İçeriğe Yönlendir

Chrysler Stratus HB5 ampul

Emrah Tuncay

Recommended Posts

Emrah Tuncay

Merhaba bu siteyi yeni gördüm ve üye oldum,yardımcı olur fikir verirseniz çok memnun olurum.Aracım 1997 model Chrysler Stratus 2.5,halojen hb5 9007 ampullu,farlarından özellikle uzun yolda memnun değilim yeterli görüş sağlamıyor.Bunu iyileştirme konusunda ne yapabilirim?Zenon,mercek veya herhangi bir uygulama iyi sonuç verir mi?Tavsiyelerinizi bekliyorum,herkese şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
14 saat önce, EMRAH T. yazdı:

Merhaba bu siteyi yeni gördüm ve üye oldum,yardımcı olur fikir verirseniz çok memnun olurum.Aracım 1997 model Chrysler Stratus 2.5,halojen hb5 9007 ampullu,farlarından özellikle uzun yolda memnun değilim yeterli görüş sağlamıyor.Bunu iyileştirme konusunda ne yapabilirim?Zenon,mercek veya herhangi bir uygulama iyi sonuç verir mi?Tavsiyelerinizi bekliyorum,herkese şimdiden teşekkürler.

Malesef. Yapılabilecek şeyler, far seviye ayarını kontrol etmeniz, aynı tipte ampullerin yenisini takmanız. HB5 olarak performans ampulü üretilmiyor.
Ayrıca, far optiği eski teknoloji ve şeffaf far olmadığından verim ne yaparsanız yapın düşük olacaktır. Camın şeffaf yapılması, xenon mercek vs takılması ise ciddi bir maliyet tutacağından uğraştığınıza değmeyecektir.

Yorum bağlantısı
Coşku Arşiray

ebay den toplam 110 dolara şu farları alın derim. adresinize kadar gelir. en kötü koşulda posta gümrüğüne %20 vergi ödersiniz araç adınıza kayıtlı ise.

http://www.ebay.com/itm/Headlights-Headlamps-Left-Right-Pair-Set-NEW-for-95-00-Stratus-Breeze-Cirrus-/130817920918?hash=item1e755b0f96:g:ha0AAOSwoudW8~Xe&vxp=mtr

hiçbirşey yapmasanız bile yeni ve parlak farlar ile yol daha iyi aydınlanır. istenirse bunların içine mercek konulabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...