İçeriğe Yönlendir

Renault Laguna 2 (2001-2008) Bi-Xenon far ayarı ve az yanması

Mustafa Kullukcu

Recommended Posts

Özgür Saçal

Doğru söylüyorsun adamın hatası, yapması lazım. Ama adam bana güven vermiyor. Bu sefer kaş yaparken göz çıkarır diye korkuyorum. Adam hiç hatasını üstüne almadı, işinin arkasında durmadı.

şu anda far kullanılamaz durumda, bu şekilde kullanamayacağınız aşikar. Ben de olsam yaptırdığım kişiye giderdim önce, sonuçta bundan daha kötü hale getiremez. en azından mercek işini hallederse buğu işi bi şekilde çözülür.

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Kerem Efe

Merhaba arkadaşlar. bu benim ilk mesajım. aracıma ampul ararken siteyi buldum.biraz inceleme fırsatım oldu çok faydalı bir site ve alanında gayet iyi ustalar var bence burada. bu arada aracım laguna2 faz II 2008 model xenon mercekli farları var.

öncelikle sorunumu anlatmak istiyorum. aracımın farları gün geçtikçe iyi aydınlatmamaya başlamıştı.son zamanlarda artık sisleri yakarak yolculuk etmeye başlamıştım. burada kime hangi ustaya gitsem (siirt te yaşıyorum) bunlar olmaz komple değiştirmelisin deyip durdular. baktığımda bu farlar bana 2500-300 arasında patlıcaktı. İnternette biraz araştırınca farları temizleyen ve mercekleri değiştireni (farcı cihan) buldum. aracın tamponunu söküp gönderdim.bugün itibarı ile işleme başladığını söyledi ustam. peki arkadaşlar sizce iyimi ettim böyle yapmakla. yani mercek değişimiyle farlarım eski haline döner mi?

bir de xenon ampullerin de sorunlu olma ihtimaline karşı ustamdan bide ampul istesem mi?orijinal ampuller için tanesi 150 lira dedi.birde tavsiye edebileceğiniz xenon ampuller hangileri. şimdiden ilginiz ve cevaplarınız için teşekkürler

Yorum bağlantısı
Oktay Toker
(düzenlendi)

İlgili konuda sorunuza net cevaplar bulunmakta.

Mercek Valeo D2s serisi v bu merceklerde iç kısım kararmasından dolayı performans yok denilecek seviyede oluyor.Mercek değişimine mütakip muhakak iç kısım temizliğide şart.Cam içten islenme yapıyor ve içten el temizliği şart.sakın dıştan sıvı temizliği falan yaptırmayın düşünmeyin.

Ampul değişimiz sadece yedek amaçlı işinize yarar.

http://www.geceucusu...si/page__st__20

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

İslenen mercekten temizlenerek verim alınması zor. Değişim şart. Aynı mercekten bulması ve takması kolay.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...