Oğuz Çevik 20 Şubat 2017 Paylaş 20 Şubat 2017 7 saat önce, Oktay Toker yazdı: Bence farda başka bir plan düşünme bozma derim. Sinyali uzak mesafede çekseymişin daha iyi anlatırdı.Lens çok iyi oldu,ışık çok ideal olmuş.Park ışığıda baya iyi ışıkta olmuş gündüz çok iyi belli oluyor.Videoları birleştirseymişsin iyi olurmuş. Tekrardan iyi günlerde kullanmanı diliyorum. Teşekkür ederim. Sizin de ellerinize sağlık. Yorum bağlantısı
ahmet oğul 9 Mart 2017 Paylaş 9 Mart 2017 (düzenlendi) merhaba polo 6r hakkaten çok zormuş far camını açmak için uğraştım fakat olmadı şu an da far buhar yapıyor çözümü ne olabilir 9 Mart 2017 tarihinde Ahmet Oğul tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 9 Mart 2017 Paylaş 9 Mart 2017 Bi şekilde açılıp tekrar silikonlanması lazım ufacık yerden alsa yine buhar yapacak. Yorum bağlantısı
ahmet oğul 9 Mart 2017 Paylaş 9 Mart 2017 o zaman keserek açıp mercek takıcaz başka yolu yok Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 9 Mart 2017 Paylaş 9 Mart 2017 Keserek açsanda yine kapak birleşimini iyice silikonlamak gerek. Açılma ihtimali yok mu? Isıtarak açılması lazım. Yorum bağlantısı
ahmet oğul 9 Mart 2017 Paylaş 9 Mart 2017 3-4 saat uğraştım ısıtarak üst kısmını biraz açtık ama cam kısmı açılmıyor silikon erimiyor Yorum bağlantısı
Oktay Toker 9 Mart 2017 Paylaş 9 Mart 2017 Hoş geldiniz. Hella far maalesef yumuşamayan silikon ile kapatılmış cam yuvası ile yapılmış olan bir yapıya sahip.Silikon ısı ile çok yüksek derecede yumuşuyor lakin plastikte daha önce eriyip parçalanıyor. Kesmenizi asla tavsiye etmem.Kesilirse kesilen kısımlar mutlaka plastik ile yeniden kapatılmalı.Silikon asla işe yaramıyor bir müddet sonra plastiği bırakıyor. Camı ayırmak için sabır ile ısıtıp tornovida ile ayırma ile adım adım gidilecek.Önce üst yanak.sonra camın altındaki yanaktan ayrılacak.Cam çıktıktan sonra üst yanak ısıtlıp yeniden düzleştirilecek. 1 Yorum bağlantısı
ahmet oğul 10 Mart 2017 Paylaş 10 Mart 2017 Hoşbulduk Oktay abi gerçekten çok zor bir kaç arkadaşımın arabasına yaptık 10 dk ısıtınca açılıyor fakat bu farlar zulüm inş vazgeçmem dediğiniz gibi yaparım mutlu sona ulaşırım farım şu an bu halde ve çok mutsuzum Yorum bağlantısı
Oğuz Çevik 10 Mart 2017 Paylaş 10 Mart 2017 6 saat önce, Ahmet Oğul yazdı: Hoşbulduk Oktay abi gerçekten çok zor bir kaç arkadaşımın arabasına yaptık 10 dk ısıtınca açılıyor fakat bu farlar zulüm inş vazgeçmem dediğiniz gibi yaparım mutlu sona ulaşırım farım şu an bu halde ve çok mutsuzum Merhaba ben kendim açtım, dış plastiği yumuşatıp esnetebilirsin daha sonra tekrar ısıtınca düzeliyor. Yalnız bu far çok dar iç yapı olarak özellikle d1s soket kablosu yükseklik ayar motoruna falan değiyor el yatkınlığı vs işe yaramıyor tecrübe lazım bu fara. Ben toplam 3 günde açtım iki farı. Çift tornavidayla yavaş yavaş ilerleyerek. Yorum bağlantısı
ahmet oğul 10 Mart 2017 Paylaş 10 Mart 2017 bu olursa eğer 6. mercek montajım olacak fakat epey uğraştıracağa benziyor h1 mercek kullanıcam inş Yorum bağlantısı
Oktay Toker 10 Mart 2017 Paylaş 10 Mart 2017 H1 mercek için harcayacağın zamana,emegine çok çok yazık.Tabi karar sizin kolay gelsin. 2 Yorum bağlantısı
ahmet oğul 12 Mart 2017 Paylaş 12 Mart 2017 neden peki oktay abi yazık eski aracımda kullandım 1 yıl çok memnundum hala da sattığım arkadaşım kullanıyor çok memnun Yorum bağlantısı
