Uğur Kamil 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 far içinmi olacak bu işlem. Evet, orjinal mercekli farlardaki gibi farın iç kısımdakı tas mercekle bi bütünmüş gibi görüncek yani...Bunun gibi yani...Burdada söyledigim gibi yapmaya çalışmış biraz ama pek gösrerişe önem vermemiş...http://turkteam.11.forumer.com/a/mercekli-...s_post1493.html Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 Vaay çok güzel dizayn olmuş, gündüz farının ayağı değişik bir şıklık katmış. Gündüz farının öndeki kapağı duracak mı ? Nasıl bir led modülü kullanılacak ? Sinyallerini clear olanları ile değiştirecek misin ? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 29 Ocak 2011 Yazar Paylaş 29 Ocak 2011 (düzenlendi) Evet, orjinal mercekli farlardaki gibi farın iç kısımdakı tas mercekle bi bütünmüş gibi görüncek yani...Bunun gibi yani...Burdada söyledigim gibi yapmaya çalışmış biraz ama pek gösrerişe önem vermemiş...http://turkteam.11.forumer.com/a/mercekli-...s_post1493.htmlSizin bahsettiğiniz konu farklıymış anladım. Farın şu hali bence çok iyi. Böyle birşey ileride uygulanabilir.Vaay çok güzel dizayn olmuş, gündüz farının ayağı değişik bir şıklık katmış. Gündüz farının öndeki kapağı duracak mı ? Nasıl bir led modülü kullanılacak ? Sinyallerini clear olanları ile değiştirecek misin ?Güzdüz farının önündeki kapak olmazsa sanırım görüntü bozulur. Modülden kastım Mustafa'nın yapmış olduğu mdül. Araca bunu da bağlayacağım. Yan sinyallerin clear olanlarını şu ana kadar soruşturdum bulamadım. Bulursam değitirmek istiyorumdum ancak farların içi siyah olduğu için yanlarda beyaz sinyaller biraz sırıtacak gibi. Bende şu an bulunan turuncu sinyal lambasını, farla uyum içinde olması için Lada'nın sinyallerine yaptığımız gibi üzerine film çekerek bir bütünlük sağlamayı düşünüyorum. 29 Ocak 2011 tarihinde H tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 Hüyesin güzel olmuş.Farını yaptığın Transiti severim .Şlker'inde bu yatağa atmadığı far kalmadı ha Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 harbiden guzel olmus, ellerinize saglik. mercek o kadar arkaya takilabildigine gore geride, motorda yeterli mesafe var anlasilan. arkada bosluk olmayinca benim yaptigim mercekler nerdeyse on cama dayandi cunku. araba beyazsa cok siritmaz bence beyaz sinyal, tabi bulabilirsen... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 29 Ocak 2011 Yazar Paylaş 29 Ocak 2011 (düzenlendi) Artık uluslararası takılıyorum. http://fordtransit.org/forum/viewtopic.php?f=27&t=82270 29 Ocak 2011 tarihinde H tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 www.fordclubtr.com seni kesmedi anlasilan.! Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 29 Ocak 2011 Yazar Paylaş 29 Ocak 2011 Ticariler pek yok orada. Birde site çok geniş takip etmeye vakit kalmıyor. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 30 Ocak 2011 Paylaş 30 Ocak 2011 (düzenlendi) Artık uluslararası takılıyorum. http://fordtransit.org/forum/viewtopic.php?f=27&t=82270Bu siteyi yakından takip ederim, güzel şeyler paylaşıyorlar özellikle connect bölümünü takip ediyorum. google'nin siteyi türkçeye çevirme programı ile sitede dolaşmak çok zevkli oluyor Mesajlara baktımda adamların bu konu hakkında pek bilgisi yok sanırım ve ayrıntılı bilgi istiyorlar... 30 Ocak 2011 tarihinde U?ur Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Halil Şahin1679652584 30 Ocak 2011 Paylaş 30 Ocak 2011 wooowwww ilker bey yine hariklar yaratmış Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 30 Ocak 2011 Yazar Paylaş 30 Ocak 2011 Bu siteyi yakından takip ederim, güzel şeyler paylaşıyorlar özellikle connect bölümünü takip ediyorum. google'nin siteyi türkçeye çevirme programı ile sitede dolaşmak çok zevkli oluyor Mesajlara baktımda adamların bu konu hakkında pek bilgisi yok sanırım ve ayrıntılı bilgi istiyorlar...Google Translate ne kadar döndürebiliyorsa cevap vermeye çalıştım. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 Google Translate ne kadar döndürebiliyorsa cevap vermeye çalıştım.Adamlar ilkkez böyle bi çalışma görmüşler galiba(yorumlardan onu anladım ben) bu sitenin linkini verde biraz bilgi sahibi olsunlar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 Birde site çok geniş takip etmeye vakit kalmıyor. Ne kadar güzel bir eleştiri. Teşekkür ederim.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 31 Ocak 2011 Yazar Paylaş 31 Ocak 2011 Bizim gibilere de yer açın. Yabancıların sitesi gibi olsa ne güzel olur ama, bizim burda da öyle transitiyle uğraşan pek yok ki. Olanda nette paylaşmaz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ocak 2011 Paylaş 31 Ocak 2011 Bizim gibilere de yer açın. Yabancıların sitesi gibi olsa ne güzel olur ama, bizim burda da öyle transitiyle uğraşan pek yok ki. Olanda nette paylaşmaz.Haklısın Hocam.. Sadece diğer modeller adı altında şu bölümümz var. http://www.fordclubtr.com/forum/Dier-Model...onular-f70.html Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 Şubat 2011 Paylaş 1 Şubat 2011 Sizin bahsettiğiniz konu farklıymış anladım. Farın şu hali bence çok iyi. Böyle birşey ileride uygulanabilir.Güzdüz farının önündeki kapak olmazsa sanırım görüntü bozulur. Modülden kastım Mustafa'nın yapmış olduğu mdül. Araca bunu da bağlayacağım. Yan sinyallerin clear olanlarını şu ana kadar soruşturdum bulamadım. Bulursam değitirmek istiyorumdum ancak farların içi siyah olduğu için yanlarda beyaz sinyaller biraz sırıtacak gibi. Bende şu an bulunan turuncu sinyal lambasını, farla uyum içinde olması için Lada'nın sinyallerine yaptığımız gibi üzerine film çekerek bir bütünlük sağlamayı düşünüyorum.Güle güle kullan Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 2 Şubat 2011 Yazar Paylaş 2 Şubat 2011 Sağolun.Kısmetse farlar bugün elimizde. Şlk fırsatta montajını yapacağız. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 2 Şubat 2011 Paylaş 2 Şubat 2011 Sağolun.Kısmetse farlar bugün elimizde. Şlk fırsatta montajını yapacağız.Farlar gelince ve taktıktan sonra ayrıntılı resim çekerseniz iyi olur... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 4 Şubat 2011 Yazar Paylaş 4 Şubat 2011 (düzenlendi) Çok şükür montajıdır, elek. tesisatıdır, ayarıdır, ıvırıdır zıvırıdır hepsi bitti. Ama bende bittim. Hava buz gibi olduğu için epey zor oldu. Dün 4-5 saatimi aldı. Bugünde ufak tefek tekrar bakayım derken bir 3-4 saatte bugün gitti ama çok şükür sonunda bitti. Resimleri bugün atamıyorum evde değil babalardayım burada da teknoloji biraz geride. Kısmetse yarın tüm gece ve gündüz resimlerini detaylı bir şekilde buradan paylaşırım. 4 Şubat 2011 tarihinde H tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Şubat 2011 Paylaş 4 Şubat 2011 Hadi geçmiş olsun Hüseyin, ellerine sağlık resimleri bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2011 Paylaş 5 Şubat 2011 Hüseyin Farlarını elimde inceledim.Çok harika olmuş. Şlker'in yanındaydım geçen gün Yorum bağlantısı
Murat Şen 5 Şubat 2011 Paylaş 5 Şubat 2011 maşallah cok güzel olmuş farlar..büyüyünce bende mercek takacagım Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 5 Şubat 2011 Yazar Paylaş 5 Şubat 2011 Şşte fotolar;Farların orjinal hali;Arabayı dağıtmaya başladık;Farları ayar yaptıktan sonra ampülün etrafını sıvı yada katı herhangi bir madde girmemesi için önce izole bant ile sonrada alüminyum folyo ile kapattım;Farların gündüz araç üzerinde resimleri;Farların yanında bulunan sinyal lambasını daha öncede bahsettiğim gibi, siyah zemine sahip olan farlarımıza uyum sağlaması için şeffaf siyah folyo ile kapladım.Parklar;Kısalar;Montaj ve ayar esnasında farlar açık uzun süre beklenildiği için gereken akü takviye işlemi ;Gelelim duvar resimlerine. Araç resimlerde duvara 3 metre civarında idi. Bu yüzden uzunlar biraz ayarı düşük gibi çıkmış olabilir. 10 metreden birer foto daha çekip eklemek lazım. Kısalar da gördüğünüz gibi, merceğin çizgisi sağdan başlayı sola doğru ilerlerken yukarıya doğru kıvrılıyor. Sanatkarımız Şlker Kemal'in dediği üzere bu merceğin bir özelliği imiş.Kısalar;Uzunlar; Yorum bağlantısı
Oktay Toker 5 Şubat 2011 Paylaş 5 Şubat 2011 üstadım bence transit artık çok farklı yakışıklı bir minibüs olmuş. iyi günlerde kullan. Yorum bağlantısı
Recommended Posts