Can Yıldız1679652591 17 Aralık 2010 Paylaş 17 Aralık 2010 Selamlar, 99 model Deawoo Lanos aracıma yeni ampul arıyorum, standart ampüllerini aldığımdan beri kullanıyorum ama sanırım işlevini kaybettiler eskisi kadar aydınlatmıyorlar.Yeni ampüllere ihtiyacım var, benim aracımın far yapısına göre en iyi performansı verebilecek H4 ampuller hangileridir, renk fark etmez. Bazı araçlarda kısa lar h4 uzunlar h1 falan yazıyor onlar çift ampulmü? Benimkinde tek ampul var kısa ve uzun için. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Aralık 2010 Paylaş 17 Aralık 2010 Ampul tipiniz H4'tür.. Çify flamanlıdır.. Bunun yerine başka bir ampul kullanamazsınız.. Aracınız farlarını biliyorum, incelediğimde oldukça kalitesiz olduğunu görmüştüm. Bu sebeple, önce far iç temizliği yapılmalı, sonrasında, kaliteli bir ampul kullanılmalıdır.. Plus-90, Nightbreaker gibi ampuller sizi rahatlatacaktır.. Yorum bağlantısı
Can Yıldız1679652591 17 Aralık 2010 Yazar Paylaş 17 Aralık 2010 (düzenlendi) sis farı taktırsam, normal farlarla beraber onlarada performans ampulleri taksam bahsettiğiniz modellerden çok fark edermi? malum bu ampuller biraz pahalı.bu arada bu aracın sis farlarıda h4 müdür? 17 Aralık 2010 tarihinde Can Y?ld?z tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 17 Aralık 2010 Paylaş 17 Aralık 2010 sis fari sadece burnunuzun onunu aydinlatir. aydinlatmasi, yana dogru acilim olup, kisa farin yarisi kadar bir mesafeye sahiptir; kisa far vazifesi gormez. ustelik normal sartlarda sis fari yakmak kurallar geregi yasaktir. sis farlari genelde tek flamanli ampullerden olusur ve cogunlukla h3'tur. Yorum bağlantısı
Can Yıldız1679652591 17 Aralık 2010 Yazar Paylaş 17 Aralık 2010 (düzenlendi) peki şöyle sorayım o zaman, desenli far mı daha iyi düz camlı farmı (aydınlatma bakımından)?farım böyle.. 17 Aralık 2010 tarihinde Can Y?ld?z tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 17 Aralık 2010 Paylaş 17 Aralık 2010 desenin far aydinlatmasinda guc olarak bir fonksiyonu yoktur. desen, isigin vuracagi yerleri belirler. birisi bunu caminda yapar, digeri yansitici reflektorunde. ancak su da bir gercektir ki; reflektor kalitesi ve tasarimiyla isigi verimli kullanma bakimindan cok daha iyi sonuclar cikarmakta son zamanlarda far uretimcileri. zaten bu bu yuzden de yeni uretimlerin tamami reflektor tasarimli desensiz cam. hatta bu bile bitiyor artik, millet merceklere, ledlere yoneldi... Yorum bağlantısı
Can Yıldız1679652591 17 Aralık 2010 Yazar Paylaş 17 Aralık 2010 peki ben maximum verimi almak için ne yapmalıyım, sadece farları temizletmek ve güçlü ampul kullanmak mı? başka bişey yapılabilir mi xenon takmak dışında.. Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 17 Aralık 2010 Paylaş 17 Aralık 2010 (düzenlendi) Mehmet Abi 2007 forum cevheridir. Ustelik sigortaci olmasi dolayisiyla, bugune kadar hicbir forum uyesinin gormedigi kadar arac gordugune ve de arac aydinlatmasina olan meraki sebebiyle bu gordugu araclarin ozellikle aydinlatmalarini inceledigine eminim. O ne diyorsa o.! Bakma oyle mutavazi gorundugune, Duayen++ donanimli bir forum uyesidir kendisi. 2010'u yatarak gecirdi, onu karistirma.! 17 Aralık 2010 tarihinde Muhammed And? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 18 Aralık 2010 Paylaş 18 Aralık 2010 (düzenlendi) 1. sigara komasina girdiginde, sigarayi unutmak icin. 2. yatmadan evvel tok karnina.3. kafasi bulandiginda efkar dagitmak icin.4. fikri geldiginde.5. genelde hergun.... 18 Aralık 2010 tarihinde Muhammed And? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Aralık 2010 Paylaş 18 Aralık 2010 peki ben maximum verimi almak için ne yapmalıyım, sadece farları temizletmek ve güçlü ampul kullanmak mı? başka bişey yapılabilir mi xenon takmak dışında..Farlarınız gerçek fotoğraflarını yakından çekilmiş olarak görmeliyiz.. Ben bu fara xenon tavsiye edemem.. Allah'tan korkarım Kul hakkı doğar.. Bununla hesap vermek istemiyorum Çok fazla gece yolcuğu yapmıyorsanız, Plus 90 alıp takın.. Mehmet Abi 2007 forum cevheridir. Ustelik sigortaci olmasi dolayisiyla, bugune kadar hicbir forum uyesinin gormedigi kadar arac gordugune ve de arac aydinlatmasina olan meraki sebebiyle bu gordugu araclarin ozellikle aydinlatmalarini inceledigine eminim. O ne diyorsa o.! Bakma oyle mutavazi gorundugune, Duayen++ donanimli bir forum uyesidir kendisi. 2010'u yatarak gecirdi, onu karistirma.! Niye yaa.. Follow me home yaptımya.. Şaka bir yana.. Şltifatların için teşekkür ederim. Evet, bu araba yatırdı beni.. Kurcalayacak pek bi yer yok.. Farlara zaten yapacak bir şey yok.. Şstediğim far çook uzaklarda (Amerikada)1. sigara komasina girdiginde, sigarayi unutmak icin. 2. yatmadan evvel tok karnina.3. kafasi bulandiginda efkar dagitmak icin.4. fikri geldiginde.5. genelde hergun....Sigarayı bırakmaya hazırlanıyorum... Korkun benden Yorum bağlantısı
Oktay Toker 18 Aralık 2010 Paylaş 18 Aralık 2010 (düzenlendi) h4 farlarda emmi gereken yanıtı vermiş.bosch plus90 yada yeni nbplus lar geliyor.emmi senin mondide km göstergesi duruyor,arka stoplar duruyor,arka stoplar led için uyğun şekle müsait.farlarıda aslında yapabilirsin biraz uğraş lazım.hazırı boşver çok para tutuyor.bmv lerde kısa far camının ortası düzleştirilip mercek için uyğun hale getirilmiş.mercolardada gördüm.fiat bravoda o minicik farada yapmışlar aynı tarzı.bunun üzerinde düşün ben düşünüyorum.camı düzleşecek tıraşlatabilirmiyiz konuşacağım. pleksi yaptırmak hazır far parasına yakın oluyor.yapacak çok işin varda bakma işte.muhammed üstadım söylemiş. 18 Aralık 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Aralık 2010 Paylaş 18 Aralık 2010 emmi senin mondide km göstergesi duruyor,arka stoplar duruyor,arka stoplar led için uyğun şekle müsait.Şyi de, ben senin gibi arabanın her yeri ortada dağınık gezemem.. Benim ne zaman nereye gideceğim belli olmaz.. Düşünsene gece yarısı yola çıkmışım ve gösterge evde dağınık Yedek bulmalı onda çalışmalıyım.. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 18 Aralık 2010 Paylaş 18 Aralık 2010 (düzenlendi) Şyi de, ben senin gibi arabanın her yeri ortada dağınık gezemem.. Benim ne zaman nereye gideceğim belli olmaz.. Düşünsene gece yarısı yola çıkmışım ve gösterge evde dağınık Yedek bulmalı onda çalışmalıyım..artık mondim toplandı.parçaları yerlerine kavuştu.son halinin resimlerini ekleyeceğim. kurtuldum dalğa boyundan. yenil dağınıklıklar gecikmez merak etmeyin.sadece plaka ledi için söktüğüm kaput parçası var ondada çatlak olduğu için çözüm arıyorum.iki vida ile yerine tutturdum ama.far camına ne diyorsun? 18 Aralık 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 far camına ne diyorsun?Uğraşma diyorum... kendi farlarım...Temizliğe ihtiyacı yok gibi görünüyor.. Kaliteli bir ampul, yolunuzu aydınlatacaktır.. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Farının durumu iyi görünüyor. H4 farın gücü yapısı itibariyle fazla olmadığından en pahalı ürünü alman gerekmez. %50 kategorisindeki ampuller fazlasıyla yeterli olacaktır. http://www.geceucusu.com/index.php?showtopic=2616 'in 7. bölümünü okuyun. Ayrıca seviye ayarını da yapın veya yaptırın. Yorum bağlantısı
Can Yıldız1679652591 19 Aralık 2010 Yazar Paylaş 19 Aralık 2010 yakın zamanda plastx ile dıştan silmiştim ama elle ne kadar olursa ona rağmen baya fark etti ancak çizikleri var biraz far yanarken çok belli oluyor. onları zımparalamak lazım heralde.ayrıca halojen için en iyisi h7 midir? ampule taktığımız soketi h7 soketiyle değiştirip h7 ampul taksam olur mu? sonucta ikiside 55-60 watt Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 H4 fara H7 ampul uymaz zaten iç dizaynı da farklı. Yorum bağlantısı
Can Yıldız1679652591 19 Aralık 2010 Yazar Paylaş 19 Aralık 2010 Şnternette dolaşırken osram coolblue floresan ampul diye birşey gördüm, bu floresan diğer bildiğimiz philips in diamond vision ından farklı birşey mi? floresansa ampulün ısınmaması lazım çünkü. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 20 Aralık 2010 Paylaş 20 Aralık 2010 Farklı değil, beyaz ışık vermesi için mavi boyalı camı var. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Aralık 2010 Paylaş 20 Aralık 2010 Şnternette dolaşırken osram coolblue floresan ampul diye birşey gördüm, bu floresan diğer bildiğimiz philips in diamond vision ından farklı birşey mi? floresansa ampulün ısınmaması lazım çünkü.Bu ampullerin florasan tekniği ile alakası yok..Bunlar size gelmez... Yorum bağlantısı
Recommended Posts