İçeriğe Yönlendir

Honda Civic 8 Hatchback (2005-2011) için gündüz farı

Gökhan Ekren

Recommended Posts

Elektronik ürünler içinden çıkan minik poşetler var beyaz. Nem alıcısı olarak kullanılır. Farın içine koyun nem kaybolur

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Elektronik ürünler içinden çıkan minik poşetler var beyaz. Nem alıcısı olarak kullanılır. Farın içine koyun nem kaybolur

+1 :good1:

Silika jel çok yüksek miktarda nem tutabilen bir kimyasal , 100 derecede kurumaya başlar nemi üzerinden atar ve bunu sürekli tekrarlar . Yapı marketlerden yada pet shoplardan alabilirsiniz zira kedi kumu olarak kullanılıyor bu ürün :lol:

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Gökhan Ekren

Yine bir sorunum var. Sorun mu yoksa normal bir olay mı bilemedim. Malum powerledleri farlar açılınca yüzde 50 veya ayarlanacağı miktarda kısan bir devreyle sürdüm. Ancak önceleri hafif olan kırpışma çoğaldı ve artık bir aracın arkasındayken karşımda bu kırpışmayı görebiliyorum. Aklıma akü geldi ancak alternatör devredeyken böyle bir sorun olması garip geldi. Araç çalışmazken herhangi bir sorun yok. Çalıştığı sürece hafif hafif kısılıp yanmalar şeklinde kırpışma mevcut. Acaba araya eklemem gereken bir şeyler mi var? Akü mü sorunlu? (Uzun süre yolculuk sonrası da durum aynı)

Yorum bağlantısı
Oktay Toker

Kullandığın sürücü sabit akım ise akımı normal veremiyor gibi görünüyor.Yüksek veriyor ise yapar.Fakat bu devre iyi ise 16 volta kadar akımı aynen verir.Bozulmuş olabilir.

Sürücü degilde 12 volt regule kullanıyorsan buda 12 voltu düzgün veremiyor demektir.

En kötü olabilecek ise ledler tam akıma geçince iflasa yaklaşmış olabileceği.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Gökhan Ekren

önc

Kullandığın sürücü sabit akım ise akımı normal veremiyor gibi görünüyor.Yüksek veriyor ise yapar.Fakat bu devre iyi ise 16 volta kadar akımı aynen verir.Bozulmuş olabilir.

Sürücü degilde 12 volt regule kullanıyorsan buda 12 voltu düzgün veremiyor demektir.

En kötü olabilecek ise ledler tam akıma geçince iflasa yaklaşmış olabileceği.

öncelikle cevabınız için teşekkürler. sürücü bağlantısını kesip direk aküden besledim. motor çalışmıyorken sorunsuz sabit yanıyor. motor çalıştığında ise kırpışmalar başlıyor. çok rahatsız edici değil ancak netliği bozuyor tabiki. sorun motor çalışırken yani :(

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...