Hüseyin Matur 12 Şubat 2015 Yazar Paylaş 12 Şubat 2015 Olmuş hemide çok güzel olmuşAmpüller hiç kulanılmadı. Dolapta duruyor Servet abi. Senin oraya gelip senden ampülün zor oturduğunu öğrenmek yetti. Bendeki ampüller oturdu. Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 13 Şubat 2015 Paylaş 13 Şubat 2015 mercekli fara desenli cam takılı iken nasıl bir duvar resmi veren bir foto varmı sitede yok ise ( gec kalmadıysak) siz takıp deneseniz nasıl olur sonuç bizim için güzel bir kaynak olurBaşka bir sitede buldum. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 13 Şubat 2015 Yazar Paylaş 13 Şubat 2015 Evet sonuç bu. Hiçte iç açıcı değil. Merceksiz xenon'un bir tık altında. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 14 Şubat 2015 Paylaş 14 Şubat 2015 Hocam ellerine sağlık.Camsızda hiç fena durmamış.Camlı olarak içi aynen böyle görünmeyecek değil mi? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 16 Şubat 2015 Yazar Paylaş 16 Şubat 2015 Hocam ellerine sağlık.Camsızda hiç fena durmamış.Camlı olarak içi aynen böyle görünmeyecek değil mi?Sağolasın Oktay abi. Pleksi içten boyanacak ayıplar kapanacak. Hava bozuk diye erteledik biraz. 1 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 16 Şubat 2015 Paylaş 16 Şubat 2015 far budurEvin önünde kamyoneti yatıyor aynı fardan.Haricen bir takım çıkma bulacaksın.Camı kırıkta olsa al araçtaki fardan çizgi alırsın yada araç üzerinde merceği sabitlersin.Aynı kalıpta cam yapamaz isen t şeklinde aliminyumlar var ondan ayarla cam kenarı yüksekliğindedir yaklaşık 2cm falan.Bunu işçiliğinle camın oturdugu kısıma göre kıvır ve orta kısımada pleksiyi kes yapıştır.Bunlara uygun nikelaj çerçeveler vardı diye hatırlıyorum ondan al ayıbı kapat yada kendin bir çözüm bulursun.Aracı sürekli kullanıyorsan önün aydınlık gidersin.Orijinallik derdin düşerse söker onla biraz kendini yatıştırır sonra bunları yine takarsın.Benim kullandığım u halkadanda monte edersen nefis olur. Yorum bağlantısı
Semih Tunca 16 Şubat 2015 Paylaş 16 Şubat 2015 (düzenlendi) Resim için teşekkürler Hüseyin hocam nasıl olacağı konusunda fikir veriyor. Oktay abi ölcüler tutar ise linkteki far daha uygun olacak üzerinde çalışmaya http://www.ebay.com/...=item58bc5baf21 http://www.quadratec.../97009_8101.htm 18 Şubat 2015 tarihinde Semih Tunca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Semih Tunca 1 Mart 2015 Paylaş 1 Mart 2015 internette gezer iken gördüm izmirde Anadol kare fara mercek takanlar olmuş ama parabolik cama taktıkları için hatalı tabiikiBunun üzerine şeffaf pleksi üretimi yapmak için toplu siparişle işe girişmeye karar vermişler 1 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 1 Mart 2015 Paylaş 1 Mart 2015 (düzenlendi) Eski d1s Valeo mercek kullanmışlar olmuş.Bi-xenon tipoini takamazlardı zaten yandan sığmaz.Tabi bu cam hatalı.Semih uğraş kendi aracına güzelce yap.Yeni Hella yada Yeni tip Valeo kullanırsan boyuttan kazancın olur.Örnekleri topladın artık derle topla işe başla derim.Tek sıkıntı cam ama hallolmayacak bir şey değil. 1 Mart 2015 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts