İlker Kemal1679652572 5 Şubat 2011 Paylaş 5 Şubat 2011 Yapım aşamasında belirttiğim gibi bu farın orjinalinde duvara yansıyan ışık deseni belirsiz olduğu için ,araç olmadan yapılıcak mercek montajında merceklerin yere paralelliği şansa kalmış.Ve nitekim iki mercekte yere paralel değil.Estetik açıdan büyük bir sorun olsada yol aydınlatmasında eskı fara göre kat kat iyi olacağı kesin. Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz 5 Şubat 2011 Paylaş 5 Şubat 2011 Bu farın ayarı olmamış. Sağ far sola yükselen çizgisiyle göz alır. Tekrar elden geçirilmesi lazım... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 5 Şubat 2011 Yazar Paylaş 5 Şubat 2011 Kısa sürede çekip buradan paylaşırım. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 5 Şubat 2011 Paylaş 5 Şubat 2011 (düzenlendi) Farların sinyal tarafları boş kalmış oralarada uygun farklı bişey yapılabilirdi sanki...Görüntü olarak çok hoş görünüyor, mercek işinden pek anlamam ama forumda gördügüm resimlere göre baya sorunlu kısalar. Faza uğraşmadan düzeltme imkanı yokmu? 5 Şubat 2011 tarihinde U?ur Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 5 Şubat 2011 Yazar Paylaş 5 Şubat 2011 Araba üzerinde uğraşmak kaydı ile düzeltme yapılabilir. Farları açmak gerek. Tekrar uğraşmak hiç istemiyorum. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Şubat 2011 Paylaş 5 Şubat 2011 Süper olmuş Hüseyin, sadece diğer farın ufaktan elden geçmesi gerek Yorum bağlantısı
Murat Şen 8 Şubat 2011 Paylaş 8 Şubat 2011 bu da nazarlıgı olsun bence. maşallah.. plexi ne kadara mal oldu ?; Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 8 Şubat 2011 Yazar Paylaş 8 Şubat 2011 bu da nazarlıgı olsun bence. maşallah.. plexi ne kadara mal oldu ?;Ö.m ile bildirdim. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Şubat 2011 Paylaş 8 Şubat 2011 Sağ far karşdıan geleni ne kadar rahatsız ediyor baktın mı Hocam Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 8 Şubat 2011 Yazar Paylaş 8 Şubat 2011 Evet baktım hem yaya hem başka bir taşıtta test ettim. Hiç rahatsız etmiyor. Karşıdan bakıldığında anormal hiç bir durum yok. Sadece mercek çizgisi hastalığınız varsa kaşınıp farları dağıtırsınız hepsi bu. Çok şükür Allah şu an için böyle bir hastalık vermedi. Yorum bağlantısı
Murat Şen 8 Şubat 2011 Paylaş 8 Şubat 2011 Ö.m ile bildirdim.bilgilendirme için teşekkürler Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Şubat 2011 Paylaş 9 Şubat 2011 Farların sinyal tarafları boş kalmış oralarada uygun farklı bişey yapılabilirdi sanki...Görüntü olarak çok hoş görünüyor, mercek işinden pek anlamam ama forumda gördügüm resimlere göre baya sorunlu kısalar. Faza uğraşmadan düzeltme imkanı yokmu?+1Güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Şubat 2011 Paylaş 9 Şubat 2011 Şu an sadece estetik anlamda istenilen seviyede değil. Evet çizgi sola doğru yükseliyor ama şu an için göz alma vs. söz konusu değil.Bu far özellikle sağ ampul, gidiş geliş yollarda karşıdan geleni çok rahatsız etmez.. Ancak; bölünmüş yollarda karşıdan gelenler sürekli sellektör yapacak.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 9 Şubat 2011 Yazar Paylaş 9 Şubat 2011 (düzenlendi) Sağ ampülün yukarı doğru yükselen çizgisi sadece görünürde var. İşlev olarak, bu çizginin sınırları içinde yada dışında yaptığım testler oldu ve fark neredeyse yok gibi. Şu kadar söyliyim en ufak rahatsız etme meselesi söz konusu olsa ilk işim farları açıp mercekleri çevirmek olurdu.Farlarımı taktığımdan beri her türlü koşullarda test atme şansım oluyor. Bu transitten 7 adet var. Biri bende ve her gün diğer araçlarla karşılaşıyorum ve şu ana kadar sorduğum arkadaşlardan göz almanın 'g' sini duymadım. Farların yanıkmıydı diyen bile oldu Resimler yanıltıcı oluyor. Daha profesyonel bir çekim yapabilsem ne demek istediğim daha iyi anlaşılabilir. 9 Şubat 2011 tarihinde H tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 9 Şubat 2011 Paylaş 9 Şubat 2011 Sağ ampülün yukarı doğru yükselen çizgisi sadece görünürde var. Şşlev olarak, bu çizginin sınırları içinde yada dışında yaptığım testler oldu ve fark neredeyse yok gibi. Şu kadar söyliyim en ufak rahatsız etme meselesi söz konusu olsa ilk işim farları açıp mercekleri çevirmek olurdu.Farlarımı taktığımdan beri her türlü koşullarda test atme şansım oluyor. Bu transitten 7 adet var. Biri bende ve her gün diğer araçlarla karşılaşıyorum ve şu ana kadar sorduğum arkadaşlardan göz almanın 'g' sini duymadım. Farların yanıkmıydı diyen bile oldu Resimler yanıltıcı oluyor. Daha profesyonel bir çekim yapabilsem ne demek istediğim daha iyi anlaşılabilir.Üstadım merceksiz xenon lardan daha iyi.Havalar ısınınca yinede el at derim.Yada ilker üstadıma yolun muhakkak düşer halledilir. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 10 Şubat 2011 Yazar Paylaş 10 Şubat 2011 Üstadım merceksiz xenon lardan daha iyi.Havalar ısınınca yinede el at derim.Yada ilker üstadıma yolun muhakkak düşer halledilir. O tarafa yolum dişüverse hiç affetmeyeceğim de, şimdi biz açarız daha beter yaparız düşüncesi var içimde. ben bu konuya nie yorum atmamışım utandım vallaha. :$ustam süper olmuş merceğin eğim ayarı biraz kaçmış ama "eski fardan daha iyi olacağı" kesinilker bey onu düzeltir far camı nasıl oldu onu merak ediyorum inş. çatlama yapmaz.Canın saoğlsun lafımı olur. Bende senin bir başlığına geç yorum yaparım anlaşırız. Pleksiye gelince orjinal pleksi desensiz cama sahip olan farda nasılsa bizim farda da öyle. Çatlama vs. olacağına ihtimal bile vermiyorum. Tek korkum çarpmak yada çarptırmak. Adama anlatamayız da bu farların sadece camları 2 far fiyatında diye. olan bizim dinarlara olur. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 10 Şubat 2011 Paylaş 10 Şubat 2011 Bende diyorum döviz neden çalkalanıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2011 Paylaş 10 Şubat 2011 Tek korkum çarpmak yada çarptırmak. Adama anlatamayız da bu farların sadece camları 2 far fiyatında diye. olan bizim dinarlara olur. Sende sigortalat Özel yapım far dersin.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 10 Şubat 2011 Yazar Paylaş 10 Şubat 2011 Sigortalatma işi ne kadara mal olur acaba. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 12 Şubat 2011 Paylaş 12 Şubat 2011 Sende sigortalat Özel yapım far dersin..Faturası olmadıgı için yapacaklarını sanmam, yapsalarda hasar aldıgında neye göre ödeme yapacaklar?(maliyetini belirten bi belge yok) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Şubat 2011 Paylaş 12 Şubat 2011 Faturası olmadıgı için yapacaklarını sanmam, yapsalarda hasar aldıgında neye göre ödeme yapacaklar?(maliyetini belirten bi belge yok)Makul bir bedel belirleyip, bu bedeli de poliçeye yazıp, primini ödedikten sonra ödenebilir... Şu durumda bu stopların başına bir iş gelirse, standart stobunuzun fiyatı ödenir.. Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 13 Şubat 2011 Paylaş 13 Şubat 2011 Makul bir bedel belirleyip, bu bedeli de poliçeye yazıp, primini ödedikten sonra ödenebilir... Şu durumda bu stopların başına bir iş gelirse, standart stobunuzun fiyatı ödenir..bu konu benimde kafamı kurcalıyor... makul bir fiyat derken ne kadar mesela? focus için iki tane orjinal far yerine göre merceksizse 450 lira bile tutabiliyor. onu çıkma aldık diye es geçiyorum mercek balast ücretleri falan derken meblag ortada...burdaki makul bedel ne kadar olmalı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts