Metin Kalaycı 28 Eylül 2013 Paylaş 28 Eylül 2013 Geçenlerde megane 1 aracımın önlerine sis farı taktım. aracın orjinalinde sadece arka sis lambaları bulunduğundan ön sis farları için tesisat bulunmamaktadır. Yaşadığım yerde iyi bir elektrikçi bulamadığım için (daha doğrusu yaptıkları iş içime sinmediği için) elimin de elektrik işlerine yatkın olması güvenerek tesisatını kendim yapmaya karar verdim. araç üzerinde yaptığım incelemeler sonucunda arka sislerin çalıştığı elektrik kablosunun aracın sol alt köşesinde kaput açma kolunun oradan arkaya giden mor renkli kablo olduğunu gördüm ve bu kabloya denemek maksadıyla bir de röleyi bağladım. rölenin - kısmını aracın şasesine bağladığımda hem röle hem de arka sisler çalıştı. Bu denemeden anladığım kadarıyla kablo hem röle hemde arka sis lambalarını çalıştıracak güce sahip. şimdi yapmayı düşündüğüm tesisat planını sizlerle paylaşmak ve öneri almak istiyorum. (not: megane 1 lerde sislerin arka ve önünün ayrı ayrı çalışması için far kolunun değişmesi gerekiyor o sebeple arka ve ön beraber çalışsa da olur benim için)Buradaki planı yaparken önüme çıkacak muhmetel sorunlar şunlar1.) arka sisleri çalıştıran elektrik kablosu uzun süreli kullanımda hem röledeki anahtarlama kısmının hemde arka sislerin çektiği akıma dayanabilirmi.2.)kabloyu araç içerisinden kaput bölümündeki röle kutusuna nasıl ulaştırabilirim. o kadar baktım ama bir türlü kolay bir yer bulamadım. bir de acaba arka sislerin elektrik kablosu kaput bölümündeki röle kutusuna gidermi?3.)röleye ön sisleri çalıştıracak 12V kaynağını nereden almalıyım. direk aküden mi yoksa komşu rölelerin girişlerinden alsam olurmu?4.)sigorta da takmak istiyorum. acaba kaç amperlik takmalıyımtecrübeli arkadaşların yardımlarını rica ediyorum. teşekkürler Yorum bağlantısı
Koray Tek 28 Eylül 2013 Paylaş 28 Eylül 2013 Anlattığınıza benzer özellik Clioda da mevcut.Far anahtarında bulunan sis düğmesi sadece arkaları yakmak için çalışıyor.Bende ayrı bir düğme bağlamadan çalıştırmak için arka sis düğmesine bağladım.Şöyle anlatayım;Öncelikle ön tampona sisleri taktım.iki farıda paralel yapıp akünün yanındaki sigorta ve röle kutusuna götürdüm.Aküden (+) ve (-) alıp röleye bağladım.Far anahtarından tespit ettiğim arka sis çıkış ucunuda röleye bağladım.Arka sislere giden kabloyuda önlerinkiyle paralel yapıp rölenin çıkış ucuna bağladım.Birde Clioda sisler kısaları açınca yanıyordu.Onunda far kolundan bağlantısını değiştirip parklara bağladım.Şimdi parklar açıkken sisler ayrı yanabiliyor. 2 Yorum bağlantısı
Metin Kalaycı 28 Eylül 2013 Yazar Paylaş 28 Eylül 2013 Anlattığınıza benzer özellik Clioda da mevcut.Far anahtarında bulunan sis düğmesi sadece arkaları yakmak için çalışıyor.Bende ayrı bir düğme bağlamadan çalıştırmak için arka sis düğmesine bağladım.Şöyle anlatayım;Öncelikle ön tampona sisleri taktım.iki farıda paralel yapıp akünün yanındaki sigorta ve röle kutusuna götürdüm.Aküden (+) ve (-) alıp röleye bağladım.Far anahtarından tespit ettiğim arka sis çıkış ucunuda röleye bağladım.Arka sislere giden kabloyuda önlerinkiyle paralel yapıp rölenin çıkış ucuna bağladım.Birde Clioda sisler kısaları açınca yanıyordu.Onunda far kolundan bağlantısını değiştirip parklara bağladım.Şimdi parklar açıkken sisler ayrı yanabiliyor.Teşekkürler hocam. clio megane kangoo bunlarda tesisat benzer zaten. Peki arka sisleri anahtarlayan elektrik kablosu kaput bölümünde mevcutmu? mevcut değil ise araç içinden kaput bölümüne nasıl geçtiniz? Yorum bağlantısı
