Erkam Peköz1679652601 11 Ekim 2012 Paylaş 11 Ekim 2012 aracıma arka plaka yerine led aydınlatma takıyordum. önce elektrigi sağ plaka lambasndan almak istedim aldım sonra lehimi yaparken acık unutmuşum park lambalarını sağ stop lambası ve park lambası yanmaz oldu sanırım sigorta attı... park lamsı sigortasının hangisi oldugunu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ekim 2012 Paylaş 11 Ekim 2012 Bilmemiz çok zor.. Park sigortası direksiyon altında veya torpido altındaki sigorta kutusundadır... Gerekirse tek tek çekip bakın, yanık sigorta belli olur.. Ayrıca aklınızda olsun eksik sigortaları tamamlamayın...Dip not: Hepimiz plaka lambası değiştirirken bir kez yakmışızdır park sigortasını dert etmeyin Servet koca arabayı yakıyordu Sonraki işlemlerde parkları kapatarak çalışmamız gerektiğini böylelikle öğrenmiş oluyoruz 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 Çok şükür, yakanlar kervanında öncüyüm Yorum bağlantısı
Ramazan Erdemir 16 Ekim 2012 Paylaş 16 Ekim 2012 Çok şükür, yakanlar kervanında öncüyüm Nasıl yani abi ampuller ile uğraşırken arabayı mı yaktın?Aklıma bişey takıldı şimdi bizler aracın üzerinde bişeyleri değiştiriyoruz elektrik sistemiyle de oynuyoruz Allah korusun yarın bir gün elektrik kontağından araçta yangın çıksa kasko şirketi araç elektrik tesisatı ile oynanmış yangın bundan kaynaklı diyerek ödeme yapmama hakkı var mı? Yorum bağlantısı
Oktay Toker 16 Ekim 2012 Paylaş 16 Ekim 2012 Yok ampul takarken genelde parmaklarını dograyabiliyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts