İçeriğe Yönlendir

Motorsiklet mercek far uygulaması

Hakan Özkan

Recommended Posts

Hakan Özkan

Arkadaşlar arora marka motorsiklet sahibiyim. farlar aydınlatma olarak yetersiz geliyor. 50 tl ye xenonlar var ama ışığı dağıttığı ve karşıdakinin gözünü aldığı için takmak istemiyorum. Farım tek yuvarlak çanak şeklinde üzerinde s2 tip ampul var uzun kısa bir ampulde. bu farlarda uzun kısa olacak şekilde hangi mercekten kullanmalıyım. bağlantıları nasıl olmalı. birde bu merceği nerden bulabiliri. tskler...

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Arkadaşlar arora marka motorsiklet sahibiyim. farlar aydınlatma olarak yetersiz geliyor. 50 tl ye xenonlar var ama ışığı dağıttığı ve karşıdakinin gözünü aldığı için takmak istemiyorum. Farım tek yuvarlak çanak şeklinde üzerinde s2 tip ampul var uzun kısa bir ampulde. bu farlarda uzun kısa olacak şekilde hangi mercekten kullanmalıyım. bağlantıları nasıl olmalı. birde bu merceği nerden bulabiliri. tskler...

Hakan bey hoşgeldiniz iyi forumlar.Servet abimizin yaptığı bir uygulama var onu incelerseniz size yardımcı olacaktır...,

Link burada:http://www.geceucusu.com/index.php?showtopic=4933

Yorum bağlantısı
Hakan Özkan

teşekkürler kardeş servet abinin yaptığı uygulamayı inceledim. aklıma takılan birkaç husus var. daha önce mercek montajı yapmadım. galiba d2s ve h7 mercekleri birleştirip yapacaz. yada direk d2s ampul kullanacaz . uzun kısa olayı nasıl olacak onuda anlamadım. uzun kısa tetikleyici kabloları merceğemi bağlıyoruz ampulemi. baya bi karışık galiba. birde bu mercekleri nerden alabilirim forumda satan birisi varmı

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

teşekkürler kardeş servet abinin yaptığı uygulamayı inceledim. aklıma takılan birkaç husus var. daha önce mercek montajı yapmadım. galiba d2s ve h7 mercekleri birleştirip yapacaz. yada direk d2s ampul kullanacaz . uzun kısa olayı nasıl olacak onuda anlamadım. uzun kısa tetikleyici kabloları merceğemi bağlıyoruz ampulemi. baya bi karışık galiba. birde bu mercekleri nerden alabilirim forumda satan birisi varmı

Bu linki sana fikir olması için verdim Servet abi 2 mercekten melez mercek yaptı kafanız karışmasın.Siz ister D2S isterseniz H7 bi-halojen mercek kullanabilirsiniz burada bu iş için ayırdığınız bütçe önemli.Merceklerde selektör olayı mercek içindeki perdenin açılıp kapanması ile meydana gelir ampul sabit yanar,mercek üzerindeki selenoid den iki adet kablo çıkar bunu selektör için uzun farın kablosuna bağlayacaksınız,mercekleri internetten bi-xenon mercek başlığı ile bulabilirsiniz...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi işime yaradı

Rica ederim,elimizden geldiğince ben ve forum arkadaşlarım sizlere her zaman yardımcı oluruz fikir beyan ederiz... :flowers:

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Hakan cevap verecek vaktim olmadı. Özür dilerim.

Mahmut gerekli olan tüm bilgileri varmiş.

Nacizane tavsiyem Hella bi-halojen mercek kullanman yönünde. Xenon'du, balasttı kıl tüy işlerle uğraşmazsın. Maliyeti aşağı çekersin, performansı ziyadesi ile işini görür.

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hakan Özkan

Hakan cevap verecek vaktim olmadı. Özür dilerim.

Mahmut gerekli olan tüm bilgileri varmiş.

Nacizane tavsiyem Hella bi-halojen mercek kullanman yönünde. Xenon'du, balasttı kıl tüy işlerle uğraşmazsın. Maliyeti aşağı çekersin, performansı ziyadesi ile işini görür.

abi hella bi-halojen merceği nerden bulabilirim.

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

abi hella bi-halojen merceği nerden bulabilirim.

Google H7 hella mercek yazıp aratırsanız bulabilirsiniz resmini ekledim mercek bu...

post-4834-0-24284300-1327504399.jpg

Yorum bağlantısı
Hakan Özkan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-h7-hella-bi-x-zenon-mercekler-far-modifisi-icin-30246548/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-1-takim-bosch-bi-x-zenon-orjinal-mercek-far-modifiyesi-icin-70698954/detay

arkadaslar mercek buldum sahibinden.com da hangisi daha iyi aydınlatır acaba. h7 olan dediğiniz gibi benim için daha iyi maliyeti en aza indirir. h7 olan iyi aydınlatma sağlarmı markası hella

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

http://www.sahibinde...-30246548/detay

arkadaslar mercek buldum sahibinden.com da hangisi daha iyi aydınlatır acaba. h7 olan dediğiniz gibi benim için daha iyi maliyeti en aza indirir. h7 olan iyi aydınlatma sağlarmı markası hella

Bu linkteki mercekler işinizi fazlasıyla görür montajı kolaydır İster halojen ister xenon kit takılarak kullanılabilir...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...