Koray Tek 28 Eylül 2013 Paylaş 28 Eylül 2013 Teşekkürler hocam. clio megane kangoo bunlarda tesisat benzer zaten. Peki arka sisleri anahtarlayan elektrik kablosu kaput bölümünde mevcutmu? mevcut değil ise araç içinden kaput bölümüne nasıl geçtiniz?Mevcut değildi içeriden gaz pedallarının oralarda bir kablo geçiyordu yanından ince teli kılavuz olarak kullanarak geçirdim. Yorum bağlantısı
Metin Kalaycı 28 Eylül 2013 Yazar Paylaş 28 Eylül 2013 Mevcut değildi içeriden gaz pedallarının oralarda bir kablo geçiyordu yanından ince teli kılavuz olarak kullanarak geçirdim.Çok teşekkürler hocam inceleyeceğim Yorum bağlantısı
Koray Tek 28 Eylül 2013 Paylaş 28 Eylül 2013 Çok teşekkürler hocam inceleyeceğim Ben teşekkür ederim yardımım dokunduysa.Yaparken bir kaç foto çeker, birde bitince çekersin konuya eklersin güzel olur. Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 28 Eylül 2013 Paylaş 28 Eylül 2013 ek olarak da 15Amper sigorta yetecektir... Yorum bağlantısı
Metin Kalaycı 20 Mart 2014 Yazar Paylaş 20 Mart 2014 Arkadaşlar tekrar merhaba.Sis farlarının tesisatını konuda anlattığım gibi bağladım ve sis farlarını önler ve arkalar beraber olmak üzere başarı ile çalıştırdım. Röle açıp kapanırken ters emk.`dan dolayı oluşan arkı engellemek için rölenin 85-86 nolu terminallerine paralel halde IN5408 diyot bağladım ve gözle görülür arkı tamamen ortadan kaldırdım. Fakat elektriği aküden doğrudan aldım ve bu yaptığımın sağlıklı olup olmadığı konusunda şüphelerim var. Sizce sisleri çalıştıracak elektriği nereden almalıyım? Ayrıca göstergede sadece arka sislerin çalıştığını gösteren ikaz lambası yanıyor. Acaba önlerin çalıştığını gösteren ikaz lambasını nasıl çalıştırabilirim? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 İkaz lambası standarttır mutlaka vardır sigorta tablosundan kontrol edilmeli ...Sis farı bu şekilde bağlanabilir... Yorum bağlantısı
Emre Sevinç 2 24 Kasım 2017 Paylaş 24 Kasım 2017 Syn koray tek bey sisleri kisalar acmadan yakmak icin ne yapmamiz lazim acaba hatirliyormusunuz hatirliyorsaniz bilgi verirseniz cok sevinirim0 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 25 Kasım 2017 Paylaş 25 Kasım 2017 20 saat önce, Emre sevinc yazdı: Syn koray tek bey sisleri kisalar acmadan yakmak icin ne yapmamiz lazim acaba hatirliyormusunuz hatirliyorsaniz bilgi verirseniz cok sevinirim0 Emre bey sis farlarını kısa hüzmeli farı açmadan parklarla beraber yakabilirsiniz . Bunun için park lambasına giden kablodan (+) , sis farı tesisatına ilave edilen rölenin 86 nolu bacağına harici bir anahtar yarımı ile (+) tetik vermeniz yeterlidir . Bu şemayı aynen uygulayın ... 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts