Hüseyin Matur 5 Ocak 2011 Paylaş 5 Ocak 2011 Kendisi eski ama benim yeni aldığım transit;Mercek modifiyesi için gerekli olan yeni farlarımız alındı. Üzerindeki desenli camlar ayrılıp kalıp dökülerek desensiz cam yapılacak. Sonra da kısmetse mercek montajı. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 6 Ocak 2011 Paylaş 6 Ocak 2011 Kendisi eski ama benim yeni aldığım transit'ten bahsediyorum.Farlarımız alındı desenli camları ayrılıp kalıp dökülerek desensiz cam yapılacak sonra da mercek montajı. Hadi bakalım hayırlısı diyelim.hadi kolay gelsin üstadım.kalıp işini çok merak ediyorum.detaylardan haberdar edersen seviniriz. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 8 Ocak 2011 Yazar Paylaş 8 Ocak 2011 hella mercek eskiyse, tercihim bosch. hella mercek yeniyse performansta hella yahut bosch fark etmez, hella daha kucuk, montaji kolay. ancak yeni hella ile d2s kullanacaksan fiyat olarak yine bosch. cunku yeni hella ile d2s kullaniminda aparat gerekiyor ki, aparat mercekten pahali.! Yeni hellaya tel yapabiliyorum muhammed bey. Ama uzunlarda bosch derim hella hizlidir boschdan boschada aparat lazm ampul icin.Ben oyumu hellaya veriyorumD2s benim için eskide kaldı diyebilirim. Daha önce d2s'te gündüz sellektör yapamadığım için yani yaptığımda d1s kadar etkli olmadığı için bu sefer d1s düşünüyorum. Eski nesil Hella yada Bosch. Daha önceki transitte hella vardı ve gayet iyiydi. En çok sevdiğim noktası da, sol şeritten kısalar açık halde giderken yol istemek için sellektör yaptığımda şimşek gibi çakıp sürücüye hemen yol verme ihtiyacı hisettirmesiydi. Şu an değişiklik olsun bosch kullanalım diyorum ama bosch'un bu uzunlara geçme konusunda hella kadar yi olmadığından bahsediliyor.Bu yüzden hala cevabı arıyorum. Bosch mu? Hella mı? Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 8 Ocak 2011 Paylaş 8 Ocak 2011 (düzenlendi) Bence hella. Hem daha öncede kullanmışsın riske girme tabiii KOITO d 8 Ocak 2011 tarihinde Erkan K. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Halil Şahin1679652584 8 Ocak 2011 Paylaş 8 Ocak 2011 Farlarım profesyonel ellerde o konuda hiçbir sıkıntım yok. Ama akıl akıldan üstündür. Her kullanıcı farklı merceğin farklı bi kısmını beğeniyordur. Burada hem kendime hemde ilerde bu konuda fikir arayanlara yardımcı olacak yorumlar ortaya çıksın istiyorum.Koito kesinlikle güzel fakat gelgelelim fiyatlar yüksek. :)Farlarım profesyonel ellerde o konuda hiçbir sıkıntım yok. Ama akıl akıldan üstündür. Her kullanıcı farklı merceğin farklı bi kısmını beğeniyordur. Burada hem kendime hemde ilerde bu konuda fikir arayanlara yardımcı olacak yorumlar ortaya çıksın istiyorum. ben iki merceği de kullandım.aydınlatma açısından veya sellektör hızında ikisinin arasında pek fark hissetmedim açıkçası..karar senin ama bende hella diyorum.. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 8 Ocak 2011 Paylaş 8 Ocak 2011 Bende hella ve koito arasında kaldım. Gönlüm hep koito'dan yana ama bulunması zor ve fiyatıda çok yüksek. Koito'ları biraz daha uçuza temin etmenin bir yolu olsa... Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ocak 2011 Paylaş 8 Ocak 2011 (düzenlendi) Sırasıyla kullandıklarım,yorumlarım...Bosch (Renault kangoo 2006-7) :Selektör yavaştır (hella'ya göre) Yanal aydınlatma geniş,kesilme çizgisi keskin,uzun deseni gariptir ve montajı fara göre zor olabilir.Hella ( Renault Kangoo 2007-8-9,Hyundai Starex) : Selektör hızlı, yanal aydınlatma iyi,kesilme çigisi mat,uzun selektör deseni karizmatik montajı kolaydırKoito (Hyundai starex,Chrysler ) : SADECE kısalarını kullandım. Aracın önünü aydınlatmaz, yanal ve uzak mesafe çok çok iyi, kesilme deseni vurduğu yeri kesecek cinsten, montajı kolay.Genel anlamda hepside ziyadesi ile iş görür nitelikte merceklerdir .Bundan sonrası işin görselliğine kayar. 8 Ocak 2011 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 8 Ocak 2011 Paylaş 8 Ocak 2011 (düzenlendi) Koito'da şu alt çizgiyi oluşturan nedir onu merak ediyorum. Bir siper varsa onun 2-3 mm aşağı kaydırılması ile araç önüde aydınlanabilir ?Burada da o alt çizgi belli ama şuda var, alt çizginin altı tam karanlık değil. Üst çizginin üstü gibi ölü değil yani. 8 Ocak 2011 tarihinde Ayhan ?ent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ocak 2011 Paylaş 8 Ocak 2011 (düzenlendi) Ayhan bırak 2-3 mm'yi tabiri caiz ise 1 mm'den az oynat çizgi bozuluyor.Hatta kaliteli herhangi bir kısa far merceğinin kesilme çizgisini oluşturan siperde kıl tanesi olsun karşında koca gölge olarak görürsün. Alt ışık yayılmasını engelleyen merceğin içindeki harici siper mekanizması 8 Ocak 2011 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Ocak 2011 Paylaş 9 Ocak 2011 Alt kısımda kırılmalar ve istenmeyen renkler oluşmuş durumda. O bölgedeki ışık çoğunlukla merceğin en üst ucundan yansıyor. Bu mercekte sanki ışık yoğunluğu daha ortaya toplanmış gibi. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 27 Ocak 2011 Yazar Paylaş 27 Ocak 2011 Az kaldı.Yakında şeffaf camlı, gündüz farlı ve d1s yeni nesil valeo bi-xenon'lu farlarım gelecek. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 27 Ocak 2011 Paylaş 27 Ocak 2011 Az kaldı.Yakında şeffaf camlı, gündüz farlı ve d1s yeni nesil valeo bi-xenon'lu farlarım gelecek.ben merakla bekliyorum.güzel olacağına eminim. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 28 Ocak 2011 Yazar Paylaş 28 Ocak 2011 (düzenlendi) Farlarımızda yavaş yavaş son adıımlara yaklaştık. Kavuşma anı yakındır. İşte şeffaf camlı, led gündüz farlı ve d1s yeni nesil valeo bi-xenon'lu farlarım;Farımız böyle iken;Bu hale geldi;Bundan sonraki eserin sahibi ben olmak istiyorum. Artık Bursa'dayız burada hafta sonları ıvır zıvıra vakit kalacak gibi.. 17 Eylül 2011 tarihinde Selçuk Keleş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 (düzenlendi) Farın üzerindeki şeffaf pleksi anladıgım kadarıyla silikon lekelerinin belli olmaması için içten boyanmış öyle degil mi? 28 Ocak 2011 tarihinde Mustafa Ba?seven tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 28 Ocak 2011 Yazar Paylaş 28 Ocak 2011 Evet bu şekilde yapılarak estetizme katkı sağlanmış diyebiliriz. Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 (düzenlendi) Pekı camın kalıbını kim döktü?Stopçu Altan mı?Çok güzel olmuş. 28 Ocak 2011 tarihinde Mustafa Ba?seven tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 (düzenlendi) yanılmamışım.süper olmuş.sinyal lambası için o geniş ayak olmasaydı çok daha güzel olurdu.bu haliylede cidden istediğin gibi karizma olmuş .iyi günlerde kullan. ilker üstadımı tebrik ediyorum. 28 Ocak 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 28 Ocak 2011 Yazar Paylaş 28 Ocak 2011 (düzenlendi) Pekı camın kalıbını kim döktü?Stopçu Altan mı?Çok güzel olmuş.Evet Altan usta yaptı.yanılmamışım.süper olmuş.sinyal lambası için o geniş ayak olmasaydı çok daha güzel olurdu.bu haliylede cidden istediğin gibi karizma olmuş .iyi günlerde kullan. ilker üstadımı tebrik ediyorum. Benimde aksine o ayak çok hoşuma gitt. Fara ayrı bir hava katmış. Sinyal lambası fardan ayrı takılıyor araca. Naispse sinyallere de Mustafa'nın sinyaller için yaptığı modülü takacağız. (Farın içindeki gündüz farı) 28 Ocak 2011 tarihinde H tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 anladım .gündüz farı için. ne kullanıldı? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 28 Ocak 2011 Yazar Paylaş 28 Ocak 2011 Reflektörün içinde ledler var. Ama hangi tür led kullanıldı o konu hakkında tam bir bilgiye sahip değilim. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Ocak 2011 Paylaş 28 Ocak 2011 Hüseyin tek kelimeyle muhteşem olucak. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 Kalıp hazırlayıp aradakı boşlukları fiberglass'la doldursanız daha iyi olmazmı?Benım stopları yaptıgım tarzda bişer. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 Kalıp hazırlayıp aradakı boşlukları fiberglass'la doldursanız daha iyi olmazmı?Benım stopları yaptıgım tarzda bişer.far içinmi olacak bu işlem. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 29 Ocak 2011 Yazar Paylaş 29 Ocak 2011 Far araca takıldığı zaman extra bir boşluk olmayacak ki. Orjinalde nasılsa o şekil olacak. Yorum bağlantısı
Recommended Posts