Özgür Dalda 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 mrblar aliexpresten almış olduğum audi style ledlerimi gelmesiyle proje asamasından sora yapmaya giriştim yapım asamasını fotolarla paylasıyorum yapmak isteyen arkadaşlara fikir vermesi acısından parklarda ledler beyaz sinyal verince sinyal ampülüyle birlikte sarı yanıyor benim çok hoşuma gitti yapmak isteyenlere yardımcı olurum. 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Akkoca 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 (düzenlendi) Çok güzel olmuş ellerine sağlık + bi-xenon ile çoştursaydın farlarınıaliexpress ten aldığın ürünün adı nedir acaba 9 Mayıs 2015 tarihinde Gökhan Akkoca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 ellerine sağlık, gündüz biraz uzaktan fotoğraf isteriz. Yorum bağlantısı
Nezir Çağlar 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 aliexpress te DRL flexibble daytime runnin DIY diye aratınca çıkarhttp://tr.aliexpress.com/item/2Pcs-Lot-60cm-White-Yellow-Flexible-Headlight-Daytime-Lamp-Switchback-Strip-Angel-Eye-DRL-Decorative-Light/1726661329.html Yorum bağlantısı
Özgür Dalda 11 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2015 Tsk ederim far ile ilk deneyimimdi o yüzden bi xenon malzemesi temin etmemiştim ama düşünmüyor deilim Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Güzel, güle güle kullan. Malzemeyle ilgili biraz detaylı foto vs. var mı ? Yorum bağlantısı
Özgür Dalda 11 Haziran 2015 Yazar Paylaş 11 Haziran 2015 yeni fotoları koyuyorum arkadaslar =) biraz gecikti kusura bakmayın sinyal esnasında sarı yanıyor sinyalle beraber yanıp sönüyor sinyal kapandıktan 1-2 saniye arasında beyaz yanıyor yine 4 Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 12 Haziran 2015 Paylaş 12 Haziran 2015 güzel olmuş fakat gündüz güneşte fark ediliyorlar mı ? Yorum bağlantısı
Özgür Dalda 17 Haziran 2015 Yazar Paylaş 17 Haziran 2015 yok güneşte çok belirgin deil ben zaten gündüz farı deil park olarak yaptım Yorum bağlantısı
Özgür Dalda 17 Haziran 2015 Yazar Paylaş 17 Haziran 2015 mrb arkadaslar palio marka aracıma audi style far ile park ve sinyalli led projesi paylaşmıştım daha önce.şuan farlarımda halojen ampülle kullanmaktayım benim sorum;elimde önceki aracımdan kalma aracıma uyan philips xenon takımı var eğer taksam halojene göre daha mı çok ısınır farın içi yoksa halojenmi daha çok ısıtıyor?çünkü çok ısınırsa içindeki ledlerin üzerindeki plastik hortumu eritmesinden korkuyorum aşagıya aracın fotosunu koyuyorum anlaşılması açısından tecrübeli abi ve kardeşlerden yorum bekliyorum acil?not:suan mercek uygulaması yapma sansım yok bu yönde tavsiyeler yapmayalım =) Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Mercek takma şansın yoksa xenon takma şansın hiç yok.Özellikle fiat araçlarında xenon takıldığı zaman çok ama çok göz alıyor sanki uzunlarla geliyorlar ve çok kulaklarını çınlatıyorum.Bence güzel bir halojen ampul al yeterli.Xenon ayrıca ısıya sebep oluyor. 2 Yorum bağlantısı
Ferhat Ak 26 Mart 2016 Paylaş 26 Mart 2016 bu farların iki tane vidası var söktüm ama far gelmiyor tampona takılıyor gibi tamponu sökmek gerekiyor yada nasıl sökülüyor yardımcı olursanız memnun olurum Yorum bağlantısı
Recommended Posts