Misafir 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Elektronik ürünler içinden çıkan minik poşetler var beyaz. Nem alıcısı olarak kullanılır. Farın içine koyun nem kaybolur Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 5 Kasım 2014 Paylaş 5 Kasım 2014 Elektronik ürünler içinden çıkan minik poşetler var beyaz. Nem alıcısı olarak kullanılır. Farın içine koyun nem kaybolur+1 Silika jel çok yüksek miktarda nem tutabilen bir kimyasal , 100 derecede kurumaya başlar nemi üzerinden atar ve bunu sürekli tekrarlar . Yapı marketlerden yada pet shoplardan alabilirsiniz zira kedi kumu olarak kullanılıyor bu ürün Yorum bağlantısı
Gökhan Ekren 26 Haziran 2015 Yazar Paylaş 26 Haziran 2015 Yine bir sorunum var. Sorun mu yoksa normal bir olay mı bilemedim. Malum powerledleri farlar açılınca yüzde 50 veya ayarlanacağı miktarda kısan bir devreyle sürdüm. Ancak önceleri hafif olan kırpışma çoğaldı ve artık bir aracın arkasındayken karşımda bu kırpışmayı görebiliyorum. Aklıma akü geldi ancak alternatör devredeyken böyle bir sorun olması garip geldi. Araç çalışmazken herhangi bir sorun yok. Çalıştığı sürece hafif hafif kısılıp yanmalar şeklinde kırpışma mevcut. Acaba araya eklemem gereken bir şeyler mi var? Akü mü sorunlu? (Uzun süre yolculuk sonrası da durum aynı) Yorum bağlantısı
Oktay Toker 3 Temmuz 2015 Paylaş 3 Temmuz 2015 Kullandığın sürücü sabit akım ise akımı normal veremiyor gibi görünüyor.Yüksek veriyor ise yapar.Fakat bu devre iyi ise 16 volta kadar akımı aynen verir.Bozulmuş olabilir.Sürücü degilde 12 volt regule kullanıyorsan buda 12 voltu düzgün veremiyor demektir.En kötü olabilecek ise ledler tam akıma geçince iflasa yaklaşmış olabileceği. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Ekren 14 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2015 öncKullandığın sürücü sabit akım ise akımı normal veremiyor gibi görünüyor.Yüksek veriyor ise yapar.Fakat bu devre iyi ise 16 volta kadar akımı aynen verir.Bozulmuş olabilir.Sürücü degilde 12 volt regule kullanıyorsan buda 12 voltu düzgün veremiyor demektir.En kötü olabilecek ise ledler tam akıma geçince iflasa yaklaşmış olabileceği.öncelikle cevabınız için teşekkürler. sürücü bağlantısını kesip direk aküden besledim. motor çalışmıyorken sorunsuz sabit yanıyor. motor çalıştığında ise kırpışmalar başlıyor. çok rahatsız edici değil ancak netliği bozuyor tabiki. sorun motor çalışırken yani Yorum bağlantısı
Recommended Posts