Selçuk Keleş 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Standard Osram H7 satın almışsın, bir sorun göremedim. Yorum bağlantısı
Murat Demir 2 11 Mart 2014 Yazar Paylaş 11 Mart 2014 Standard Osram H7 satın almışsın, bir sorun göremedim.standard osram h7 yi taktım. zifiri karanlıkta gayet iyi aydınlatıyor.. yanlış ampüllerden bir tanesinin şapkası çizildi bir sorun olur mu? Yorum bağlantısı
Murat Demir 2 11 Mart 2014 Yazar Paylaş 11 Mart 2014 standard osram h7 yi taktım. zifiri karanlıkta gayet iyi aydınlatıyor.. yanlış ampüllerden bir tanesinin şapkası çizildi bir sorun olur mu?arkadaşlar cevaplarınız için sağolun.birkaç sorum daha varampüllerden bir tanesinin şapkası çizildi bir sorun olur mu?sadece kısa farlar halojen mercekli. merceğin içini biraz temizlemeye çalıştım. içerdeki perde oynamış mıdır. yoksa bu perde sabit mi? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 Çizilmese iyi olurdu zamanla renkli civa soyulup dökülecektir.Merceğiniz bi-xenon değil sabit perdeye sahip... Yorum bağlantısı
Murat Demir 2 11 Mart 2014 Yazar Paylaş 11 Mart 2014 Çizilmese iyi olurdu zamanla renkli civa soyulup dökülecektir.Merceğiniz bi-xenon değil sabit perdeye sahip...bilgi için sağolun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts