Mehmet Ozyurek 13 Şubat 2011 Paylaş 13 Şubat 2011 burdaki makul bedel ne kadar olmalı?Maliyetiniz... Yorum bağlantısı
Recep Yazıcı1679652586 13 Şubat 2011 Paylaş 13 Şubat 2011 Bende Bi-Xenon lar için ek teminat yaptırmıştım. Fatura vs gerek yok. Sizin beyan ettiğiniz fiyattan yapılıyor. Ben 3000 TL fiyat üzerinden yıllık 40 TL ödüyorum. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 13 Şubat 2011 Paylaş 13 Şubat 2011 (düzenlendi) Bende Bi-Xenon lar için ek teminat yaptırmıştım. Fatura vs gerek yok. Sizin beyan ettiğiniz fiyattan yapılıyor. Ben 3000 TL fiyat üzerinden yıllık 40 TL ödüyorum.Benım araçtada 1500 tl ek aksesuar var görünüyor kaskoda(müzik sistemi ve aksesuarlar) kaskoya ekletirken faturaları varmı diye sordu(özellikle müzik sisteminin) yazarken bi sorun olmaz ben istediginiz fiyatı yazarım dedi ama bi sorun çıktıgında eğer faturası yoksa firma sorun çıkartabiliyor dedi(daha düşük ücret ödemek istiyorlar) 13 Şubat 2011 tarihinde U?ur Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recep Yazıcı1679652586 13 Şubat 2011 Paylaş 13 Şubat 2011 (düzenlendi) Benım araçtada 1500 tl ek aksesuar var görünüyor kaskoda(müzik sistemi ve aksesuarlar) kaskoya ekletirken faturaları varmı diye sordu(özellikle müzik sisteminin) yazarken bi sorun olmaz ben istediginiz fiyatı yazarım dedi ama bi sorun çıktıgında eğer faturası yoksa firma sorun çıkartabiliyor dedi(daha düşük ücret ödemek istiyorlar)Teminata "muzik sistemi " şeklinde yaptırırsanız problem olabilir onu bilemiyorum.Bahsettiğim gibi ben Bi-Xenon ları parça kodlarını teminata not ettirerek kasko kapsamına aldırdım. Ayrıca dün monte ettirdiğim navigasyon cihazınıda yine parça kodunu işlettirerek kaskoladım.2001 Senesinde VW Bora aracıma Pioneer marka bir unite satın almıştım. O zamanın parasıyla yanlış hatırlamıyorsam 400 TL gibi bir rakamdı. Aynı şekilde kapsama aldırmıştım. 1 ay sonra unitesi camı kırıp çaldılar. KAsko firması para teklifi yada aynı uniteden satın alma teklifi yaptı. Bende parasını alıp bir üst modelini satın almıştım 13 Şubat 2011 tarihinde Recep Yaz?c? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 14 Şubat 2011 Paylaş 14 Şubat 2011 Maliyetiniz...anladım çok teşekkür ederim ... acentamla bir görüşeyim bu konuyu. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 15 Şubat 2011 Yazar Paylaş 15 Şubat 2011 (düzenlendi) Dün akşam evin önüne yanaşırken birazda yorgunluğun sebebi ile fazla önemsemeden hızlı bir şekilde yanaştım. Ama ne yanaşma. Ne çöp tenekesi kaldı ne asma. Bizimkiler dizisindeki merhum katil vardı ya, aynı onun misali. Baktım çatur çutur sesler geldi. Eyvah dedim gitti sağ far. Hani cenazelerde ağıt yakıyorlar ya, gitiiii gitti gitti gitti diye aynı o şekilde ağıt yakmaya hazırlanıyordum ki, bir baktım sadece farın yanında bulunan üzerine siyah folyo çektiğimiz sinyal lambası dağılmış. ------------------------Bugünde önümde pat diye duran bir kömür kamyonu bir anda geri geri çıkmaya başladı. Kornaya basıtı tutuyorum nafile. Araba umrumda değil farlara bişey olmasın. 5 santim kala durdu kömürcü dayı. Ama bana vuracak diye 3,5 atmadım değil.Ne yapsak tavukmu kessek. 15 Şubat 2011 tarihinde H tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 15 Şubat 2011 Paylaş 15 Şubat 2011 Daha dur.Kalkıpta her farını yakınca peeehh ne güzel farlarım dersen bırak milleti senin nazarından gider farlar tavukla filan kurtulamazsın.Ha yok illaki tavuk dersen Yalova'da ısmarlayabilirsin Yorum bağlantısı
Oktay Toker 15 Şubat 2011 Paylaş 15 Şubat 2011 (düzenlendi) Üstadım bunla geçmiş olsun.Dikkat tavuk toplantısına dönecek bu iş. 15 Şubat 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 15 Şubat 2011 Yazar Paylaş 15 Şubat 2011 (düzenlendi) Farlara benim nazarım değeceğini zannetmiyorum. Çünkü öyle fazla önemsemiyorum. maymun iştahlıyımdır dedeme çekmişim. Bir kere taktık ya bitti işte hepsi o.Ama tavuk meselesine gelince aklıma geldi şimdi. Yalova'ya İzmit tarafından girişte basrioğlu tavuk çiftliği var. Kömürde piliç. Sahibinide yakından tanıyorum harika tavuk yapıyorlar. Bir toplantıda orada organize edin gelelim. Ama hesaplar alman usulü olması şartıyla. 15 Şubat 2011 tarihinde H tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 15 Şubat 2011 Paylaş 15 Şubat 2011 Geçmiş olsun...kasko şirketleri ile farların kasko olayını bi konuş istersen... Yorum bağlantısı
Misafir 15 Şubat 2011 Paylaş 15 Şubat 2011 Ama hesaplar alman usulü olması şartıyla. Yok olmaz.Tüm forum toplanıp hesabı sana iteleyeceğiz,sende ya 2 ay beleş çalışacan yada farları söküp adama rehin vericen Basrioğlunda çok yedim.Şyi bilirim..Allah farlarımızı esirgesin Bizimkileri esirgesin sana ne oluyo... Sanki mercekli farı varda.... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Şubat 2011 Paylaş 15 Şubat 2011 Bizimkileri esirgesin sana ne oluyo... Sanki mercekli farı varda.... Ama çok güzel, her yeri aydınlatıyor.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 16 Şubat 2011 Yazar Paylaş 16 Şubat 2011 Bizimkileri esirgesin sana ne oluyo... Sanki mercekli farı varda.... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Şubat 2011 Paylaş 18 Şubat 2011 Şeytan diyor, git Servet'in projelerini sabote et. Söyledi söz yenilir yutulur bir söz değil Yorum bağlantısı
Misafir 18 Şubat 2011 Paylaş 18 Şubat 2011 Şeytan diyor, git Servet'in projelerini sabote et. Söyledi söz yenilir yutulur bir söz değil Ne o ?? Çok kıskanç gördüm seni Sıkıysa gelde sabote et bakalım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Şubat 2011 Paylaş 18 Şubat 2011 Ne o ?? Çok kıskanç gördüm seni Sıkıysa gelde sabote et bakalım Gelmeme gerek yok.. kafanı karıştırrım.. Ama geleceğim.. Az kaldı.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 19 Şubat 2011 Yazar Paylaş 19 Şubat 2011 Bir ara toplantı yapalım. Ama merceği olmayan gelmesin. Mercek toplantısı olsun çünkü.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Şubat 2011 Paylaş 19 Şubat 2011 Bursadan Mustafa Limanda gelecek, ben dünden gelirim Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 20 Şubat 2011 Yazar Paylaş 20 Şubat 2011 Afiş asarız olmazsa. ''Merceği olmayan giremez'' Yorum bağlantısı
Vural Dumlu 20 Şubat 2011 Paylaş 20 Şubat 2011 Afiş asarız olmazsa. ''Merceği olmayan giremez'' Elimizde mercek taşırız bizde Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 20 Şubat 2011 Yazar Paylaş 20 Şubat 2011 (düzenlendi) O da kabul. En azından ileride araca takılma ihtimali yüksek. 20 Şubat 2011 tarihinde H tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 21 Şubat 2011 Paylaş 21 Şubat 2011 Gece resimlerini ne zman görebilcegiz? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 21 Şubat 2011 Yazar Paylaş 21 Şubat 2011 Gece resmini çektim telde duruyor fakat evde artık net yok. Evde olsa bluetooth ile 2 dakikaya bilgisayara atıyorduk ama şimdi balara uğradıkça nete giriyorum o bilgisayarda da bluetooth yok. Kısa sürede yüklemeye çalışacağım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts