Selçuk Keleş 10 Mart 2019 Paylaş 10 Mart 2019 On 08.03.2019 at 00:43, Hakan Terzioğlu yazdı: Oktay abi öncelikle çok çok teşekkür ederim. Evet abi farcı bir arkadaşa gösterdim sanayide d2s yuva. Size fotoğrafını atabilmem için farı söküp kapağını açmam gerekiyor. Far takılıyken malesef kaportanın arkasında kalıyor kısaların kapağı. Söylediğinizi ve sistemi şimdi net olarak anladım. Dediğim gibi tesisat işine girmek istemiyorum açıkçası, orjinal philips 4300k ampülü ile canbus özellikli bir ballast ile şuanlık devam edeceğim sanırım Tesisat işine girmeden, hella vb. oem balast kullanmadan uyarı ışığı sorununu çözmeniz pek mümkün değil. Aracınız yapısal olarak buna uyumlu değil. Bize soruyorsunuz ama istenen bilgiyi vermiyorsunuz ayrıca satıcının ya da ustanın söylediğini doğru kabul ediyorsunuz. Deneyin. Bir musibet, bin nasihate bedel oluyor bazen. Yorum bağlantısı
İsa Uğurlu 1 Mayıs 2019 Paylaş 1 Mayıs 2019 Merhaba arkadaslar yakin zamanda cinden h4 1.5inc bixenon kit aldim takmasi daha basit diye arac polo h4 halojen ampullu far tipinden fakat bir sorun var uzun yaptigim zaman perde inip kalkiyor fakat ampulde sanki yeniden bir patlama olmus gibi oluyor acaba ampul de mi uzun kisa ozellikli amacim uzun yaptigimda sadece perde inip kalksin selektor yapip birakinca tekrar fari ilk aciomus gibi oluyor..yardimlariniz icin tesekkur ederim simdiden Merhaba huseyin kardesim ayni problem bendede mevcut sorunu nasil cozdun? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 6 Mayıs 2019 Paylaş 6 Mayıs 2019 On 01.05.2019 at 09:00, İsa Uğurlu yazdı: Merhaba arkadaslar yakin zamanda cinden h4 1.5inc bixenon kit aldim takmasi daha basit diye arac polo h4 halojen ampullu far tipinden fakat bir sorun var uzun yaptigim zaman perde inip kalkiyor fakat ampulde sanki yeniden bir patlama olmus gibi oluyor acaba ampul de mi uzun kisa ozellikli amacim uzun yaptigimda sadece perde inip kalksin selektor yapip birakinca tekrar fari ilk aciomus gibi oluyor..yardimlariniz icin tesekkur ederim simdiden Merhaba huseyin kardesim ayni problem bendede mevcut sorunu nasil cozdun? H4'de uzun yapınca kısa söner. Röleli bağlantı yapın : 2 Yorum bağlantısı
İsa Uğurlu 6 Mayıs 2019 Paylaş 6 Mayıs 2019 Tsk ederim arkadaslar direk akuden roleli baglanti yapina sorun cozuldu . Bilgileriniz icin tsk ederim... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts