İçeriğe Yönlendir

Osram'dan motosikletler için Night Racer ve X-Racer performans ampulleri


Selçuk Keleş

Recommended Posts

Selçuk Keleş

Osram, motosiklet sürücüleri için ürettiği Night Racer ve X-Racer ampullerini geliştirerek ürün portföyünü genişletiyor ve yolda daha fazla ışık sunuyor. Hava koşullarının sıkça değişebildiği yol koşullarında bile artık motosiklet sürücüleri bu ampullerle güvenle evlerine varabilecekler.

Night Racer 110, titreşime daha dayanıklı yapısıyla artık %110 daha fazla (standart ampule göre) aydınlatma sunuyor.

post-5-0-21005900-1409840638_thumb.jpg

Daha alt kategorideki Night Racer 50 ise, yine titreşime dayanıklı yapısıyla %50 daha fazla (standart ampule göre) aydınlatma sunuyor.

post-5-0-76489500-1409840638_thumb.jpg

Eğer xenon görünümü arıyorsanız X-Racer size göre. X-Racer 4200K renk ısısıyla %20 daha fazla (standart ampule göre) aydınlatma sunuyor.

post-5-0-19969700-1409840639_thumb.jpg

Bu ampuller tekli ve ikili paketler halinde temin edilebiliyor.

Kaynak : http://www.osram.com/osram_com/press/press-releases/_trade_press/2014/osram-offers-greater-safety-for-motorcyclists/index.jsp

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ahmet Kıyak

Night Racer Plus diye bir ürün aldım. Yukarıdaki ürünlerin hiçbirisinin tanımına uymuyor. :) %90 fazla ışık yazıyor üzerinde. :) Hatta ilk başta acaba çakma falan mı diye endişelendim. :) Bu ürünler sanırım Türkiye'de satılmıyor. Ya da ben internetten satan bir yer bulamadım. Mağaza mağaza dolaşılsa BELKİ bulunabilir. :) Ben bahsettiğim ampulü ebay üzerinden Almanya'dan aldım. Daha kutusunu görünce bile etkilendim ki, tek etkilenen de ben değilim. :) Önemli kask üreticilerinden olan ve benim de kaskımın markası olan Schuberth firması ile birlikte kask şeklinde plastik bir kutu yapmışlar. Kutunun arka tarafında Schuberth'in logosu var zaten. Bu kutu tasarım ödülü almış. Bazı ülkelerde motorlu taşıtlarda yedek ampul bulundurma zorunluluğu varmış. Bu yüzden de yedek ampul taşımaya kolaylık olması açısından böyle kutulu ürünler yapıyorlarmış. Hatta içinde sinyal, stop vs. ampullerinin de bulunduğu yedek ampul setleri var. Bu setler zorunluluk olan ülkelere hitaben satılıyormuş meğer, bu vesileyle bunu da öğrendim. :)

Ampullerin performansı kesinlikle çok iyi. Önceki ampulü sıradan bir osram ampuldü. İkisinin arasında dağlar var. Gece yolculuğu bir hayli kolaylaştı artık. Işık dağılımı çok çok iyi. Mesafe biraz daha uzadı. Son yolculuğumda yağmurlu bir havadakullandım. Farlar ne kadar iyi olsa da böyle zamanlarda sarı tonlarına yakın sis farlarının lazım olduğunu bir kez daha anladım. :) Bir de sanki yandıkça daha iyi aydınlatıyormuş gibi geldi bana. Belki hava karardıkça ışığın etkisi belirginleştiğinden, belki de gözlerimin yorulmasından orasını bilemiyorum. :) Ama zaman geçtikçe aydınlatma artıyormuş gibi geldi bana.

Özetle: Motosikletiniz varsa kesinlikle alın. Yoksa da alın, kutusunu vitrine koyarsınız, ya da çocuklar oynar. :p

Frpa02c.jpg?1

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Geri bildirim için teşekkürler. Distribütöre soracağım hangi ürünü getiriyorlarmış ?

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Oktay Toker
(düzenlendi)

Ampul kılıfı daha güzel miş. :lol:

Otomobil için olanıda yakında çıkar o zaman.

Benim ampulden daha ziyade şu hoşuma gitti.11.17 de duvar çizgileri var.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Arkın Kaplan

Osram güzel arge yapıyor; Aracımda osram night breaker plus kullanıyorum. Sıradan bir ampulden 4 kat daha pahalı ama cidden güzel performans veriyor. Simdi daha güzel versiyonlarını piyasaya sürdü gerçi .

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...