İçeriğe Yönlendir

BMW 7 E65 (2001-2008) far sorunu

Kenan Bayındır

Recommended Posts

Musa Can Koca

Güle güle kullanın sorununuzun çözüldüğüne sevindim....

Bu arada bu resim sizin aracınızdaki merceğe mi ait? Bu resmi siz mi çektiniz? Çünkü bu resimdeki mercek bi-xenon ve kırmızı ile işaretlediğim yerdeki kablolar bi-xenon merceğin elektirik kablosu.

lxjgp.jpg

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Ben de en az senin kadar merak içindeyim Musa ve fara nasıl bir uygulama yapıldı onu da çok merak ediyorum...

Yorum bağlantısı
İlker Kemal1679652572

Meraklarınızı gidereyim.

Bu araçtaki Hella mercek bi-xenon, fakat selektörde devreye girmiyor.Sadece uzunlar yandıgı zaman devreye giriyor.

Bu mercek sökülüp yerine yeni nesil bosch bi-xenon mercek takıldı ve selenoid kablosu direk uzunlara bağlandı.

Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583

zaten arkadaş da sadece uzunlarda xenon ışığını görebildiğini söylemiş. hayırlı olsun güle güle kullanın...

Yorum bağlantısı
Kenan Bayındır

arkadaşlar resim gönderemediğim için bütün herkezden özür diliyorum.Çok kötü bir şekilde bel ağrısı çekiyorum ve bir yere kıpırdamadan ıstırahat etmem gerekiyor.. Biraz daha iyi hissettiğim bir zaman inşallah resimleri paylaşacağım. anlayışınız için tesekkürler...

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Ali Çınar 2

s.a bendede 7.30 var e65 aynı far sorununu bende yasıyorum ıst,da nereye gonderdınız acaba bende aynı sekılde sokturup farlarımı gondermek ıstıyorum.

arkadaşlar resim gönderemediğim için bütün herkezden özür diliyorum.Çok kötü bir şekilde bel ağrısı çekiyorum ve bir yere kıpırdamadan ıstırahat etmem gerekiyor.. Biraz daha iyi hissettiğim bir zaman inşallah resimleri paylaşacağım. anlayışınız için tesekkürler...

Yorum bağlantısı
Oktay Toker

Mercekler resimlerdekinin aynısı ise rahatlıkla bi-xenon çalıştırılabilir.Düz xenon mercek ise aynı modelin bi-xenon tipi ile değişimi resme bakıldığında arka kapaktaki genişlikte yeterli ise farlar açılmadan değişim yapılabilir.Mercek değişimi krom yapısı bozuldu ise değişimini tavsiye ederim.Bosch mercek ile değişimi biraz uğraştırsada yapılabilir.

Yorum bağlantısı
  • 4 yıl sonra...
Mahmut Akbulut
13 saat önce, kaansumer yazdı:

kenan bey aynı sorun bende de var. size nasıl ulaşabilirim

kaansumer@gmail.com

Kenan bey en son 2013 nisan da yazmış , ulaşabileceğinizi pek sanmıyorum  :unsure2:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...