Ozan Kar 16 Eylül 2010 Paylaş 16 Eylül 2010 bu arada benim sislerde takıldı herşey çalışıyo. kapıyı açınca yanmasa çok güzel olcaktı ama malesef. artık seneye microprocesser dersini aldığımda istediğim gibi kendim yapıcam Yorum bağlantısı
Oktay Toker 16 Eylül 2010 Paylaş 16 Eylül 2010 (düzenlendi) bu arada benim sislerde takıldı herşey çalışıyo. kapıyı açınca yanmasa çok güzel olcaktı ama malesef. artık seneye microprocesser dersini aldığımda istediğim gibi kendim yapıcam hayırlı olsun.gündüzleride yanıyosa fotodiodlu role devresi kullan sadece akşamları yansın.konya sokakta satılıyor. 16 Eylül 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ozan Kar 17 Eylül 2010 Paylaş 17 Eylül 2010 Oda aklımda ama çok önemli değil gündüz yanması kontak acikken tamlamasını sağlayabilsen Guzel olcak. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 17 Eylül 2010 Paylaş 17 Eylül 2010 Şerit led yeterli aydınlatma sağlamaz diye onu kafamdan çıkarmıştım. Yeterli olurmu sizce? Yorum bağlantısı
Oktay Toker 17 Eylül 2010 Paylaş 17 Eylül 2010 (düzenlendi) Şerit led yeterli aydınlatma sağlamaz diye onu kafamdan çıkarmıştım. Yeterli olurmu sizce?,smd 5050 veya smd 1210 serisi olanlar ideal bide 30lu bi seri vardı oda olur lümenleri gayet iyi dereceleri 120 ile 90 gibi degişiyor.5050 en iyi ışık vereni 3chipli diye geçiyor.bugun mercedes minübüs tipnden olanını gördüm.aynaları sinyalli tipti transit aynası yapısına çok benziyordu.hurdacıdan bulunur belki o cam transit aynasına uyar diye düşünüyorum. 17 Eylül 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 17 Eylül 2010 Paylaş 17 Eylül 2010 Hüseyin1 parça şerit led al.Akşamleyin elinle aynanın altına o ledi tutarak bir bak.Beyaz rengi gayet iyi aydınlatıyor.Hele 3 chiplisi mükemmel aydınlatıyor Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 17 Eylül 2010 Paylaş 17 Eylül 2010 ,smd 5050 veya smd 1210 serisi olanlar ideal bide 30lu bi seri vardı oda olur lümenleri gayet iyi dereceleri 120 ile 90 gibi degişiyor.5050 en iyi ışık vereni 3chipli diye geçiyor.bugun mercedes minübüs tipnden olanını gördüm.aynaları sinyalli tipti transit aynası yapısına çok benziyordu.hurdacıdan bulunur belki o cam transit aynasına uyar diye düşünüyorum.Bahsettiğiniz ayna üzerindeki sinyal sanırım.Hüseyin1 parça şerit led al.Akşamleyin elinle aynanın altına o ledi tutarak bir bak.Beyaz rengi gayet iyi aydınlatıyor.Hele 3 chiplisi mükemmel aydınlatıyorSeninle telden görüşeceğim Mustafa olmazsa follow me home devresi ile beraber bu 3 çipli şerit ledden de yollarsın. Sende varsa tabi. Beyaz ışıktan biraz sıkıldım diyebilirim. Bu ledlerin bildiğimiz sarı değilde, sıcak beyaz olanından varmı? Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 17 Eylül 2010 Paylaş 17 Eylül 2010 Bahsettiğiniz ayna üzerindeki sinyal sanırım.Seninle telden görüşeceğim Mustafa olmazsa follow me home devresi ile beraber bu 3 çipli şerit ledden de yollarsın. Sende varsa tabi. Beyaz ışıktan biraz sıkıldım diyebilirim. Bu ledlerin bildiğimiz sarı değilde, sıcak beyaz olanından varmı?Beyaz ile sıcak beyaz arasındaki fark nedir?Sıcak beyaz derken gün ışıgımı kasteddin anlayamadım Yorum bağlantısı
Oktay Toker 17 Eylül 2010 Paylaş 17 Eylül 2010 (düzenlendi) Beyaz ile sıcak beyaz arasındaki fark nedir?Sıcak beyaz derken gün ışıgımı kasteddin anlayamadımsıcak beyazda sarıya yakın normal ampul tonuna çok yakın renk.gün ışıgı rengi yanievet sinyal 17 Eylül 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 17 Eylül 2010 Paylaş 17 Eylül 2010 Beyaz dış ortamda yanacağı için istediğim ışığı veremeyecek eminim. En iyisi sanırım sarı.. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 17 Eylül 2010 Paylaş 17 Eylül 2010 Beyaz dış ortamda yanacağı için istediğim ışığı veremeyecek eminim. En iyisi sanırım sarı..sinyal olarak netice vermez illaki sarıya çalmalı.sabit ışıkta iç yansıtıcı iyiyse fena halde gündüzleri göz alıyor.bugun audinin yanık halde gördüm içinde sana dedigim 1210 yapısında led var ve dış yansıtıcıların sayesinde harika görünüyordu. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 17 Eylül 2010 Paylaş 17 Eylül 2010 (düzenlendi) Ancak biz aynanın altına basacağımız yeri aydınlatması yani ayak aydınlatması için düşünüyoruz. Focus cmax gibi.Ayna altında lamba mevcut.. 17 Eylül 2010 tarihinde H tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 17 Eylül 2010 Paylaş 17 Eylül 2010 Ancak biz aynanın altına basacağımız yeri aydınlatması yani ayak aydınlatması için düşünüyoruz. Focus cmax gibi.Ayna altında lamba mevcut..aslında gün ışıgıda beyazda sabit aydınlatma için iyi seçenek.ayna altında sinyal olmuyacaksa sarı şart degil.renk tercihi zevk konusu malum. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 27 Eylül 2010 Paylaş 27 Eylül 2010 Devrelerimiz geldi. Montajı yakında. Teşekkürler Mustafa.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 29 Eylül 2010 Paylaş 29 Eylül 2010 Mustafa'nın emeklerine sağlık. Devrenin transit'e montajını gerçekleştridik. Sıra nasipse vega'da. Gece video'su;http://www.dailymotion.com/video/xf00su_fo...dynlatma-f_autoSanki aynanın altına beyaz girmedi gibi geldi. Görüşleriniz nedir? Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 29 Eylül 2010 Paylaş 29 Eylül 2010 Hüseyin ayna altına beyaz ledden başkası olmaz.Porsche cayenne bile ayna altına beyaz led kullanıyorsa vardır bir bildigi.Ledlerin azalarak sönüşü benım dijitalde bile bu kadar net belli degil yahu.Çekim güzel Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 29 Eylül 2010 Paylaş 29 Eylül 2010 (düzenlendi) Beyaz güzel fakat sisler sarı olunca olmadı gibi. Bir zaman kullanalım değişiklik istersek renk seçeneği çok. 29 Eylül 2010 tarihinde H tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 29 Eylül 2010 Paylaş 29 Eylül 2010 Beğenmedim.Çok rüküş olmuş. Mundar...Kedi....Ciğer..... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 29 Eylül 2010 Paylaş 29 Eylül 2010 Beğenmedim.Çok rüküş olmuş. Mundar...Kedi....Ciğer..... Darısı başınıza diyelim o zaman.. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 29 Eylül 2010 Paylaş 29 Eylül 2010 (düzenlendi) ledin sönüşü muhteşem olmuş yanışı harkulade olur heralde. gerçekten çok begendim süper olmuş sis lerden çok ayna altı harika olmuş ama yerde ışık göremedim ışık kapıya vurmuş iyice özelliklemi böyle takıldı yoksa montaj sorunumu oldu.iyi günlerde kullanın. 29 Eylül 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2010 Paylaş 30 Eylül 2010 Darısı başınıza diyelim o zaman.. Havan batsın emi Elbet benimde olacak bir gün Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 30 Eylül 2010 Paylaş 30 Eylül 2010 (düzenlendi) Havan batsın emi Elbet benimde olacak bir gün Olur İnşallah. Buda 2.video. http://www.dailymotion.com/video/xf0kez_fo...dynlatma-2_autoTelefon çekimi olduğu için yerdeki ışığı, ön sislerin fazla olan ışığından sebep alamıyor. Aslında yerde gayet yeterli ışık mevcut. Ayna altına yerleştirdiğimiz kısa şert ledin üzerinde 3 adet led var. Bir tanesi kapıya, bir tanesi yere diğeride dış tarafa denk geliyor. Aklıma gelipte ledlerin fotosunu bir türlü çekemedim. Kısa sürede görsel olarak bilgilendirmeye çalışacağım. 30 Eylül 2010 tarihinde H tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 30 Eylül 2010 Paylaş 30 Eylül 2010 Hüseyin telefonun marka ve modelini özelden pmler misin.Yahu ben dijitalle çekiyorum o ledlerin söndügü andaki görüntüyü istedigim gibi alamıyorum.Bari telefonu degiştiriyim.Tam bana lazım olan nokta senın telefonda istedigim gibi çıkmış. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 30 Eylül 2010 Paylaş 30 Eylül 2010 Hüseyin telefonun marka ve modelini özelden pmler misin.Yahu ben dijitalle çekiyorum o ledlerin söndügü andaki görüntüyü istedigim gibi alamıyorum.Bari telefonu degiştiriyim.Tam bana lazım olan nokta senın telefonda istedigim gibi çıkmış.video çekiminde digital cepten daha iyidir nasıl oluyor bu anlamadım sende eklesene bakalım bi farkı neki.digitalde karae aralıgı daha nettir cepte çok farklıdır göz yanılmasımı oluyor acaba. Yorum bağlantısı
Recommended Posts