Mahmut Akbulut 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 Faturalı hiç bir ürün sahte olamaz , adet fiyatı 98 TL normal bence ... 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 Size gelen osramların seri numaralarına bakın farklı olmak zorunda aynı ise sahtedir. Her ürün için ayrı seri no verilir herZaman 1 Yorum bağlantısı
İsmail Ayaz1679652578 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Gökhan Tongay yazdı: Size gelen osramların seri numaralarına bakın farklı olmak zorunda aynı ise sahtedir. Her ürün için ayrı seri no verilir herZamanTamamdır. Gelen ürün biligisini paylaşırım. Yorum bağlantısı
İsmail Ayaz1679652578 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 Osram Xenarc 4300k ürün geldi. Orjinal ve aydınlatma performansı çok iyi. Gökhan Tongay beyin dediği gibi seri numaralı farklı. Daha önce kullandığım çin malı ampul ile dağlar kadar fark var. Özellikle uzunlarda aydınlatma çok başarılı. (Araçta hella d2s mercek var. Halojen uzun far yok.) 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 İsmail Ayaz yazdı: Osram Xenarc 4300k ürün geldi. Orjinal ve aydınlatma performansı çok iyi. Gökhan Tongay beyin dediği gibi seri numaralı farklı. Daha önce kullandığım çin malı ampul ile dağlar kadar fark var. Özellikle uzunlarda aydınlatma çok başarılı. (Araçta hella d2s mercek var. Halojen uzun far yok.)OEM ürünün aydınlatma performansındaki etkisinin kanıtı Mercek farkı olmadan sadece ampul değiştirerek aydınlatma %30/40 artabiliyor... 3 Yorum bağlantısı
İsmail Ayaz1679652578 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 Mahmut Akbulut yazdı: OEM ürünün aydınlatma performansındaki etkisinin kanıtı Mercek farkı olmadan sadece ampul değiştirerek aydınlatma %30/40 artabiliyor...Mahmut bey, aydınlatmaya ciddi para harcayanlardanım. Forumumuzun bu konuda ciddi yardımı oldu. Bununla beraber şunu öğrendim ki, mercek oem olacak bu tartışmsız. mercek temizliği çok önemli. Ancak bence can alıcı nokta ampul halojen de olsa xenon da olsa orjinal Osram olacak ve sıfır kutusunda olacak 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 İsmail Ayaz yazdı: Mahmut bey, aydınlatmaya ciddi para harcayanlardanım. Forumumuzun bu konuda ciddi yardımı oldu. Bununla beraber şunu öğrendim ki, mercek oem olacak bu tartışmsız. mercek temizliği çok önemli. Ancak bence can alıcı nokta ampul halojen de olsa xenon da olsa orjinal Osram olacak ve sıfır kutusunda olacak Oem olması çok önemli Osram Sylvania Bosch Narva GE markaları zaten tartışılmaz Philips replikası en çok yapılan ürün gamında ilk sıralarda , hatta photon un philips in üretimi olduğu söylentisi bile var ne derece doğru bilemiyorum... 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Osram'ı takar geçerim. Tonu sarımsıymış bilmemneymiş zerre umurumda olmaz 4 Yorum bağlantısı
Onur Arslan1679652570 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 Ben de bi hort yapayım. En sonunda kafayı kırdım, ampullerin de biraz eskidiğine kanaat getirdim, 2 yıl falan oldu herhalde neredeyse.Ebay'den Almanya'daki bi kullanıcıdan Osram D2S Nightbreaker Unlimited aldım, şu duo denilen çiftli paketlerden. İnşallah sağlam gelir, o Alaman vatandaşı da inşallah bunların gerizekalı ot modellerinden değildir de adam gibi paketlemeyi akıl eder 280-300TL gibi bir rakama geldi toplamda. 400 küsür TL'ye Silverstar'ı sadece 1-2 yerde bulabildiğim ve stokta olup olmadığından emin olamadığım da düşünülürse, bence güzel fiyat gibi oldu. Yapı Kredi'nin de yurtdışı alışveriş taksit olayı vardı, 3 taksitle aldım. Mis Aydınlatmayı merak ediyorum, bakalım Cool Blue Intense'lerden sonra nasıl bi değişiklik olacak. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 Gelişmeleri bekliyoruz. Hatta yanyana takıp karşılaştırmalı duvar fotosu da olursa çok faydalı olur. Yorum bağlantısı
Emre Kural 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 (düzenlendi) Onur Bey ben de bugun aynısından ısmarladım osram nbu yarın gelecek şu an SVS kullanıyorum farkı göreceğiz.... Ben de distribütorden 400 TL ye aldım. 2 Aralık 2014 tarihinde Emre Kural tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Arslan1679652570 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 Yarın boş olurlarsa Bostancı Bosch Car Service'te yine Adem Usta'lara iş çıkarıcam, beni çok severler bu konularda, sök-tak, olmadı bi daha bilmemne yap Selçuk abi farları söküp üzerinde takıcaklar büyük ihtimalle, yine de fırsat olursa öyle bişey yapmaya çalışacağım. Olmazsa takılmadan önce farlar açık çekerim, önce-sonra yaparım Bakalım bu havalarda fark edecek mi, neticede Kelvin değeri standart xenon gibi...Emre Bey, bunların distribütörleri kim? osramampul.com vardı, site kapandı uzun süredir de açılmadı. En ciddi doğru düzgün topluca satan yer onlar görünüyodu. 400 TL de iyi fiyatmış, ben SVS'lerden başka görememiştim o rakama.. Yorum bağlantısı
Emre Kural 5 Aralık 2014 Paylaş 5 Aralık 2014 Onur Arslan yazdı: Yarın boş olurlarsa Bostancı Bosch Car Service'te yine Adem Usta'lara iş çıkarıcam, beni çok severler bu konularda, sök-tak, olmadı bi daha bilmemne yap Selçuk abi farları söküp üzerinde takıcaklar büyük ihtimalle, yine de fırsat olursa öyle bişey yapmaya çalışacağım. Olmazsa takılmadan önce farlar açık çekerim, önce-sonra yaparım Bakalım bu havalarda fark edecek mi, neticede Kelvin değeri standart xenon gibi...Emre Bey, bunların distribütörleri kim? osramampul.com vardı, site kapandı uzun süredir de açılmadı. En ciddi doğru düzgün topluca satan yer onlar görünüyodu. 400 TL de iyi fiyatmış, ben SVS'lerden başka görememiştim o rakama..Osramampul.com evet kapandı. SVS leri bende onlardan almıştım. Şimdi Ankarada Distrubütor beni İstanbuldaki bir firmaya yönlendirdi. Buradan firma ismi vermek ne kadar doğru olur uygunsa buradan yazarım... Şu an Osram XNB ler aracımda takılı. Havalar yağışlı olduğundan tam gözlemleme fırsatı bulamadım. Ama SVS lerden daha iyi olduğunu seziyorum. Sonuçta %30 %70 arası mutlaka bir fark olmalı. Ama benim mercekler eski nesil hella olduğundan fazla bir beklentim yok... Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 Emre Kural yazdı: Osramampul.com evet kapandı. SVS leri bende onlardan almıştım. Şimdi Ankarada Distrubütor beni İstanbuldaki bir firmaya yönlendirdi. Buradan firma ismi vermek ne kadar doğru olur uygunsa buradan yazarım... Şu an Osram XNB ler aracımda takılı. Havalar yağışlı olduğundan tam gözlemleme fırsatı bulamadım. Ama SVS lerden daha iyi olduğunu seziyorum. Sonuçta %30 %70 arası mutlaka bir fark olmalı. Ama benim mercekler eski nesil hella olduğundan fazla bir beklentim yok...@Emre bey bir şey soracağım, Ankarada yaşadınız mı hiç? bir de yaşınızı öğrenebilir miyim?kusura bakmayın arkadaşlar konuyu bölüyorum... Yorum bağlantısı
Emre Kural 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 (düzenlendi) Ankarada yaşamadım yaşım 36 Neden sordunuz.. 6 Aralık 2014 tarihinde Emre Kural tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 Emre Kural yazdı: Ankarada yaşamadım yaşım 36 Neden sordunuz..ilkokul arkadaşım vardı da Emre Kural diye, o yüzden merak ettim o olabilirmisiniz diye tamam çok teşekkür ediyorum cevaplar için. iyi günler. Yorum bağlantısı
Onur Arslan1679652570 6 Aralık 2014 Paylaş 6 Aralık 2014 (düzenlendi) Selamlar,Bugün ampulleri değiştirdik. Bu arada CBI D2S'leri H7 yuvasına uydurabilmek için çerçevesini traşlamıştık, o yüzden aynı ampulleri D2S merceğine taktığımızda, ateşleyici fişini de çevirince ampullerin telleri tam aşağıda kalmamış. Selçuk Abi hatırlar, balastın birini değiştirdiğimizde sanıyorum ampulü daha düzgün taktı, aydınlatma bile fark etmişti, hafif de gölgelenme var diye konuşmuştuk.Şimdi ampullerin çerçeveleri de düzgün olunca direk takıp oynamayacak şekilde oturtmuş olduk.Karşılaştırmalı fotoğraf çekemedim, yerler de ıslak olduğundan pek bişey anlayamadım ama eşim arabaya biner binmez, ya bu farlar daha mı fazla aydınlatıyo diye sordu. Dönüp şaşkın bi ifadeyle baktım kendisine Yalnız sol farı ayarlıyorum diye biraz fazla sağa almışlar, yolda ---/---/ gibi bişey görmem gerekiyoken ----/-/ gibi görüyorum. Zaten sonra sol fara baktım, mercek deli gibi sağa dönük. Hanıma "tüm ışık senin tarafta, ondan öyle gelmiş olabilir" dedim 8 Aralık 2014 tarihinde Onur Arslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Gökhan Tongay yazdı: D1s cbi ampulCBI'nin tonunu sevmedim senin fotoların ondan da berbat Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Emre Kural yazdı: Osramampul.com evet kapandı. SVS leri bende onlardan almıştım. Şimdi Ankarada Distrubütor beni İstanbuldaki bir firmaya yönlendirdi. Buradan firma ismi vermek ne kadar doğru olur uygunsa buradan yazarım... Şu an Osram XNB ler aracımda takılı. Havalar yağışlı olduğundan tam gözlemleme fırsatı bulamadım. Ama SVS lerden daha iyi olduğunu seziyorum. Sonuçta %30 %70 arası mutlaka bir fark olmalı. Ama benim mercekler eski nesil hella olduğundan fazla bir beklentim yok... Sakıncası yok. asyamakine.net 'di galiba web adresleri. Yorum bağlantısı
Murat Orhan 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 (düzenlendi) 66240cbi - 6 aylık66240xnb - sıfır 28 Aralık 2014 tarihinde Murat Orhan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 satılık mı bilgi amaçlımı yazdınız ? Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 Hic.bisi.anlamadim. amac.ne? Yorum bağlantısı
Recommended Posts