyotları Oktay benim için buldu ve aldı... 20 Haziran'da Bursa'da FordClubTr.com toplantısında buluşacağız ve orda alırım dedim... Fuzuli 7-8 lira kargo parası vermeyelim... Ondan sonra bakacağız, göreceğiz neymiş, nasıl olurmuş...10 temmuzdan ben de bu fotodiyot olayına açıklık getirecem.Şu an zamanım çok kısıtlı ugraşamıyorumsonuçları merakla bekliyorum Yorum bağlantısı
Yusuf Güneş 17 Haziran 2010 Paylaş 17 Haziran 2010 mehmet bey diyot kullanmanızın sebebini tam oalrak acıklayabilirmisiniz Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 17 Haziran 2010 Paylaş 17 Haziran 2010 mehmet bey diyot kullanmanızın sebebini tam oalrak acıklayabilirmisinizKapıları kilitlediginde veya açtıgında sadece akşamları hava karardıgında sisleri yada farları yakması için Yorum bağlantısı
Mehmet Can 2 26 Haziran 2010 Paylaş 26 Haziran 2010 (düzenlendi) Meraba arkadaşlar kolay gelsin hepimiz olmasa da kurtlar vadisi pusu izlemiştir polat beyin range rover ın farları kendisi aracı kilitledikten sonra kapanıyor böyle bi sistem yapmayı düşünüyorum ve aynı zamanda camların kaldırılmasını istiyorum farlarla birlikte fikirleri olan arkadaşlar paylaşsınlar yardımcı olursanız sevinirim ve maliyet ne olur 1 Temmuz 2010 tarihinde Mehmet Can 2 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 26 Haziran 2010 Paylaş 26 Haziran 2010 Meraba arkadaşlar kolay gelsin hepimiz olmasa da kurtlar vadisi pusu izlemiştir polat beyin range rover ın farları kendisi aracı kilitledikten sonra kapanıyor böyle bi sistem yapmayı düşünüyorum fikirleri olan arkadaşlar paylaşsınlar yardımcı olursanız sevinirim ve maliyet ne olurmrb.verdigim limkteki çalışmayı far düzenegi içinde uygulanabilir bir çalışma fikir verecektir.http://www.geceucusu.com/index.php?showtopic=3826 Yorum bağlantısı
Mehmet Can 2 27 Haziran 2010 Paylaş 27 Haziran 2010 hacı abi ilk resimde ki switch gibi olan cihaz zaman rolesi mi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 28 Haziran 2010 Paylaş 28 Haziran 2010 zaman rolesi degil normal role orjinalde sis için bu role yok onun için eklenmiş.zaman ayarı için beyaz kutuda bulunan devre kullanılmış.zaman roleleride mevcut piyasada. Yorum bağlantısı
Ozan Kar 31 Ağustos 2010 Paylaş 31 Ağustos 2010 (düzenlendi) bende bu işi yapmaya karar verdim çok tembel biri olarak gerekli malzemeleri internetten temin edebileceğim bi yer varmı?http://www.hepsiburada.com/Liste/sanel-12v...goryId=20007189bu sanel kalitelimi? tam bu işi yapıcak bi röle hatta arabada sis farı yok, yani röle ve düğme ile takılcak, acaba tek röle ile yapılırmı? 31 Ağustos 2010 tarihinde Ozan Kar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 31 Ağustos 2010 Paylaş 31 Ağustos 2010 sanel iyi bir urun. ancak birincisi bu sitede pahali, piyasada 10-15 tl'ye bulursun, ikincisi ise kontaklari dogru baglaman lazim, aksi halde ters baglantida urun cok kolay bozuluyor. Yorum bağlantısı
Ozan Kar 31 Ağustos 2010 Paylaş 31 Ağustos 2010 (düzenlendi) teşekkür ederim. ozaman sanırım sokaklara çıkma vakti izmirde tavsiye edebilecğiniz bi yer varmı?şimdi devreyi en basite indirgersek şöyle bi sonuca varıyorum doğrumu bilmiyorum(ek).bu şemada diğer bağlantılar filanda var tabii ancak onları karıştırmıyım şimdilik neler almam gerektiğini ortaya çıkarıyorum burda görünen 2 röle var Sanel üzerinden gidersek, 1.si önceki linkteki gecikmeli röle, kontak ve kilitten tetik giricek, sis farına + uç çıkıcak(bu - olabilir yardımcı olurmusunuz)diğer rölede sis farı rölesi, anahtar ve kontak tetiği var giriş, sis farına + uç çıkış varbu devrede eksik olan diyotlar, anahtarı ve röleleri korumak için kullanılcak diyottan 2 röle içinde gerekli demi?bunun haricinde kilitten veya kontaktan hat alırken başka bi diyota ihtiyacım varmı?bu 2 rölenin çıkışlarında bi çakışma durumu yok sanırım(biri açık kontak istiyo biri kapalı) bu yüzden röle çıkışlarında diyot ihtiyacı yok sanırım.sonuç olarak şu aşamada almam gereken parçaları netleştirebilirsek çok iyi olucak.izmirde Çankayada elektronik parça satan yerler var orlaramı gitmem lazım, yoksa sanayide oto elektrik işi yapan yerlermi? 31 Ağustos 2010 tarihinde Ozan Kar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts