İçeriğe Yönlendir

VW Passat rezistans arizasi

Mahmut Koç

Recommended Posts

Mahmut Koç

Arkadaslar merhaba yardimlariniza ihtiyacim var passat b5.5 aracimda film vardi eskimisti arka cam filmini ekisiyle degismek icin filmi soktum cami temizledim ama film cekmedik aksam eve giderken cam isitma dugmesinin isigi sari yanmaya basladi kirmizi yanacagi yerde sari yaniyor dugmeyi aktif hale getiriyorum isik kuvvetli sekilde sari yaniyo orda problem yok kontak kapaliyken parklari yaktigimda sari yaniyo dugmeyi aktif ettigimde kirmizi oluyor degisik bi durum oldu anlamadim.bunu nasil duzeltecegim rezistansi tamir ettirsem dugme normale donermi yardimlarinizi bekliyorum

Yorum bağlantısı
Oktay Toker

Film araç iç kısımdan camda yapışık ise ve kaldırdıgınızda rezistans anlatımınıza göre ciddi zarar görmüş.İşini bilen bir Elektirikçi bulabilirseniz rahatlıkla halledecektir.Diğer türlü cam değişiminden başka çaresi yok.

Yorum bağlantısı
Mahmut Koç

Evet rezistans baya zarar gormus tamir seti siparis ettim gelince yapabilecekmiyim ugrasicam cam degismeyi hic istemiyorum camlarim hep orjinal fabrika cikisi olmazsa boyle kullanicam yapcak bisey yok :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Koç

Arkadaslar tamir seti geldi bugun rezitanslara bant cekip 10 tane rezitansi tamir ettim ve isitma dugmesindeki isik normal kirmiziya döndü isitma dugmesi rezitanslar calismadigi icin ariza olarak sari isik yakiyomus duzelttik cok sukur

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...