Gökhan Ekren 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Herkese merhabalar. 2007 model Honda Civic HB araca sahibim. Aracım için ambiyans aydınlatma ile aydınlatma işerine başladım ancak benim asıl amacım şu an için gündüz farı. Bir çok forumda gündüz farı için yer seçimi konusunda bu model için kargaşa var. Çünkü yer için alternatif çok çok az. Olayı kısaca anlatacak olursam elimde powerledler yansıtıcı ve soğutucular mevcut. Özellikle mercedes tipi olarak geçen gündüz farı modelinin kasası da var. O sebepten o tip bir far düşündüm. Aklımda da tek alternatif var ancak sizden de fikirler gelirse çok memnun olurum. Teşekkürler. ben şu ana kadar kafamda 3 alternatif buldum. sis farlarını iptal etmek istemiyorum. o yüzden örnekteki orjinal duran sis yerindeki boşluk bende sis farı olarak var.benim ilk tercihim kırmızı olarak işaretlediğim çalışma. Hem elimdeki L şeklindeki mercedes gündüz farı kasasına uyacak, hem de ağır delme kesme işlemi yapmayacağım ancak nasıl duracağı muamma. Diğer alternatif mavi noktalarla gösterdiğim. Bu çalışmayı da internette gördüm. Gayet orjinal duruyor ancak tamponu delmeye çok yanaşmıyorum. Son ve eğer olmazsa alttaki ızgaradan yine keserek parça alarak düz bir sırada ledler koyabilirim. Sizlerin de aydınlatma tecrübenize sığınarak bu alternatifler arasında veya değil bir fikir paylaşırsanız çok mutlu olurum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Foruma hoşgeldiniz . Hondanın sevdiğim serisi bu araç .Bence kırmızı çizgilerle çizdiğin yer güzel . Sadece kısa olan yukarı çıkış çizgisi yukarıya kadar çıksa daha iyi olur sanki . 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 26 Ağustos 2013 Paylaş 26 Ağustos 2013 Bence çok apaçi işi olur yapmayın yada beğenirseniz benim yaptığım gibi yapın Mavi ile işaretli olan yerin yanı uygun bence 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Ekren 26 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2013 Foruma hoşgeldiniz . Hondanın sevdiğim serisi bu araç .Bence kırmızı çizgilerle çizdiğin yer güzel . Sadece kısa olan yukarı çıkış çizgisi yukarıya kadar çıksa daha iyi olur sanki .cevabınız için teşekkürler. o şekilde ben de düşündüm hatta ilk düşüncem volvo lardaki gibi sadece yarım V gibi bir tasarımdı. ancak o alana uyacak şekilde yapmaya cesaret edemedim.Bence çok apaçi işi olur yapmayın yada beğenirseniz benim yaptığım gibi yapın Mavi ile işaretli olan yerin yanı uygun bencesizin verdiğiniz noktalar da kafamda zaten. panjur içine aslında çok orjinal bir şekil yapabilirim gibi geliyor ancak bu öyle bir şey ki canlı görmeden karar veremiyor insan. mesela panjur içine deneyip iptal etme şansım yok çünkü kablolar ve sabitleme için mecbur delik açmış olacağım. ayrıca sizin tasarım için de aynı şey geçerli. sizin verdiğiniz noktaları da notlarım arasına alıyorum. teşekkürler değerli yorumlarınız için. Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 27 Ağustos 2013 Paylaş 27 Ağustos 2013 elveda connect blackline Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 29 Ağustos 2013 Paylaş 29 Ağustos 2013 Herkese merhabalar.2007 model Honda Civic HB araca sahibim. Aracım için ambiyans aydınlatma ile aydınlatma işerine başladım ancak benim asıl amacım şu an için gündüz farı. Bir çok forumda gündüz farı için yer seçimi konusunda bu model için kargaşa var. Çünkü yer için alternatif çok çok az. Olayı kısaca anlatacak olursam elimde powerledler yansıtıcı ve soğutucular mevcut. Özellikle mercedes tipi olarak geçen gündüz farı modelinin kasası da var. O sebepten o tip bir far düşündüm. Aklımda da tek alternatif var ancak sizden de fikirler gelirse çok memnun olurum. Teşekkürler.ben şu ana kadar kafamda 3 alternatif buldum. sis farlarını iptal etmek istemiyorum. o yüzden örnekteki orjinal duran sis yerindeki boşluk bende sis farı olarak var.benim ilk tercihim kırmızı olarak işaretlediğim çalışma. Hem elimdeki L şeklindeki mercedes gündüz farı kasasına uyacak, hem de ağır delme kesme işlemi yapmayacağım ancak nasıl duracağı muamma. Diğer alternatif mavi noktalarla gösterdiğim. Bu çalışmayı da internette gördüm. Gayet orjinal duruyor ancak tamponu delmeye çok yanaşmıyorum. Son ve eğer olmazsa alttaki ızgaradan yine keserek parça alarak düz bir sırada ledler koyabilirim. Sizlerin de aydınlatma tecrübenize sığınarak bu alternatifler arasında veya değil bir fikir paylaşırsanız çok mutlu olurum.Kırmızı işaretlediğin yere yatay değil, dik olarak tek sıra yapabilirsin. Farklı durur. Yorum bağlantısı
Gökhan Ekren 31 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2013 çalışmayı yaptık ve paylaşmak istedim. .yorum sizlerin. ben açıkçası kafamda kurduğum kadar beğenmedim ancak bu işi yapanlar da dahil kime sorduysam farklı bir yer bulamadılar. sadece sis yanı olarak düşündüler onda da aşağıya bakıyor tampon. her yeri yumurta gibi olunca arabanın yer bulmak da zorlaşıyor Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 31 Ağustos 2013 Paylaş 31 Ağustos 2013 hayırlı olsun bence orjinal durmuş, sonradan yapışmış gibi durmuyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 31 Ağustos 2013 Paylaş 31 Ağustos 2013 Güle güle kullanın . Orjinal gibi olmuş . Yorum bağlantısı
Gökhan Ekren 31 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2013 teşekkür ederim olumlu yorumlarınız için. gerçekten sevindim olumlu olmasına. önce bu tampona düşündüm ancak kesip biçmek ve daha sonra değiştirmek imkansız olacaktı. ancak bu şekildeki montajda 10 dakikada 1 delik bile görünmeden orjinale dönebiliyorum. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 31 Ağustos 2013 Paylaş 31 Ağustos 2013 Düz çizgi şeklinde olsa idi ve bu kullandığınız ürün yerine orjinal parçaya yapılabilecek daha iyi bir çalışma ile daha olumlu sonuç alabilirdiniz.Bu şekilde bu parça çirkin görünüyor.Ledlerini değişiptemi taktınız? Yorum bağlantısı
Gökhan Ekren 31 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 31 Ağustos 2013 Düz çizgi şeklinde olsa idi ve bu kullandığınız ürün yerine orjinal parçaya yapılabilecek daha iyi bir çalışma ile daha olumlu sonuç alabilirdiniz.Bu şekilde bu parça çirkin görünüyor.Ledlerini değişiptemi taktınız?merhabalar. orijinal parça 2 farklı katlı ve biri yere diğer tarafı yukarı bakıyor. o sebepten direkt üste montaj şansım yoktu. ledler orijinal üstündeki ledler ürünün. Yorum bağlantısı
Gökhan Ekren 4 Nisan 2014 Yazar Paylaş 4 Nisan 2014 evet uzun süre sonra bir değişikliğe gittim ledlerde. sanki bu daha iyi oldu gibi. Yorum bağlantısı
Gökhan Ekren 11 Nisan 2014 Yazar Paylaş 11 Nisan 2014 ilk yaptırdığım gündüz farlarına kullandığım sürede gözüm çok alışamamıştı. ledlerin arada ışığının kısılması ile de değiştirmek yerine yeni bir proje düşünmeye başladım ve aşağıdaki gibi bir çalışma yaptım. sonuç olarak ben çok beğendim. bugün ayrıca dimmer modülü de geldiğinden akşamki gözalıcı ışığı da modül sayesinde kısmayı planlıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Daha iyi. Ama malesef parlaklık yetersiz. Mümkün olduğunca dar açılı led kullanmak lazım. Yorum bağlantısı
Gökhan Ekren 16 Nisan 2014 Yazar Paylaş 16 Nisan 2014 bunlar açısız maalesef. daha doğrusu birbiri ardına sıralı led şeklinde. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 bunlar açısız maalesef. daha doğrusu birbiri ardına sıralı led şeklinde. Yanmıyorken çekilmiş yakın plan foto var mı ? Yorum bağlantısı
Gökhan Ekren 8 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2014 Geç paylaştım kusura bakmayın. Gündüz yanmazkenki hali. Yorum bağlantısı
Gökhan Ekren 9 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2014 ona stop boyası süreceğim ancak zaman bulamadım. ama yanıkken gerçekten tam sitediğim gibi. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Ekren 6 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2014 Yine kararsızlığım dizboyu Edison 1 watt lıklardan 6 lı set alayım veya yapayım diyorum. Acaba yakışır mı nasıl durur bilemiyorum. Ayrıca ledleri seri bağlayıp boarda direkt olarak 12 v ile çalışırabilir miyim yoksa illa sürücü devreside mi almalıyım. Ancak öncelikli sorum yakışır mı? Özellikle Servet abi sen aracı birebir gördün senden de yorum alalım Yorum bağlantısı
Misafir 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Bi rahat dursana Şu anki hali gayet şık zaten Yorum bağlantısı
Recommended Posts