Ercan Yaşar 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 arkadaslar d2r ampül vectra cdx araçlarda kullanılırmı d2s ile boy farkı falan varmı d2r nin özellikleri varmıben kendi aracımda d2s başka marka yedek ampül kullanıyorum aydınlatma berbat halde yardım edin lütfenn saygılar.. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 arkadaslar d2r ampül vectra cdx araçlarda kullanılırmı d2s ile boy farkı falan varmı d2r nin özellikleri varmıben kendi aracımda d2s başka marka yedek ampül kullanıyorum aydınlatma berbat halde yardım edin lütfenn saygılar..http://www.geceucusu.com/Xenon-ampul-tiple...kleri-t963.html 'de ampul tipleri ve resimleri var ordan yararlanabilirsin. D2R merceksiz xenon farlar için geliştirildiğinden mercekli farda kullanamazsın. Zaten D2R'ın da kullanıldığı araç sayısı yok denecek kadar azdır. (güncel kasa civic, güncel kasa corolla diğerler markalar çok çok eski modellerden) D2R kullanılabilmesi için şu anki halojen farlarda olduğu gibi büyük reflektörler kullanılması gerekiyordu, fazla kullanışlı olmadığından tutulmadı ve mercekli sisteme geçildi. Yorum bağlantısı
Serkan Gök1679652583 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 http://www.geceucusu.com/Xenon-ampul-tiple...kleri-t963.html 'de ampul tipleri ve resimleri var ordan yararlanabilirsin. D2R merceksiz xenon farlar için geliştirildiğinden mercekli farda kullanamazsın. Zaten D2R'ın da kullanıldığı araç sayısı yok denecek kadar azdır. (güncel kasa civic, güncel kasa corolla diğerler markalar çok çok eski modellerden) D2R kullanılabilmesi için şu anki halojen farlarda olduğu gibi büyük reflektörler kullanılması gerekiyordu, fazla kullanışlı olmadığından tutulmadı ve mercekli sisteme geçildi.Selçuk abi bu merceksiz xenon lu far Standartlara uygun değil mi? Ama uygun olmasa üretmezlerdi diye de düşünüyorum.Evin önünde Civic var hemde merceksiz xenon projektöre baktığımda xenon belli ama duy u görünmüyordu.D2R olduğunu şimdi öğrendim aracın sahibide öyle gidip orj.bozacak bi insan değil di zaten Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 arkadaslar d2r ampül vectra cdx araçlarda kullanılırmı d2s ile boy farkı falan varmı d2r nin özellikleri varmıben kendi aracımda d2s başka marka yedek ampül kullanıyorum aydınlatma berbat halde yardım edin lütfenn saygılar..Muhtemelen sizin aracın mercekleri sorunlu.Zaten vectra'larda kronik sorundur zayıf göstermesi. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 27 Ekim 2010 Paylaş 27 Ekim 2010 Selçuk abi bu merceksiz xenon lu far Standartlara uygun değil mi? Ama uygun olmasa üretmezlerdi diye de düşünüyorum.Evin önünde Civic var hemde merceksiz xenon projektöre baktığımda xenon belli ama duy u görünmüyordu.D2R olduğunu şimdi öğrendim aracın sahibide öyle gidip orj.bozacak bi insan değil di zatenElbette ki yasal düzenlenelere uyumlu ve optik tasarımı göz almaz.Muhtemelen sizin aracın mercekleri sorunlu.Zaten vectra'larda kronik sorundur zayıf göstermesi.Kesinlikle. Vectra için konuşacaksak http://www.geceucusu.com/index.php?showtopic=126 'dan devam edelim. Yorum bağlantısı
Musa Can Koca 23 Mart 2011 Paylaş 23 Mart 2011 (düzenlendi) Arkadaşımın aracında bir hafta kullandığı renk değiştirdiği için benim aldığım d2r ampülleri basit bi şekilde d2s e çevirdim resimlerini ekliyorumUyglamayı el ile yaptım tırnağım ile itdirmek suretiyle d2r daki ışık engelleyici tabaka hemen döküldü kaplaması dandikmiş demekki.Elinde d2r ampülü olan ya da bir şekilde benim gibi yada başka şekilde d2r ampül edinenlerin mercek uygulaması yaptıkdan sonrada yeni ampül almasına gerek kalmayabilir.Ampülün arkasında çok ufak bi tadilat gerekli fakat bunun için yer önceden işaretlenmiş d2s ile dr2 çektik yerleri zıt d2r da d2s dönüşümü için gerekli çentik yeri arkasında tam olarak işaretli 23 Mart 2011 tarihinde Musa Can Koca tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 16 Haziran 2014 Paylaş 16 Haziran 2014 Herkese selamlar..Benim merak ettiğim d2s ile d2r ampulleri arasında ne gibi farklar var ..D2s ampulun yerine d2r ampul kullanılır mı ? Eğer kullanılırsa ne gibi farklar olur ? Fayda ve ya zararı varmıdır ? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 16 Haziran 2014 Paylaş 16 Haziran 2014 Herkese selamlar..Benim merak ettiğim d2s ile d2r ampulleri arasında ne gibi farklar var ..D2s ampulun yerine d2r ampul kullanılır mı ?Eğer kullanılırsa ne gibi farklar olur ?Fayda ve ya zararı varmıdır ?Konu birleştirildi.Yukarıda cevabı var. Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 16 Haziran 2014 Paylaş 16 Haziran 2014 Ben arama kısmına küçük harf ile yazınca konuyu görmemişim kusura bakma abi .. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 16 Haziran 2014 Paylaş 16 Haziran 2014 Ben arama kısmına küçük harf ile yazınca konuyu görmemişim kusura bakma abi ..Önemli değil. Amaç bilgiyi tek noktada toplayabilmek, başka sorun varsa elbette cevaplayabiliriz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts