İçeriğe Yönlendir

Jeep Patriot bi-xenon uygulaması


Mustafa Türkçelik

Recommended Posts

Mustafa Türkçelik

Arkadaşlar merhabalar,

2008 model Jeep Patriot marka aracımın far aydınlatmasını bir şekilde sizlerin de yardımıyla güçlendirmek istiyorum.

Eski aracımın halojen oem h7 farlarına Texon xenon kiti uygulaması sonrasındaki memnuniyetsiziğim bu tür uygulamaya tövbe etmeme sebep oldu.

Jeep Patriot aracımın standart aydınlatması klasik amerikan h4 ve fazlasıyla yetersiz.

Hedeflediğim ise bi-xenon mercek uygulaması, far karartma ve mümkünse beyaz angel halka daylight gibi işlev görebilen.

Bi-xenon uygulamasını kendim yapamayacığımı bildiğim için Ankarada bu işlemi yapabilecek profesyonel birisi var mı tanıdığınız?

Bi-xenon uygulamalarında genelde herkes çıkma parçaları kullanıyorlar(mercek ampül balast v.b.), Peki bu parçaların sıfırlarını temin etmem mümkün değil mi?

Jeep'im için kullanabilenecek en iyi malzemeler nelerdir? Hangi markaları tercih etmeliyim? Malum piyasa çin mallarının istilasında olduğu için yapacağım harcamanın evladiyelik olmasını ve kesinlikle sorunsuz çalışmasını istiyorum. Bu bahsettiğim bi-xenon aplikasyonu bana kaça malolur?

Son olarak; Ankara da bu işlemi yapabilecek güvenilir herhangi birisi yoksa güvenebileceğim başka kim var?(tel adres please) Malum kasapların elinde bir takım farımın heba olmasının yanısıra para-zaman-moral kaybı olmasını istemiyorum:( Maalesef piyasada o kadar çok tek gözü kalmış xenonlu Sorentolar varki..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...