Oktay Toker 13 Mart 2017 Paylaş 13 Mart 2017 (düzenlendi) Holajen yapı.Mercek olması ışığın biraz daha hamojen olması.Ha siz yan sanayi xenonla kullanıyorsanız çok sıkıntılı olsada ışık gücü farkı ile iyi geliyor. O kadar emeğe oem bi-xenon mercek kullanmanız ve xenon kullanılacaksa en azından d2s xenon kullanırsınız.Emeginiz zai olmaz. 13 Mart 2017 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 14 Mart 2017 Paylaş 14 Mart 2017 H tipi halojen mercekler halojen ampulün 1500 lümenlik gücüne göre tasarlanıyor. Menzil 60-100 mt. arası olacağından dağılım buna göre tasarlanıyor. Xenonda ise 3200 lümen güç, 150 metreye (hatta daha da fazla) uzanan menzil olacağından dağılım da ona göre tasarlanıyor. Yani halojen merceğe xenon ampul koyduğun zaman, ilk başta daha parlak ışık seni mutlu ediyor ama ne enine ne de boyuna menzil çok da artmadığından ilerde yetersiz görünmeye başlıyor. 2 Yorum bağlantısı
Murat Özkan1679652572 22 Mayıs 2017 Paylaş 22 Mayıs 2017 aklımda bir proje var ama bıraz sıradısı bırsey acaba h4 bıxenon mercek varmıdır bu konuda ardımlarınızı beklıyorum... Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2017 Paylaş 22 Mayıs 2017 55 W H4 LHD/RHD Bi-Xenon Ampüller Kayıpsız LED/HID H1 Ampul Işık Lamba Hi/Lo Işın Far ile Mini 1.5 "projektör Lens 4300 K 6000 Khttp://s.aliexpress.com/32MBjeiU (from AliExpress Android) Yorum bağlantısı
Yusuf Yıldırım 23 Mayıs 2017 Paylaş 23 Mayıs 2017 16 saat önce, Misafir yazdı: 55 W H4 LHD/RHD Bi-Xenon Ampüller Kayıpsız LED/HID H1 Ampul Işık Lamba Hi/Lo Işın Far ile Mini 1.5 "projektör Lens 4300 K 6000 Khttp://s.aliexpress.com/32MBjeiU (from AliExpress Android) Bu Ürünün tüm araçlara uygulanması mümkünmü? Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mayıs 2017 Paylaş 24 Mayıs 2017 Ampülün gireceği alan ile ürünün ölçülerini mukayese etmek gerekir. Bazı farlarda sadece ampül cami girecek kadar delik var, bazılarında metal yuva kadar Yorum bağlantısı
Yusuf Yıldırım 24 Mayıs 2017 Paylaş 24 Mayıs 2017 1 saat önce, Misafir yazdı: Ampülün gireceği alan ile ürünün ölçülerini mukayese etmek gerekir. Bazı farlarda sadece ampül cami girecek kadar delik var, bazılarında metal yuva kadar Ürünü kullanip memnun kalan varmı referans olabilecek alınmaya değer bir ürün olarak değerlendirebilimiyiz ? Yorum bağlantısı
Yusuf Yıldırım 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 11 saat önce, Misafir yazdı: Kobay lazım bize de Bir denemek gerek ?gönüllü olarak Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 28 Mayıs 2017 Paylaş 28 Mayıs 2017 Mercek taktıktan sonra H4 duylu ampul ve mercek kullanmanın amacı ne? Zaten düzgün bi çözümü var ? Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mayıs 2017 Paylaş 29 Mayıs 2017 22 saat önce, Selçuk Keleş yazdı: Mercek taktıktan sonra H4 duylu ampul ve mercek kullanmanın amacı ne? Zaten düzgün bi çözümü var ? Bu tak çalıştır sistem. Farı kesip biçme yok Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 29 Mayıs 2017 Paylaş 29 Mayıs 2017 @Misafir http://www.geceucusu.com/topic/7243-h4-mini-mercek/ 1 Yorum bağlantısı
Semih Tunca 29 Mayıs 2017 Paylaş 29 Mayıs 2017 Şöyle bir video buldum sonunda garajda görüntüsü var https://m.youtube.com/watch?v=PfP1i0Nx4BQ 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts