Selçuk Keleş 31 Mayıs 2017 Paylaş 31 Mayıs 2017 Aydınlatma zayıfmış, dağılım da iyi değil. Minnacık mercekten iyi sonuç beklemek anlamsız olurdu. Yorum bağlantısı
Murat Özkan1679652572 31 Mayıs 2017 Paylaş 31 Mayıs 2017 abılerım sagolun ama baska bır sıstem yaptım gerek kalmadı ama baska bir sey arıyorum e55 temız ıs kararma olmayan ayna veya bı xenon mercek clear olursa tadından yenmez... Yorum bağlantısı
Aydın Akın 31 Mayıs 2017 Paylaş 31 Mayıs 2017 Bisiklete takmak için mi bu aklındaki projeler? Bütün sormak istediklerinde apayrı bir gizem var? Merakla takipteyim ? Yorum bağlantısı
Sırrı Polat 3 Haziran 2017 Paylaş 3 Haziran 2017 On 31.05.2017 at 01:34, Murat Özkan yazdı: abılerım sagolun ama baska bır sıstem yaptım gerek kalmadı ama baska bir sey arıyorum e55 temız ıs kararma olmayan ayna veya bı xenon mercek clear olursa tadından yenmez... Ben de 1 çift temiz e55 normal lensli mercek var Yorum bağlantısı
Murat Özkan1679652572 6 Haziran 2017 Paylaş 6 Haziran 2017 yok abı bısıkletı 07 buyukada yarısında bıraktım olumden donup yenı bır baslangıc yapınca cıkardım 2 tekerleklı dunyayı hayatımdan... Yorum bağlantısı
Aydın Akın 6 Haziran 2017 Paylaş 6 Haziran 2017 Geçmiş olsun diyelim, iki teker sıkıntı ama yarış dersen zaten başlı başına büyük sıkıntı. Cesaret ister... Yorum bağlantısı
Murat Özkan1679652572 11 Haziran 2017 Paylaş 11 Haziran 2017 cesaret ama en buyuk sey azım ve dayanıklılık yılları verdım ben Yorum bağlantısı
Oğuz Çevik 3 Ocak 2018 Paylaş 3 Ocak 2018 Dün fark ettiğim bir sorun var. Farlar kapandı ve yanmamaya başladı. Sigorta atmıştır diye düşündüm açtım sigorta sağlamdı. Sonra bir süre sonra yanmaya başladı tekrar. Akşam tekrar arabayla dolaşırken farlar yanıp sönmeye başladı. Sonra bende arabayı kenara çekip tesisatı kurcalamaya başladım. Tesisatla alakası yok heryeri eğip büktüm ama sönmüyor. İşin ilginci ikisi birden gidiyor farların. Acaba sigorta da bişey mi var bana sağlam gözüküp beni mi kandırıyor? Farlarda aküden beslemeli röleli tertibat var. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 3 Ocak 2018 Paylaş 3 Ocak 2018 Bir saat önce, Oğuz Çevik yazdı: Dün fark ettiğim bir sorun var. Farlar kapandı ve yanmamaya başladı. Sigorta atmıştır diye düşündüm açtım sigorta sağlamdı. Sonra bir süre sonra yanmaya başladı tekrar. Akşam tekrar arabayla dolaşırken farlar yanıp sönmeye başladı. Sonra bende arabayı kenara çekip tesisatı kurcalamaya başladım. Tesisatla alakası yok heryeri eğip büktüm ama sönmüyor. İşin ilginci ikisi birden gidiyor farların. Acaba sigorta da bişey mi var bana sağlam gözüküp beni mi kandırıyor? Farlarda aküden beslemeli röleli tertibat var. Otomatik far sensörü var mı ? Belki bundandır. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 3 Ocak 2018 Paylaş 3 Ocak 2018 Far anahatarı auto konumundan bir müddet normal konumda kullan sonuç belli olacaktır.Auto konumda hava şartlarına baglı olarak yani hava açık kapalı süreleri sık sık değişen dönemlerdeyiz sensör belki yanılmalar yapıyor olabilir. Yorum bağlantısı
Oğuz Çevik 3 Ocak 2018 Paylaş 3 Ocak 2018 Far sensörü ile alakası yok kısalara alıyorum yine aynı şeyi yapıyor. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 3 Ocak 2018 Paylaş 3 Ocak 2018 (düzenlendi) Kısa far konumundada aynı sorun varsa bahsettiğin gibi ya sigortada sıkıntı var yada her iki fardan gelen kabloların birleşim noktası il akü baglantı kısmında sorun var.Her iki farda ya ana voltaj anlık kesiliyor yada rolelere tetik aynı anda kesiliyor. 3 Ocak 2018 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuz Çevik 3 Ocak 2018 Paylaş 3 Ocak 2018 Bulmaya çalışıyorum nedir diye. Aküden elektrik aldığım yeri vs diğer tesisatı kontrol ettim oralarla oynayınca kesilmiyor. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 3 Ocak 2018 Paylaş 3 Ocak 2018 Oynadığında temas iyileşiyorda olabilir.Kararsız bir durum mevcut.Sabırla uğraşı şart sinir bozucu durum olsada farları kapattığı anda ve egerki müsait bir yerde olursa hiç bir şeye dokunmadan kenara çekip bu yaptığın işlemleri yapman lazım.Başka türlü ortaya çıkacak bir sorun gibi görünmüyor. Yorum bağlantısı
Hazar Erulusoy 3 Ocak 2018 Paylaş 3 Ocak 2018 Balast ile ampulün bağlantı soketleri ve roleye tetik aldığınız kısa far ucunu kontrol etmekte fayda var. 1 Yorum bağlantısı
Oğuz Çevik 4 Ocak 2018 Paylaş 4 Ocak 2018 Akşam 2 saat civarı yol yaptım gece. Herhangi bir kesilme olmadı. Bu sorun başımı ağrıtacak gibi. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 4 Ocak 2018 Paylaş 4 Ocak 2018 Kısa far komutuna alınca yine fallow me far sensörü aktif kalıyor mu? Yorum bağlantısı
Oğuz Çevik 5 Ocak 2018 Paylaş 5 Ocak 2018 On 04.01.2018 at 14:49, Oktay Toker yazdı: Kısa far komutuna alınca yine fallow me far sensörü aktif kalıyor mu? Oktay abi follow ve coming özeliklerini kapattım uzun süredir kullanılmıyor. Çok hoşuma gittiği için uzun süre kullandım o şekilde farlarda efsane aydınlatınca insan dayanamıyor ama akümü zayıflattı. Sonra iptal ettim onları. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 5 Ocak 2018 Paylaş 5 Ocak 2018 Bir şekilde far açık hattı kesiliyor Bunu yapacak olanda bu moduller yada far anahtarı. Müsait olduğunda akü baglantı kablolarının birleşim kısımlarını tazele.Far anahtarını soketinden sök wd40 veya silikon spreyle temizle.Başkada bişi akla gelmiyor. 1 Yorum bağlantısı
Oğuz Çevik 28 Mart 2018 Paylaş 28 Mart 2018 Oktay abi selam. Bu sorunu hallettim zorla. 3 ayda bir gelip geldikce arabayi tamir edip babaya birakiyoruz Kablonun biriyle alakaliymis sorun. Cani isteyince yapiyor. En yakin zamanda degistirecegim. Ama soyle bir sorunum var ; farlarim icten cok karardi. Tekrar acip temizlemem mi gerekir? Yorum bağlantısı
Oktay Toker 28 Mart 2018 Paylaş 28 Mart 2018 İçten kararacağını düşünmüyorum,Dıştan matlaşma iç kısmın siyah olmasından kaynaklı içten görünür diyebilirim.Mercekte islenme vardır lakin far için kararmayı oluşpturacak çapta sanmıyorum.Camın dışına polisaj uygulatmanı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Doğukan Karadağ 16 Mayıs 2018 Paylaş 16 Mayıs 2018 Merhaba, ismim Doğukan Forumda çok çok yeniyim henüz bir kaç dakikalık desem yeridir, aracım polo 2015 6c kasası halojen farlara led ampulleri takıp milleti kör etmek istemiyorum ama halojen düz ampulle de önümü göremiyorum. çok araştırdım yapanlardan fiyatlar aldım, videolar izledim vs. vs. zaten şuan ki aydınlatma da yetmiyor bana göre 3 metre felan anca görebiliyorum sanırım, ama bu işlemi ben kendim yapmak istiyorum yani elektrik-elektronik konusunda çok iyi değilim ama el becerisiyle sistem nasıl oluyor onu anlamaya çalışıyorum işin içinde bir kodlama varmı ekstra bi devre varmı yoksa sadece bir kit şeklinde mercekleri alıp farı açıp ki polo nun farlarında ön cam kesilerek ayrılıyor sadece, ayırıp montajını yapıp kapatıyor muyuz herşey soketlerden ibaret mi ? bu konuda bana yardımcı olacak birileri varmıdır acaba, nereden başlamalıyım ne yapmalıyım... yada böyle bunu detaylı anlatan bir konu varmı polo üzerinde, foruma biraz baktım göremedim o yüzden konu açma gereksiniminde buldum kendimi, kelimelerim / cümlelerim arasında yanlış bir hitap sezdirdiysem özür dilerim.. gerekli malzemeler yapılacak işlem püf noktalar Yorum bağlantısı
Oktay Toker 16 Mayıs 2018 Paylaş 16 Mayıs 2018 Hoş geldiniz. 6r ile farlar aynı görünüyor linkteki konuyu inceleyiniz fikirler verecektir,Diğer modellere ait konulardaki çalışmalarda aynı mantık üzerinden gider. Başlık altındada işçilik,montaj ve başka gerekli olabilecek bir çok konular mevcut. http://www.geceucusu.com/forum/15-işçilik-ve-montaj/ Yorum bağlantısı
Doğukan Karadağ 16 Mayıs 2018 Paylaş 16 Mayıs 2018 Teşekkürler Oktay bey, konuları inceleyeceğim kısmet olursa yapacağım biraz hobiye kaçacak benim için ama umarım farları berbat etmem Yorum bağlantısı
Recommended Posts